27.04.2007., petak

28.4.2007.

Hampton & Richmond – Slough OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 8/10
Hampton & Richmond – Slough 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 3/10
Hampton & Richmond – Slough 7+ GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10


Kakav bi to bio zadnji dan sezone bez legendarnog Slougha? Ma i da igraju protiv predzadnje momcadi Ryman Premier lige, opet bih odigrao ili na njihov poraz ili na neki OVER, a kako necu sad kad dolaze u goste prvacima. Hampton & Richmond, doduse, prvo mora dobiti ovu tekmu, a tek onda poceti slaviti, no sanse da im Slough uzme bod otprilike su jednake sansama da Hrvatska i Madjarska ipak nekako dobiju domacinstvo Europskog prvenstva, zajedno s isprikom, buketom cvijeca i bombonijerom. No, koeficijenti na obicnu i hendi pobjedu Hamptona su jednostavno preniski da bi ih se isplatilo odigrati.

Slough je, da rezimiram po posljednji put, uvjerljivo najgora momcad u Ryman ligi, omjer im je 4-6-31 (gol razlika 24:119), a gostujuci omjer 3-3-14 (gol razlika 16:61). U zadnjih 17 tekmi imaju 14 poraza (vecina s hendikepom, naravno) i 3 remija (kod ne bas briljantne Folkestone Invicte pocetkom ozujka, doma protiv on/off ekipe Margatea i kod loseg Ashforda pocetkom travnja), a gol razlika u zadnjih 11 tekmi im je 3:46 (u prosjeku 4 i pol gola po tekmi). Sutra ce im, btw, ponovo nedostajati i suspendirani Moleski. Odigrali su vec dvije 7+ tekme ove sezone, jos su par puta bili blizu. Da sam ja navijac Hamptona, znam sto bi me u subotu jako razveselilo – jedna velicanstvena pobjeda s 5, 6, 7 golova razlike.

Na domacinskim tekmama Hamptona u prosjeku pada 3.3 gola. Ove sezone su odigrali samo jednu 7+ tekmu, no jos par puta su bili blizu. Ovosezonski omjer im je 23-10-8 (gol razlika 73:51), a doma imaju omjer 10-6-4 (gol razlika 35:30). Dakle, ni zabijanje, a niti primanje golova nije im strano. Od zadnjih 7 tekmi, na 4 je palo 4 ili vise golova, a Slough je ionako, kao sto svi znamo, kategorija za sebe. Nadam se da se Hampton nece zadovoljiti nekom bezveznom pobjedom 2:0 jer tko zna kad ce iduci put imati priliku za zabijanje dvoznamenkastog broja golova. Ne pretjerujem, Slough je od 2. Bromleyja izgubio 0:8, a od 5. Wimbledona 0:9. Na tekmama Bromleyja ove je sezone palo isto toliko golova koliko i na tekmama Hamptona, a na tekmama Wimbledona palo je i manje golova, tako da s pravom ocekujem uvjerljivu pobjedu domacina.

FT 4:2




Billericay – Leyton 1 (1.45 @Stanleybet) 7/10
(-1) Billericay – Leyton 1 (2.15 @Stanleybet) 2/10


Premda je Billericayju bod dovoljan za play-off mjesto, pobjeda i eventualni kiks Chelmsforda osigurali bi im prednost domaceg terena u play-offu.

Billericay je najbolja domacinska momcad Ryman Premier lige, omjer im je 14-5-1, a gol razlika 38:9. U posljednjih 7 domacinskih tekmi imaju 6 pobjeda i poraz od dobrog Ramsgatea, a nakon dva gostujuca poraza (bilo je tu i suspenzija i ozljeda...), vrijeme je da navijacima priuste novi razlog za slavlje. Ekipe kakva je Leyton u pravilu uvjerljivo pobjedjuju, a sada imaju i razlog za osvetu – Leyton ih je na svom terenu u prosincu pobjedio 3:2. Bez brige, Billericay je u gostima znatno losiji nego doma, a i Leyton je tada igrao puno bolje nego sto igra u zadnje vrijeme.

Leyton, naime, u zadnjih 9 tekmi ima 8 poraza i jednu domacinsku pobjedu, gostujuci omjer ove sezone im je 5-6-9 (gol razlika 25:35), imaju 5 gostujucih poraza zaredom (gol razlika 3:14) i dva uvjerljiva (0:3) poraza zaredom. Imaju i problema sa suspenzijama, opet ce im nedostajati dvojica standardnih, Alderton i Sophocleus. Opcenito su vrlo gruba momcad tako da bi im se mozda moglo dogoditi i novo iskljucenje...

Billericayju se vraca donedavno ozlijedjeni napadac Joe Flack koji im je itekako nedostajao prosle subote, kad su kod 2. Bromleyja izgubili 0:1. Trener Leytona, kako se sezona blizi kraju, sve cesce daje priliku mladjim igracima. Evo sto je izjavio nakon 0:3 poraza od Hamptona: 'If you were looking for a positive, you could say our younger players did quite well for us again, but really it was just a typical end of season game. We were hoping that we could go out and spoil their party. That was the only thing we had to play for, but it didn't work out that way'.

FT 2:0


- 02:35 - Komentari (20) - Isprintaj - #

23.04.2007., ponedjeljak

24./26.4.2007.

24.4.2007.

Fleetwood – Mossley 1 (1.30 @StanJames) 9/10

Fleetwood
je trenutno na 7. mjestu Unibond lige, no jos uvijek imaju realne sanse za play-off mjesto. Ako pobjede oba preostala protivnika, a Matlock i Guiseley izgube barem jednu, evo njih u borbi za ulazak u visu ligu.

Fleetwood je treca najbolja domacinska momcad u Unibondu, omjer im je 13-3-4 (gol razlika 41:20), imaju dvije hendi pobjede zaredom, a od posljednjih 8 domacinskih tekmi imaju 7 pobjeda i jedan sokantni poraz ciji je najvazniji razlog velika iscrpljenost (sesta utakmica u 14 dana, dogodilo se to 9. travnja).

Nakon toga su u gostima hendikepom izgubili i od prvog Burscougha, no nakon toga su se uspjeli dovoljno koncentrirati i pobjediti uvjerljivo zadnjeg Granthama u gostima, zatim su slavili u finalu lokalnog liga-kupa protiv rivala iz Matlocka, a onda su u subotu doma rasturili 11. Ilkestona 4:1. Odmorili se jesu, u zadnjem kolu idu u goste predpredpredzadnjem Ashtonu i jednostavno nemaju sto izgubiti.

Mossley je predpredzadnja, vec relegirana momcad. Gostujuci omjer im je otuzan, 4-3-12 uz gol razliku 23:37, imaju cetiri poraza zaredom (u subotu su doma izgubili 0:2 od 10. Ossetta koji ne moze niti gore niti dolje na tablici), takodjer i tri gostujuca poraza zaredom, tako da stvarno ocito pokazuju da im se ne da igrati za ponos kad su ionako vec u nizoj ligi. Jedine 4 pobjede iz 2007. godine ostvarili su protiv najlosijih momcadi u ligi – Granthama, Radcliffea i Leeka, uspjeli su remizirati doma s 15. Prescotom, a sve ostalo su porazi, velika vecina s hendikepom. Dakle, 2007. im je omjer 4-1-11, ali i taj im omjer laska kad su im jedine zrtve kolege jadnici.

Mossley ima i organizacijskih problema, iz uprave kluba nakon deset godina odlazi obitelj Rigby i trenutno je u tijeku rasprodaja klupskih dionica po popularnoj cijeni od 10 funti (sto kuna) po dionici.

Mossleyju ce nedostajati suspendirani branic Sheil, a Fleetwoodu Milligan. Ove dvije momcadi igrale su nedavno, 6. travnja – na livadi Mossleyja bilo je 0:1 za goste iz Fleetwooda.

Fleetwoodu je ovo posljednja domacinska tekma u sezoni i ocekuje se blizu tisucu promatraca. Puno je to za Unibond Premier ligu, a prije nego sto se nasmijete, sjetite se koliki je prosjek 1. HNL.

FT 0:1



Histon – Thurrock X2 (1.95 @Stanleybet) 3/10

Histon
je vec osigurao naslov prvaka Juzne konferencije, u subotu su takodjer na svom terenu izgubili s hendikepom od Bishop's Stortforda koji se bas kao i Thurrock, itekako ima za sto boriti. No za razliku od Bishop's Stortforda koji zeli ugrabiti posljednje play-off mjesto, Thurrock se bori za goli zivot.

Thurrock je trenutno u zoni smrti, na predpredzadnjem mjestu, ali s utakmicom manje od izravnih konkurenata za opstanak, 19. Hayesa i 18. Basingstokea. Obje te momcadi u zadnjem kolu gostuju kod kandidata za play-off, a imaju samo bod vise od Thurrocka, dok Thurrock ima znatno bolju gol razliku od Hayesa, a u zadnjem kolu ih ceka 12. Sutton koji ne moze ni gore ni dolje, a i igra se na livadi Thurrocka. Bod kod Histona dao bi im malo mirnoce, zbog gol razlike bi se pomaknuli tik iznad relegacijske zone i znali bi da u slucaju pobjede protiv Suttona u zadnjem kolu ostaju u ligi – bez obzira na rezultate Hayesa i Basingstokea, a ne bih se zacudio da obje te momcadi u subotu izgube ili osvoje samo bod.

Thurrock je nelosoj formi, u zadnjih 8 tekmi imaju samo dva poraza (doma protiv Hayesa i sad u subotu u gostima kod 3. Havanta kojem je ta pobjeda itekako trebala kako bi osigurali play-off), 4 remija (u gostima kod 2. Salisburyja, doma protiv rivala Basingstokea, doma protiv 13. Bognor Regisa, doma protiv 7. Newporta koji i dalje ima sanse za play-off zbog dvije utakmice manje) i dvije pobjede, obje gostujuce (kod 6. Wellinga i 4. Braintreeja).

Thurrockov gostujuci omjer 4-5-10, no ovo su specificne okolnosti. Histon ce barem djelomicno mislima biti u Mocnoj Nationwide Konferenciji, a Thurrock se bori za goli zivot i to uz pomoc nekih igraca na koje trener u zadnje vrijeme nije mogao racunati (zbog suspenzija, ozljeda i poslovnih obaveza).

Par zanimljivih komentara navijaca Histona nakon domacinskog poraza od Bishop's Stortforda:

'... Didn't look like we even wanted to play! Had a couple of chances but never really seemed to want to actually compete against stortford...'

'... Team looked like they'd lost the hunger and the crowd couldn't be got going - same old core choir were there trying, but the rest wouldn't join in. Suppose its understandable to lose the edge once you're past the winning line - just a shame we couldn't lift the trophy after a winning performance. Never mind, many congratulations to the team and club on an outstanding season...'

'... I too was disappointed but on the day the better, hungrier team got what they deserved and we didn't. Maybe they didn't want to risk injury with a holiday coming up but they were certainly second to the ball...'


FT 3:1



Slough – Staines OVER 2.5 (1.63 @Stanleybet) 6/10
Slough – Staines OVER 3.5 (2.69 @Stanleybet) 2/10


Ne da mi se opet pisati knjige o relegiranim luzerima iz Slougha. Ako uzivate citajuci o tudjoj nesreci, imate ovdje arhivu svih mojih tipova, pa se zabavljajte. Oprez, cesto sam se ove sezone kladio protiv Slougha, ima dosta stiva. Zajebali su me samo tri puta u malo manje od pet mjeseci i zato cu vjerovati i dalje, odnosno vjerovat cu da ce ostvariti jos jedan uvjerljivi poraz.

Gol razlika Slougha u zadnjih 10 tekmi je 3:44 (4.7 golova po tekmi u prosjeku, ovo sam izracunao bez kalkulatora!), svaka od tih tekmi je otisla u OVER 2.5 osim one gostujuce kod loseg Ashforda. Pa nece nas valjda razocarati u predzadnjem kolu.

Staines je na sigurnom 12. mjestu i ovu bi tekmu mogli odigrati bas za gust. Slough ih je pobjedio usred Stainesa sredinom listopada (tada je Slough imao puno jacu momcad) i osveta bi mogla biti slatka i obilna. Mami me i koeficijent 21.8 za 7+ opciju, mozda pokusam u zadnji cas s nekih pola unita...

Staines zabija i prima puno golova (3.1 gol po tekmi kroz cijelu sezonu, za ovo mi je vec trebao kalkulator), gostujuci omjer im je 6-4-9, a od posljednjih 8 tekmi, na njih 5 su pala barem 4 gola. Uvalit ce oni barem tri komada Sloughu skoro pa sigurno, a mogao bi i Slough konacno zabiti nekome...

Obje ce momcadi biti bez jednog suspendiranog igraca, Sloughu nedostaje Moleski, a Stainesu Newton.

FT 0:2



26.4.2007.

Maidenhead – Banbury 1 (1.73 @Stanleybet) 7/10
(-1) Maidenhead – Banbury 1 (2.89 @Stanleybet) 2/10

Maidenhead
je trenutno na 7. mjestu Southern Premier lige, no imaju utakmicu manje od svih svojih konkurenata za zadnje play-off mjesto i to je upravo ova tekma. Ako dobiju, dolaze na 5. mjesto, dakle 'unutra su', imaju puno bolju gol razliku od 5. Halesowena i ako pobjede i u zadnjem kolu (kad ce ponovo igrati protiv Banburyja, ali u gostima), nitko ih ne moze izgurati iz play-off zone.

Maidenhead ima 10 pobjeda u zadnjih 12 tekmi, pobjedile su ih samo dvije najbolje momcadi, Bath City i Team Bath, a gol su im od svih tih 12 protivnika uspjele zabiti samo dvije vec spomenute ekipe i Clevedon (kod kojeg su gostovali, dakle domacinska gol razlika u zadnjih 8 tekmi im je 15:2, s tim da su ta dva dobili od sjajnog Team Batha). U subotu su na svojoj livadi slavili protiv 10. Mangotsfielda 3:0.

Banbury je na 9. mjestu, daleko od play-off zone i u principu mogu igrati samo za dojam. U subotu su u gostima pobjedili Cirencestera, no Cirencester je trenutno u velikim problemima i katastrofalnoj formi. Prije toga ubiljezili su jedan remi i dva hendi poraza (u te tri tekme nisu zabili niti jedan gol) i tada su shvatili da vise nemaju ni teoretske sanse za play-off mjesto. Jest da Banbury ove sezone u gostima igra vrlo dobro, no isto tako znaju izgubiti kod 19. Wealdstonea 0:4 (9. travnja). Da, bilo bi se lakse odluciti za ovaj tip kad bi Banbury bio nesto slabiji gost, ali ipak mislim da ce motivacija domacina presuditi. Banburyju ce nedostajati i standardni branic Blossom, a uprava kluba je ponovo upala u neke dugove...

Maidenhead kod kuce ima omjer 10-6-4 (gol razlika 29:17), dok je Banbury u gostima takodjer vrlo dobar (9-4-7, gol razlika 27:29), no domacin je ipak domacin - Maidenhead igra pred svojim navijacima koji zasigurno zele svoj klub vidjeti u Juznoj konferenciji. Ova domacinska pobjeda treba im i zbog bodova i zbog samopouzdanja.

Pogledajmo za kraj sto pisu navijaci Banburyja na svom forumu:

'... We have a Senior Cup Final on Tuesday perceived by the Club to be very important + we have a very small squad. Several of our players will struggle to play 4 games in 8 days - think it is sad that play-off positions might be decided in this way. We would struggle away to Maidenhead anyway if fresh - hope we can at least do something at home on Saturday to be fair to all...'

FT 2:0


- 16:39 - Komentari (12) - Isprintaj - #

20.04.2007., petak

21.4.2007.

Slough – Chelmsford OVER 2.5 (1.57 @Stanleybet) 7/10
Slough – Chelmsford 4-6 GOALS (2.90 @Stanleybet) 2/10
Slough – Chelmsford 7+ GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10


Nakon što je zadnji, vec odavno relegirani Slough iznenadio remizirajuci s 6. Margateom (koji je kraj tekme docekao sa samo 9 igraca, tako da je Margateu to zbilja bio dan iz najgorih nocnih mora – pazi, oni bi u play-off, a ne mogu pobjediti jadne luzere iz Slougha...), a onda i s losim Ashfordom, u proslom su se kolu vratili starim navikama i na vlastitom terenu izgubili od 2. Bromleyja 0:8 (koji je u drugom poluvremenu navodno igrao s pola snage – citat s foruma navijaca Slougha: 'To be honest you really dread to think what would happen if they really went for it in the second half. Could have had 10 plus easily.').

Chelmsford nije u nekoj bajnoj seriji, imaju samo dvije pobjede u posljednjih 8 tekmi, ali u ovom trenutku si ne smiju dozvoliti jos jedan kiks. Cetvrti su na tablici Ryman Premier lige, ali 6. Margate i 7. Boreham Wood imaju samo jedan, odnosno dva boda manje i iskoristit ce svaki eventualni kiks Chelmsforda, naravno i 5. Wimbledona (isti broj bodova kao i Chelmsford, no losija gol razlika – Chelmsford ima najbolju gol razliku u ligi).

Cuda kakav je bio remi Slougha i Margatea otprije nekoliko tjedana ne dogadjaju se svaki dan. Chelmsford protiv najslabijih momcad ipak najcesce uzme sva tri boda i zabije nekoliko golova, a klince iz Slougha su na svom terenu ove sezone pobjedili 5:0. Slough je, otkako su jos prosle godine upali u probleme i bili prisiljeni prodati vecinu igraca, uvjerljivo (s barem tri gola razlike) izgubio od svih kandidata za play-off (Boreham Wood u gostima 0:6, Hampton doma 0:3, Chelmsford u gostima 0:5, Billericay u gostima 0:5, Wimbledon u gostima 0:9, pa onaj bizarni remi s Margateom, i na kraju Bromley doma 0:8).

Slough doma ima omjer 1-3-15 uz nevjerojatno katastrofalno gol razliku 8:52, dok Chelmsford u gostima igra dovoljno dobro – omjer im je 7-4-9, a gol razlika 29:28.

Gostujuci poraz Slougha kod Wimbledona 31. ozujka (0:9) fino smo unovcili, steta sto su nas prije tekme s Bromleyjem (0:8, prosle subote) iznenadili dvaput remizirajuci zaredom (takva dva pozitivna rezultata nisu im se dogodila jos od listopada prosle godine), pa nitko nije ocekivao novi bizarno gadan poraz. OVER 2.5 bi morao proci, a tko zna, mozda Chelmsford stvarno zabije koliko i Bromley ili, khm khm, jos vise. Zasto ne?

Od zadnjih 10 utakmica Slougha, samo jedna nije otisla u OVER 2.5 (gol razlika u zadnjih 9 tekmi im je 3:41) i to ona gostujuca kod Ashforda (1:1), a i Chelmsford je, bas kao i Slough, ove sezone odigrao vec dvije 7+ tekme. 24. ozujka doma su pobjedili Stainesa cak 7:3, a ja se nadam da ce i ovo biti slicna tekma.

Sloughu ce od ove tekme nedostajati suspendirani prvotimac Moleski (koji je bio jedan od boljih u proslotjednom porazu 0:8 od Bromleyja – btw, najvise ofenzivnih ideja prosle je subote doslo od stopera Millsa, toliko o njihovim napadacima), prosli tjedan im se ozljedio standardni napadac Davies, a Chelmsfordu vec neko vrijeme fali suspendirani Glover koji nece igrati do kraja regularnog dijela sezone, tako da je trener Chelmsforda to vec stigao posloziti, a i u pocetni sastav se vraca glavni napadac Boylan (najvjerojatnije i drugi napadac Ibe).

FT 0:4



Burscough – Grantham OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 7/10
Burscough – Grantham 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 2/10
Burscough – Grantham 7+ GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10


Burscough je trenutno na drugom mjestu tablice Unibond Premier lige, imaju isti broj bodova, istu gol razliku (+39), ali i utakmicu vise od prvoplasiranog Wittona. Uvjerljivo su najbolja domacinska momcad, omjer im je 14-5-1 uz gol razliku 47:14 (vise golova na svom terenu zabio je samo Witton).

Grantham je na uvjerljivo zadnjem mjestu, vec odavno su u nizoj ligi, a gostujuci omjer im je 0-5-15 (gol razlika 23:47, nitko u gostima nije primio vise golova). Za razliku od Burscougha koji je u sjajnoj formi (zadnji su put izgubili jos 3. veljace, a nakon toga imaju 5 remija i 8 pobjeda, s tim da su doma zadnji put izgubili jos 2. prosinca, a u zadnjih 7 domacinskih tekmi imaju 6 pobjeda i jedan remi), igraci Granthama se ne sjecaju kad su zadnji put pobjedili. No zato se ja sjecam – bilo je to jos 25. studenog prosle godine, a nakon toga imaju 3 remija i 18 poraza (!).

Grantham je u proslom kolu doma izgubio od Fleetwooda 0:2, no to im je bio prvi UNDER nakon sest tekmi na kojima je padalo najmanje 5 golova. Fleetwood je ionako u losoj formi, nedavno ih je bas Burscough pobjedio 4:1. I Burscough i Grantham su ove sezone po dvaput odigrali 7+ tekme, i jedni i drugi su jos po par puta bili blizu.

Burscoughu je to zadnja domacinska tekma sezone i mislim da ce navijacima uspjeti priustiti golijadu i pobjedu od barem nekoliko golova razlike. Sredinom listopada na livadi Granthama (koji je tad imao puno jacu ekipu) bilo je 3:0 za goste iz Burscougha.

FT 3:0



Leyton – Hampton & Richmond 2 (1.67 @Bet365) 7/10

Leyton je na demotiviranom 14. mjestu Ryman Premier lige, dakle manje-vise se opusteno ceka kraj sezone, a u skladu s tim su im i recentni rezultati. U zadnjih 10 tekmi imaju samo jednu pobjedu i jedan remi, ostalo su sve porazi. U zadnje tri tekme gol razlika im je 1:6, izgubili su od solidnog Boreham Wooda, ali i od loseg East Thurrocka i jos losijeg, vec relegiranog Worthinga. Domacinski omjer im je 8-4-8 uz negativnu gol razliku 30:37, no veliku vecinu tih domacinskih pobjeda ostvarili su u prvoj polovici sezone. Leytonu ce nedostajati dvojica suspendiranih igraca, Sophocleous i Alderton, dok Hampton nema problema sa suspenzijama.

Hampton je najizgledniji kandidat za titulu prvaka, imaju bod vise i utakmicu manje od Bromleyja i Billericayja, a protivnici do kraja sezone su im idealni – Leyton, Slough i Heybidge. Bromley i Billericay za vrijeme ove tekme igrat ce svoj veliki derbi, tako da je Hampton stvarno u najboljoj mogucoj situaciji. Hampton ima 6 pobjeda u zadnjih 8 tekmi (izgubili su samo od jakog Chelmsforda, a remizirali s dobrim Stainesom), a i najbolja su gostujuca momcad u ligi – omjer im je 12-4-4 (gol razlika 35:21).

FT 0:3



Radcliffe – Guiseley 2 (1.60 @Bwin) 7/10
Radcliffe – (-1) Guiseley 2 (2.48 @Stanleybet) 2/10


Radcliffe je predzadnja, takodjer vec relegirana momcad Unibond Premier lige. U zadnjih 8 tekmi skupili su 7 poraza (samo ih Whitby nije pobjedio s hendikepom) i pobjedu nad posustalim Fleetwoodom, a prosle su subote kod Ossetta izgubili 0:4. Domacinski omjer im je 4-5-11 uz gol razliku 18:34 i imaju 4 domacinska poraza s hendikepom zaredom.

Guiseley je na 6. mjestu i ova pobjeda im treba kako ne bi umrla nada glede zadnjeg play-off mjesta (posto imaju puno bolju gol razliku od Marinea, uci ce u play-off ako pobjede Radcliffe i Leek i ako Marine ne pobjedi u oba dvije svoje preostale tekm). U gostima su vrlo dobri, omjer im je 8-5-7, a zadnji su put u gostima izgubili jos 20. sijecnja od tada nepobjedivog Telforda. U zadnjih pet tjedana imaju 4 uzastopne pobjede, pa 4 uzastopna remija, no sada bi trebala pasti opet jedna pobjeda (remizirali su sa solidnim Whitbyjem te s tri momcadi koje se ili bore za play-off mjesto ili su vec 'unutra' – s Burscoughom, Gatesheadom i Hednesfordom).

FT 1:2


- 16:53 - Komentari (11) - Isprintaj - #

16.04.2007., ponedjeljak

16.4.2007.

Havant & Waterlooville – Yeading 1 (1.50 @Bet365) 7/10

Havant je trenutno na 6. mjestu tablice Juzne konferencije. Nisu u najboljoj formi, u zadnja dva tjedna imaju samo jednu pobjedu (doma protiv 12. Suttona), dva remija (u gostima kod 9. Lewesa i doma protiv 16. Eastleighja kad su primili gol nakon sto su ostali bez jednog igraca zbog crvenog kartona. Btw, doticni Wilkinson, inace jedan od najvaznijih igraca Havanta, je suspendiran tek od 24.4., tako da ce danas igrati) i jedan poraz (prekjucer, u gostima kod 11. Farnborougha koji bi bio nadomak play-off zone da im nisu oduzeli 10 bodova i koji ima 4 pobjede u zadnjih 5 tekmi). Domacinski omjer im je 13-4-2 (gol razlika 45:20), a nedavno su se pojacali veznjakom Cookom iz Rushdena.

Havant je odigrao tekmu manje od 3. Wellinga, 4. Braintreeja i 5. Bishop's Stortforda, a ovom bi pobjedom doletjeli na trece mjesto. Do kraja ce imati dvije lakse tekme i jedan derbi u gostima kod 2. Salisburyja i mislim da ce se, ukoliko danas pobjede, plasirati u play-off. Znaju to i igraci i navijaci, naravno. Njihov najbolji strijelac (i uvjerljivo najbolji strijelac lige s 25 golova) Rocky Baptiste je zabio samo jednom u zadnjih 7 tekmi – evo mu savrsene prilike za 26., a mozda i 27. ovosezonski gol (prosle sezone zabio ih je bas 27).

Istina je da je Havant u zadnjih 10 tekmi pobjedio samo dvaput, ali cak 7 tekmi su igrali u gostima gdje su puno slabiji nego kod kuce. U posljednjih 5 domacinskih tekmi imaju 4 pobjede i vec spomenuti remi protiv Eastleighja koji im je zabio s igracem vise. Vjerujem da ce Havant u ovom kljucnom trenutku skupiti dovoljno snage za barem minimalnu pobjedu, a ja cu se u znak dobre volje suzdrzati od hendikepa.

Yeading je na samom dnu tablice temeljene na rezultatima u posljednjih 6 kola. U tih sest tekmi imaju samo jedan remi (i to bas protiv Havanta, doma, 27. ozujka) i cak 5 poraza. Pobjedjivale su ih i momcadi koje se nemaju za sto boriti, tako da bi sutra do boda mogli doci samo uz puno sportske srece. Trenutno su 14. na tablici, osigurali su ostanak u ligi (predpredzadnji Hayes ima 6 bodova manje, utakmicu vise i puno losiju gol razliku), a nakon ove tekme cekaju ih Cambridge i Eastleigh, susjedi na tablici, tako da ce sezonu zavrsiti negdje izmedju 13. i 19. mjesta (prosle sezone su bili 16.).

Yeading je jedna od najlosijih gostujucih momcadi u ligi. Ove sezone jos niti jednom nisu remizirali u gostima, pobjedili su 6 puta (iskljucivo momcadi koje su u ovom trenutku ispod njih na tablici), a izgubili 13 puta (gol razlika 29:43). Nedavno im je otislo i stiglo par igraca, nista senzacionalno, a u subotu su na svojoj livadi izgubili od 3. Braintreeja koji u zadnje vrijeme bas i ne blista.

FT 4:0



Hednesford – Guiseley X2 (1.63 @Stanleybet) 7/10
Hednesford – Guiseley 2 (3.25 @Stanleybet) 2/10


Hednesford je trenutno 8., a Guiseley 5. na tablici Unibond Premier lige. Hednesford je solidan domacin s omjerom 9-6-4 i gol razlikom 24:15, a Guiseley je solidan gost s omjerom 8-4-7 i gol razlikom 24:21. No, dok Hednesford ima samo jednu jedinu pobjedu u zadnjih 12 (!) tekmi, i to protiv uvjerljivo zadnjeg, vec odavno relegiranog Granthama, Guiseley u zadnjih 11 tekmi ima samo jedan poraz (doma protiv prvog Wittona) i cetiri remija – sve ostalo su pobjede. 1.63 za dvoznak, odnosno 3.25 za pobjedu gosta se ovdje naprosto mora uzeti (na netu se koef na pobjedu Guiseleyja krece izmedju 2.70 i 2.88).

Posljednji gostujuci poraz Guiseley je dozivio jos 20. sijecnja od tada nepobjedivog Telforda (koji je, bas kao i Hednesford, u zadnje vrijeme stravicno pokvario dojam). Tesko da ce ih sada uspjeti pobjediti bas Hednesford koji u 2007. godini ima samo dvije pobjede. U subotu je Hednesford izgubio s hendikepom kod 9. Ilkestona (koji btw vise ne moze do play-off mjesta), a u zadnje tri tekme nisu zabili niti jedan gol. Match report sa subotnje tekme je vrlo kratak:

After Gary Sucharewycz was substituted with a recurence of the injury which has recently kept him out of a number of games the Pitmen conceded two goals in a three minute spell and with it the chance to move back into a play off place.

Goals in the 34th minute by Carruthers and in the 37th minute by Muller gave the home team a 2-0 victory in front of 410 fans.

The Pitmen had 4 chances cleared off the line and will have to find their scoring touch on Monday evening when Guiseley are the visitors. A victory will put the Pitmen back into a play off place.


Cujte, ako navijaci Hednesforda prognoziraju hendi pobjedu Guiseleyja, sto bih ja trebao reci?

FT 2:2


- 16:27 - Komentari (4) - Isprintaj - #

13.04.2007., petak

14.4.2007.

Droylsden – Moor Green 1 (1.55 @Bwin) 7/10
(-1) Droylsden – Moor Green 1 (2.14 @Stanleybet) 2/10


Droylsden je uz Kettering i eventualno Workington jedini, a vjerojatno i najozbiljniji kandidat za naslov prvaka Sjeverne Konferencije, odnosno direktnu promociju u mocnu Nationwide Conference. Trenutno imaju bod manje, ali i utakmicu manje od Ketteringa. Imaju i uvjerljivo najbolju gol-razliku, no i poprilicno teske protivnike do kraja sezone. No, napravit ce ogroman posao ako pobjede demotivirane decke iz Moor Greena, a odgovaralo bi im, naravno, i da Kettering ne uzme sva tri boda kod opasnog 5. Hinckleyja.

Droylsden je uvjerljivo najbolja domacinska momcad Sjeverne Konferencije, omjer im je 14-4-1, a domacinska gol razlika 51:25. Imaju dvije pobjede zaredom (u ponedjeljak su uzeli sva tri boda kod Worksopa, pobjedili su 2:0) i 5 domacinskih pobjeda zaredom. Jedini domacinski poraz dogodio im se protiv Scarborougha pocetkom studenog, ali oni im nikako ne leze – izgubili su i u gostima 10. ozujka. U zadnje cetiri tekme Droylsden ima tri pobjede (dvije s hendikepom) i gostujuci remi kod Redditcha koji se grcevito bori za ostanak (trenutno si tik iznad relegacijske crte).

Droylsdenu nitko ne nedostaje zbog suspenzije, ali neki su igraci jos pod upitnikom zbog ozljeda. No zato ce tu sigurno biti najbolji strijelac Fearns koji je ove sezone zabio vise i od naseg Da Silve, cak 31 gol (zabio je oba Worksopu u ponedjeljak).

Moor Green je trenutno na dosadnom 11. mjestu, ne mogu niti u play-off niti ispasti iz lige. Gostujuci omjer im je solidan, 7-5-7 (gol razlika 22:27), vec 6 gostujucih utakmica nisu izgubili (4 remija i 2 pobjede, no bilo je tu puno ovih najlosijih ekipa), no svemu lijepom dodje kraj. Nakon sto su krajem ozujka iznenadili uzevsi po bod 4. Harrogateu i 6. Hydeu, u travnju su poceli igrati puno losije. Prvo su u subotu uzeli samo bod kod vrlo loseg Leigh RMI-ja (nisu uspili zabiti pobjednici gol niti kad je trener ubacio dodatnu dvojicu napadaca), a onda su u ponedjeljak doma izgubili od demotiviranog Scarborougha, momcadi koja zbog dugova iduce sezone nece igrati niti u jednoj ligi i prije toga je s hendikepom izgubila od dva jednako demotivirana protivnika.

Moor Greenu ce od ove tekme, pa sve do kraja sezone nedostajati i standardni prvotimac Davidson, zbog suspenzije (dobio je 4 utakmice kazne jer je zabrijao da je Zidane i glavom srusio suparnickog igraca). No, postoji tu jos jedan zanimljivi detalj – krajem ozujka objavljeno je kako ce Moor Green od iduce sezone prestati postojati. Spojit ce se s jednim lokalnim klubom, Solihull Boroughom, a novi klub ce se zvati Solihull Moors. Ne moram posebno naglasavati da navijaci Moor Greena i nisu najsretniji s ovom odlukom, a sad kad su ispali i iz utrke za play-off, i igracima pada koncentracija i motivacija.

FT 1:0




Witton – Mossley OVER 2.5 (1.51 @Stanleybet) 8/10
Witton – Mossley 4-6 GOALS (2.73 @Stanleybet) 3/10
Witton – Mossley 7+ GOALS (17.7 @Stanleybet) 1/10


Premda je Witton, drugoplasirani klub Unibond Premier lige, vec u proslom kolu odradio svoju obavezu prema meni odigravsi 4:4 s posljednjim Granthamom, mislim da bi u ovoj tekmi moglo pasti puno golova. Mossley je predpredzadnja momcad na tablici, tesko ce se spasiti od ispadanja i mislim da ce u ovoj tekmi ici na sve ili nista.

Da puno ne filozofiram, samo cu apdejtati recentnu statistiku Wittona kada igra kod kuce. Pogledajmo njihovih zadnjih 7 domacinskih tekmi - 6:0 protiv 14. Lincolna, 5:2 protiv 4. Marinea, 3:0 protiv 6. Hednesforda, 7:2 protiv 9. Witbyja, 4:1 protiv 12. Ilkestona, 1:0 protiv 8. Matlocka, 4:4 protiv zadnjeg Granthama.

Witton je ove sezone vec 4 puta odigrao 7+ tekmu, jos par puta je bio blizu i ovaj put bi se mogli ispricati svojim navijacima za razocaravajuci remi s Granthamom jos jednom golijadom, ali i tri boda bi im dobro dosla.

A Mossley? I oni su ove sezone vec jednom odigrali 7+ tekmu i par puta bili blizu, a od zadnje 4 tekme, samo jedna nije otisla u OVER 3.5 – prvo su u gostima izgubili od 5. Guiselyja 1:5, pa su doma pobjedili zadnjeg Granthama 3:2, pa su doma izgubili od iscrpljenog Fleetwooda samo 0:1, a u zadnjem kolu su izgubili kod 18. Kendala 1:3.

Witton je ove sezone zabio rekordna 84 gola, primio 45 (puno vise nego ostali potencijalni osvajaci lige, Burcough i Telford). Mossley je zabio 46 (sto je puno vise od ostalih momcadi iz relegacijske zone), a primio 73 (vise su primili samo zadnji Grantham i 18. Kendal).

Lopta je okrugla, mozda i ovaj put udje u mrezu 7 ili vise puta...

p.s.: Navijaci Wittona su strasno nabrijani na ovu tekmu, smislili su i par novih navijackih pjesmica.


F**k Off Northwich FC (Dragutin Tadijanovic)

F**k Off Northwich FC

You won’t sign our Stevie C

5 Yellow cards and a 1 match ban

Steve Connors is a Witton man.



Rob Lloyd (Joy Division / Marin Drzic)

Lloyd, Lloyd will tear you apart again

Lloyd, Lloyd will tear you apart again.



Liam Brownhill is a girl (Ljudevit Gaj)

Liam Brownhill is a girl, is a girl, is a girl

Liam Brownhill is a girl

He wears earrings

L-I-A-M

Liam, there’s no need to feel down

I said Liam, we’re just messing around

I said Liam, you’re the best left back in town

We don’t care, that, you, wear, earrings

Do do do do do

We’ve got a left back called L-I-A-M

We’ve got a left back called L-I-A-M

He wears all of the things that you see on the queers

He’s got earrings in both his ears.



I za kraj moja omiljena:


Nick Farquarson (Miroslav Krleza)

Nick Farquarson, ooh, aah

I wanna know how to spell your name

FT 2:1


- 13:29 - Komentari (17) - Isprintaj - #

10.04.2007., utorak

11.4.2007.

Burscough – Fleetwood 1 (1.75 @Bwin) 6/10

Burscough je trenutno drugi na tablici Unibond Premier lige, imaju isti broj bodova, ali i utakmicu vise od prvog Wittona. Burscough je i najbolja domacinska momcad lige s omjerom 13-5-1 i gol razlikom 43:13. U posljednih 6 domacinskih tekmi zabiljezili su 5 pobjeda i jedan remi, protiv 10. Ilkestone Towna, druge najbolje gostujuce momcadi u Unibondu koja se vec neko vrijeme hrabro i sve uspjesnije pokusava probiti do play-off zone (Ilkestone je prije te tekme doma rasturio 9. Whitybja, a u ponedjeljak su u gostima pobjedili i 8. Matlocka, tako da se radi o vrlo dobroj ekipi), a i Burscoughu je tada nedostajalo i par ozlijedjenih igraca (sada se vecina njih vratila u momcad).

Fleetwood je trenutno na 7. mjestu, bore se za play-off mjesto, ali domacinski poraz protiv predzadnjeg Radcliffea u ponedjeljak ih je vratio par koraka unazad. Inace u gostima nisu bajni, omjer im je 5-7-6 uz negativnu gol razliku 27:32. Zadnju gostujucu tekmu su doduse izgubili jos 2. prosinca, gostujuci omjer u tom razdoblju im je 3-4-0, ali ruku na srce, kad bacimo oko na tih 7 tekmi, dakle na suparnike, vidimo da nitko osim posustalog Telforda (kojem su uzeli bod) ciji igraci se ne sjecaju kad su zadnji put nekog pobjedili nije niti blizu play-off zone. Mislim da je doslo vrijeme da Fleetwood dozivi prvi gostujuci poraz nakon dugo vremena.

Fleetwoodu ce ovo biti cetvrta utakmica u 9 dana, Burscoughu treca. To nikako ne smijemo zanemariti jer je Fleetwood u ponedjeljak ipak doma izgubio 0:3 od predzadnjeg Radcliffea koji nema nikakve sanse za ostanak u ligi, a Burscough je ipak uspio izvuci remi kod 12. Ossetta kod kojeg vec trecu sezone zaredom uzima samo po bod.

Treba spomenuti i suspenzije – Fleetwoodu ce nedostajati dvojica standardnih prvotimaca, Pond i Grey (imaju, btw, i par ozlijedjenih igraca), koji su im, kako je lijepo kad se mozaik pravilno slaze, nedostajali i u ponedjeljak kad je Fleetwood svojim navijacima priredio najneugodnije iznenadjenje sezone. Burscough nema suspendiranih igraca. Sto se nedavnih transfera tice, Burscough je u posljednih par tjedana doveo trojicu novih igraca, dok Fleetwood ocito trenutno nema love za soping, pa su uspjeli tek posuditi jednog igraca na mjesec dana.

Volim i ja i ove neke blesave podatke – primjerice, prije tjedan dana je livada Burscougha dobila zeleno svjetlo u slucaju da udju u Sjevernu Konferenciju. Pa nece valjda rastuziti navijace u ovom delikatnom trenutku.

FT 4:1


- 17:30 - Komentari (9) - Isprintaj - #

09.04.2007., ponedjeljak

9.4.2007.

Witton – Grantham 4-6 GOALS (2.66 @Stanleybet) 3/10
Witton – Grantham 7+ GOALS (17.7 @Stanleybet) 1/10


U Unibond Premier ligi susrecu se prva i posljednja momcad na tablici. Witton je trenutno u najboljoj situaciji od svih kandidata za naslov (a to su osim njih samo Burscough i Telford) jer imaju utakmicu manje od spomenutih rivala, najbolju gol razliku, a u ovom kolu imaju uvjerljivo najslabijeg protivnika (Burscough gostuje kod 11. Ossetta, a Telford ce ugostiti 4. Marine, susjede na tablici). Odmah upada u oci i podatak da su zabili uvjerljivo najvise golova od svih Unibond momcadi (80), dok je Grantham primio uvjerljivo najvise (79).

Witton je uz Burscough najbolja domacinska momcad - omjer im je 12-3-2, a u prosjeku postizu tri, a primaju jedan gol kad igraju kod kuce. U ovoj godini doma jos nisu ispustili niti jedan bod, imaju cak 6 domacinskih pobjeda zaredom (6:0 protiv 14. Lincolna, 5:2 protiv 4. Marinea, 3:0 protiv 6. Hednesforda, 7:2 protiv 9. Witbyja, 4:1 protiv 12. Ilkestona i 1:0 protiv 8. Matlocka 24. ozujka). Zagrada je rekla sve – vidite kakvih tu ima golijada.

Witton je ove sezone vec triput odigrao 7+ tekmu, a jos par puta su bili vrlo blizu. U zadnjih pet tekmi niti jednom nisu otisli niti u OVER 2.5, no 4 tekme su bile gostujuce, kod uglavnom vrlo jakih protivnika (2. Burscough, pa predzadnji Radcliffe, 7. Fleetwood i na kraju 6. Hednesford), a minimalnu domacinsku pobjedu ostvarili su protiv 8. Matlocka. Sve navedene momcadi osim Radcliffea kandidati su za play-off ili cak naslov i mislim da bi Witton svojim navijacima ovaj put ponovo mogao priustiti jednu golijadu.

Witton se sredinom ozujka pojacao branicem Kearneyjem iz Radcliffea, a zadnjih dana sluzbenog prijelaznog roka (kraj ozujka) doveli su Farquasona iz Creweja te Fitzpatricka iz nizeg ranga.

Grantham je gost kojeg svi vole. Gostujuci omjer im je 0-4-14, s tim da su izgubili deset utakmica zaredom (pocelo je kad ih je napustio trener i skoro cijela prva momcad), a gol razlika u zadnje 4 tekme im je 3:18 (na niti jednoj nije palo manje od 5 golova). Trenutno im brani maloljetni Jones kojeg su posudili od Stamforda, a ove sezone su vec jednom otisli u OVER 6.5 i jos dosta puta bili bizu.

Ako su u petak uspjeli izgubiti 5:0 doma protiv 13. North Ferribyja koji bas i nije motiviran jer ne moze ni gore ni dolje na tablici i koji je zabio samo dva gola u proslih 5 tekmi, onda bi im i Witton koji je itekako motiviran i igra doma trebao zabiti barem isto toliko, ako ne i dva, tri vise.

Manager Adrian Speed had no excuses after the (North Ferriby – op.) game. “Our inexperienced players just got caught out.” He said. “It was men against boys at times and they just pulled us around and made space to take their chances.”

Kad se pocetkom rujna igralo na livadi u Grantham Townu, bilo je 3:2 za Witton, no tada je Grantham imao puno jacu momcad, a Witton prije te tekme nije uspio nikoga pobjediti cak 4 kola zaredom. Samo da Witton to odigra ne s pola, nego s cetvrtinom snage jer bi jedino u tom slucaju ova tekma mogla zavrsiti samo 2:0 ili 3:0...



1 Witton Albion 36 21 7 8 80 41 +39 70
2 Burscough 37 20 10 7 70 34 +36 70
3 AFC Telford United 37 18 14 5 63 35 +28 68
4 Marine 38 19 7 12 60 49 +11 64
...
19 Ashton United 37 10 8 19 43 66 -23 38
20 Mossley 37 9 5 23 45 70 -25 32
21 Radcliffe Borough 38 5 11 22 33 64 -31 26
22 Grantham Town 37 3 7 27 31 79 -48 16

FT 4:4


- 14:00 - Komentari (10) - Isprintaj - #

06.04.2007., petak

7.4.2007.

Slough – (-1) Margate 2 (1.58 @Stanleybet) 7/10
Slough – Margate OVER 3.5 (2.49 @Stanleybet) 2/10


Nakon proslotjednog poraza od Wimbledona 0:9, cudo je sto se Slough uopce nalazi u ponudi zemaljskih i internet kladionica. U ozujku su igraci Slougha bili raspolozeni za rekorde – gol razlika u zadnjih 6 tekmi im je 0:29, a sve te tekme su, naravno, izgubili s hendikepom. Vec su odavno u nizoj ligi, a domacinski omjer ove sezone im je 1-2-14 (gol razlika 6:42).

Margate se trenutno nalazi na 6. mjestu Ryman Premier lige, imaju dva boda manje od 5. Bromleyja (tj. play-off zone) i samo 5 bodova manje od prvog Billericayja. Malo su posustali u zadnje vrijeme, no imaju relativno povoljan raspored do kraja sezone i vjerojatno ce se uspjeti ugurati u play-off (i to vjerojatno bas umjesto Bromleyja koji u zadnje vrijeme igra stvarno lose, puno losije od Margatea).

Gostujuci omjer im je 8-4-6 (gol razlika 40:27), a nakon sto su odigrali 5 domacinskih tekmi zaredom (trenutno najlosije momcadi uz Slough pobjedili su s hendikepom – Walton je stradao 3:0, a Leyton 5:1), sada imaju sansu da se gostujucom pobjedom protiv tragikomicnog Slougha (obicna pobjeda za koju Stanley daje 1.25 je zicer dana) vrate u play-off zonu jer rivale iz Bromleyja ceka tesko gostovanje kod Ramsgatea.

Margate se nedavno pojacao iskusnim napadacem Haworthom iz Carshaltona, a u utorak su na domacem terenu odigrali 0:0 s prvoplasiranim Billericayjem. Uvjeti su zbog vjetra i hladnoce navodno bili katastrofalni i remi s jakim Billericayjem je dobar znak pred ovu tekmu. Sumnjam da ce pasti bas 9 golova, ali ocekujem sigurnu hendi pobjedu rezultatom 0:3 ili 0:4, mozda cak 0:5...

FT 2:2



Newport – Bedford 1 (1.53 @Stanleybet) 7/10
(-1) Newport – Bedford 1 (2.35 @Stanleybet) 2/10


Internet kladionice za obicnu pobjedu Newporta daju u prosjeku 1.40, tako da je Stanley ocito ponovo odlucio biti nesto velikodusniji od drugih. Hvala. Puno sam pisao o Bedfordu prije par dana, pa pogledajte ako vas zanima. Ukratko – najgora gostujuca i opcenito najgora momcad Juzne konferencije, gostujuci omjer 2-1-15 (gol razlika 13:41), 7 gostujucih poraza zaredom, nedavno ostali bez trenera i pola prve momcadi, imaju 4 poraza zaredom, a neiskusni trener Bimson sve cesce na klupi ostavlja igrace koje iduce sezone nece moci placati (za neke se vec zna gdje ce otici na kraju sezone).

Newport je trenutno na 8. mjestu tablice Juzne konferencije, no imaju cak 4 tekme manje od 7. Lewesa i uz malo srece mogli bi se naci u play-off zoni. Pobjeda protiv luzera iz Bedforda jos bi ih malo vise priblizila tom cilju i sve osim njihove uvjerljive pobjede bilo bi veliko iznenadjenje.

Newport se vraca na domaci teren nakon tri gostujuce tekme. U zadnje 4 tekme imaju dvije pobjede i dva remija, a imaju i tri domacinske pobjede zaredom. Imaju dvojicu odlicnih napadaca, Bowena i Hughesa, koji su zajedno postigli vec 29 golova ove sezone, a i Griffin je zabio tri gola u zadnje 4 tekme.

Newport je treca najbolja domacinska momcad Juzne konferencije, omjer im je 12-1-4, a gol razlika 41:19. Nedavno su se i pojacali – stigli su veznjak Fowler iz Burton Albiona koji zbog ozljede doduse najvjerojatnije nece igrati, zatim napadac Bassett i defanzivni vezni Simpson – obojica iz Cardiff Cityja. Btw, upravo je Newport zasluzan za najveci ovosezonski poraz buducih prvaka Juzne Konferencije, Histona – Newport ih je prije par mjeseci razbio 5:1.

FT 2:0


- 15:48 - Komentari (6) - Isprintaj - #

03.04.2007., utorak

3.4.2007.

Hayes – Bedford 1 (2.00 @StanJames) 7/10

Bedford je trenutno uvjerljivo zadnji u Juznoj konferenciji, imaju 6 bodova manje i utakmicu vise od predzadnjeg Basingstokea i cak 11 bodova manje od 'sigurnog', 19. Weston-super-Mareja. Ako Hayes pobjedi u ovoj tekmi, dolazi na to 'sigurno' 19. mjesto, a Bedford ce imati ogromnih, vjerojatno nedostiznih 13 bodova manje.

Bedford je najgora gostujuca momcad lige, omjer im je 2-1-14, a gol razlika 12:38. Nakon sto su 20. ozujka iznenadili pokupivsi bod doma protiv 9. Eastbournea (koji ce, doduse, tesko do play-offa, pa je vjerojatno presudila motivacija – a i samo napola uspjesno, posto je zavrsilo 1:1), skupili su nova 3 poraza, jedan gostujuci kod 17. Eastleighja i dva domacinska, protiv 10., ali potpuno posrnulog Fishera i protiv buduceg prvaka Histona.

Gosti su prije par dana ostali i bez veznjaka Goulda koji je pobjegao u Southern Premier ligu (King's Lynn) u kojoj ce se od iduce sezone gotovo sigurno natjecati i Bedford, a u utorak nece igrati niti uvjerljivo najbolji strijelac Bedforda ove sezone, Draycott ('the young striker is away with England Colleges in Korea until April 5'). Upitan je jos jedan napadac, Sozzo, koji je u klub stigao pocetkom ozujka. Treci napadac Bedforda, Lyon, silom prilika konstantno dobiva mjesto u prvih 11, no ove je sezone postigao samo 2 gola, a zadnji put je zabio jos pocetkom studenog. U napadu je uz njega u subotu bio novi Bedfordov klinac, Temitope Arojogun, jos jedan od onih koji trenutno po kvaliteti ne zaslužuju biti u pocetnom sastavu, ali iduce sezone ce biti jedan od glavnih napadaca, nakon sto odu bolji.

Nedavno je taj brod koji tone zvan Bedford napustio jos jedan vrlo vazan igrac, Bonner, koji je trebao ostati do kraja sezone, no kada je shvatio u kakvoj se situaciji nalazi Bedford, zamolio je maticni klub da ga posude nekom drugom. Nakon toga su ga poslali u Heybridge, momcad iz sredine tablice Ryman lige (koja je jednu stepenicu ispod Juzne konferencije) i nije imao nista protiv.

Navijaci Bedforda trenutno razmisljaju o iducoj sezoni, nekom iskusnijem treneru i ne mogu prezaliti proslogodisnji odlazak napadaca Renea Howea koji je nedavno za Kettering postigao 4 gola u tekmi protiv Hydea. Na kraju ove sezone ocekuje se odlazak dvojice najboljih igraca, Hoytea i golmana Brownea za kojeg se prica da ce u Histon. Brown nije branio ni u subotu – trener Bimson ocito polako stvara momcad za iducu sezonu i igrace koji ce uskoro napustiti klub sve cesce ostavlja na klupi ('Although no official announcement has been made it seems that Stuart Bimson will be manager next season as he made several team changes all with a view to the future. Ian Brown, Lee Howarth and Derwayne Stupple were all on the bench with Andrew Stevens taking over in goal, Craig Grieve at centre back and Ben Farrell in midfield').

Hayes je na opasnom 20. mjestu, predpredzadnjem, onom koje vodi direktno u nizu ligu. Najgori su domacini u ligi – omjer im je 3-4-11, a gol razlika 18:32, no Bedford je jos gori gost, a i Hayes je u mini-seriji. Nisu izgubili vec dvije tekme zaredom (gostujuci remi kod 2. Salisburyja prije tjedan dana, pa domacinska pobjeda nad Eastleighjem u subotu, a i prosla domacinska tekma je bila uspjesna – remizirali su s 5. Bishop's Stortfordom), a nece bogami ni ovu.

Hayesu se tik prije subotnje tekme vratio iskusni stoper Jamie Jarvis. Igrao je i u subotu kad je Hayes na svom terenu uspio pobjediti 17. Eastleighja. Subotnju tekmu je propustio (nisu stigli na vrijeme srediti papire) jos jedan povratnik u Hayes, veznjak i bivsi kapetan Kevin Warner (237 utakmica i 34 gola za Hayes, evo sto kazu navijaci: 'We've missed him so much more than I thought we would'), ali igrat ce protiv Bedforda. Sredinom ozujka vratio se i veznjak Ridgway, a stigao je i branic Munday.

Bolje razdoblje za Hayes pocelo je kad su se nakon teskih ozljeda u pocetni sastav vratili stoper Collins (pauzirao 4 mjeseca) i napadac Scott (pauzirao 2 mjeseca) koji je u subotu postigao oba gola za Hayes (a zabio je i prije dva tjedna na uspjesnom, polufinalnom kup gostovanju kod Hendona). Jos da ponovo proradi ofenzivni veznjak Feeney koji nije zabio vise od mjesec i pol, a u sijecnju i veljaci je imao seriju od 6 golova u 6 tekmi (na svakoj po jedan)...

Jedna od tih 6 tekmi bilo je i gostovanje kod Bedforda – Hayes je tada pobjedio 2:1, a igrali su bez dvojice standardnih stopera i dvojice glavnih napadaca (umjesto ozlijedjenih Scotta i Knighta tada su u napadu bili Palmer koji je nedavno otisao nakon sto je ispao iz udarne jedanaestorice i trenutno treci napadac Bartley koji je i zabio drugi gol Bedfordu). U utorak ce Hayes biti u najjacem mogucem sastavu – svi su se oporavili, mnogi su se vratili pomoci u trenutku kad je glavni cilj osigurati opstanak, a stigla su i pojacanja. Sve osim pobjede domacina bilo bi veliko iznenadjenje, a svaki koeficijent veci od 1.50 u ovakvim situacijama naprosto moram uzeti.

FT 3:1



- 13:56 - Komentari (9) - Isprintaj - #

02.04.2007., ponedjeljak

2.4.2007.

Fisher - Braintree 2 (2.35 @Stanleybet) 3/10

Evo, na nagovor prijatelja s foruma Laka Lovica odlucio sam i ja uloziti par unita na vecerasnju gostujucu pobjedu Braintreeja.

Fisher (trenutno 10., bez sanse za play-off i s manjkom motivacije) je u sve vecim problemima, nakon sto su ostali bez trenera i pozamasne hrpice vaznih igraca, sada ih muce i ozljede i suspenzije. U posljednjih 10 tekmi imaju 7 poraza, dva remija protiv momcadi s dna ljestvice i pobjedu protiv uvjerljivo najlosijeg Conference South kluba, Bedford Towna.

U toj tekmi protiv Bedforda (prije tjedan dana) im se ozlijedio napadac Goulding koji je taman usao u koliku-toliku formu i koji najvjerojatnije nece igrati ni veceras. U proslom su kolu, prekjucer, na domacem terenu izgubili od Bishop's Stortforda koji u zadnje vrijeme bas i nije ludo uvjerljiv.

Braintree je prosle sezone bio sampion Ryman Premier lige, a ne ide im lose niti u Juznoj konferenciji. Trenutno su 4., no s ovom bi pobjedom skocili na sjajno 2. mjesto. Imaju dvije pobjede zaredom, u zadnjih 5 tekmi imaju 3 pobjede i dva remija, nedavno su se jos malo pojacali i 2.35 se ovdje jednostavno mora uzeti.

FT 3:0


- 18:46 - Komentari (5) - Isprintaj - #

< travanj, 2007 >
P U S Θ P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

SKEEVE PICKS

The official website (launched in May 2008). All the previews from 2006/2007 and 2007/2008 seasons are still archived here on the blog though, be sure to check it out if you want to see how my previews look like.




skeeve@skeevepicks.com


2007/2008 SEASON

9.5.2008.

LONG-TERM: Barrow to promote to Blue Square Premier (13.00 @Blue Square) 2 units semi-finals: Barrow - Telford 2:0 FT, Telford - Barrow 0:2 FT / final: Barrow - Stalybridge 1:0 FT (+24 units)


8.5.2008.

Eastbourne to win the play-off's (3.00 @StanJames) 4 units semi-finals: Braintree - Eastbourne 0:2 FT, Eastbourne - Braintree 3:0 FT / final: Eastbourne - Hampton 2:0 FT (+8 units)


3.5.2008.

Wimbledon to win the play-off's (2.88 @StanJames) 4 units semi-final: Wimbledon - Hornchurch 3:1 FT / final: Staines - Wimbledon 1:2 FT (+7.52 units)

Gateshead to win the play-off's (2.75 @Skybet) 4 units semi-final: Gateshead - Eastwood 4:0 FT / final: Gateshead - Buxton 2:0 FT (+7 units)



30.4.2008.

Barrow – Telford 1 (2.25 @StanJames) 5 units FT 2:0 (+6.25 units)


29.4.2008.

Braintree – (0) Eastbourne 2 (1.92 @Pinnacle) 5 units FT 0:2 (+4.6 units)


26.4.2008.

CONF NORTH DOUBLE: Barrow – Worcester 1 @1.50 & Vauxhall – Southport 2 @1.50 (2.25 @Betway) 4 units FT 1:0 / 1:2 (+5 units)

SOUTHERN/UNIBOND DOUBLE: King's Lynn to win Southern Premier @1.33 & Fleetwood – Frickley 1 @1.30 (1.73 @Bet365) 4 units FT yes / 1:1 (-4 units)

Hayes & Yeading – Bognor Regis 1 (2.00 @Skybet) 4 units FT 0:2 (-4 units)


Kettering – Gainsborough 1 (1.67 @Bet365) 4 units FT 2:1 (+2.68 units)


21.4.2008.

(-1) Newport – Thurrock 1 (1.90 @Bet365) 5 units FT 1:4 (-5 units)


19.4.2008.

Newport – Eastbourne 1 (2.63 @Skybet) 5 units FT 1:1 (-5 units)

Vauxhall – Hinckley 2 (1.80 @StanJames) 4 units FT 0:1 (+3.2 units)

Hayes & Yeading – Cambridge OVER 3.5 (2.87 @Blue Square) 4 units FT 3:1 (+7.48 units)


CONF NORTH/RYMAN DOUBLE: Barrow – Tamworth 1 @1.60 & Wimbledon – Harlow 1 @1.55 (2.48 @Sportingbet) 4 units FT 2:0 / 1:2 (-4 units)


14.4.2008.

Havant & Waterloovile – Weston-super-mare 1 (1.60 @Expekt) 8 units FT 1:1 (-8 units)


12.4.2008.

Bromley – Havant & Waterloovile 2 (2.63 @StanJames) 5 units FT 2:1 (-5 units)

Bromley – Havant & Waterloovile HT/FT 2 (5.50 @StanJames) 1 unit HT 0:1 / FT 2:1 (-1 unit)


Redditch – Barrow 2 (2.40 @Blue Square) 5 units FT 0:5 (+7 units)

RYMAN/CONF SOUTH DOUBLE: Leyton – Margate 2 @1.25 & Basingstoke – Lewes 2 @1.67 (2.0875 @StanJames) 5 units FT 2:4 / 1:1 (-5 units)


8.4.2008.

Mangotsfield – Cirencester 1 (1.57 @StanJames) 7 units FT 1:0 (+3.99 units)

Heybridge – Staines 2 (1.83 @StanJames) 4 units FT 2:2 (-4 units)

UNIBOND DOUBLE: Stamford – Gateshead 2 @1.60 & Lincoln – Fleetwood 2 @1.35 (2.16 @Bwin) 4 units FT 1:1 / 0:3 (-4 units)



5.4.2008.

Fisher – Bognor Regis 2 (5.00 @Blue Square) 3 units & X (4.00 @BoyleSports) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 3:1 (-5 units)

RYMAN/CONF SOUTH DOUBLE: Boreham Wood – Leyton HT/FT 1 @1.44 & Havant – Sutton HT/FT 1 @1.61 (2.3184 @Bet265) 4 units HT 1:0 FT 3:0 / HT 1:0 FT 2:0 (+5.2736 units)

CONF SOUTH DOUBLE: Bishop's Stortford – Basingstoke 1 @1.55 & Hampton – Dorchester 1 @1.45 (2.2475 @Sportingbet) 4 units FT 0:0 / 4:0 (-4 units)

Barrow – Alfreton 1 (1.75 @Expekt) 4 units FT 2:1 (+3 units)


1.4.2008.

Dorchester – Maidenhead 2 (2.60 @Blue Square) 5 units FT 2:1 (-5 units)


29.3.2008.

Tamworth – Vauxhall 1 (1.73 @StanJames) 6 units FT 1:1 (-6 units)

UNIBOND/RYMAN DOUBLE: Gateshead – Matlock 1 @1.45 & Leyton – Carshaton 2 @1.55 (2.2475 @Bet-at-home) 4 units FT 2:0 / 1:4 (+4.99 units)

Basingstoke – Hayes & Yeading OVER 3.5 (2.62 @Blue Square) 4 units FT 1:1 (-4 units)


22.3.2008.

RYMAN DOUBLE: Billericay – Carshalton 1 @1.70 & Leyton – Ramsgate 2 @1.40 (2.38 @Sportingbet) 4 units FT 4:2 / 0:3 (+5.52 units)

Workington – Vauxhall Motors 1 (1.75 @Sportingbet) 5 units FT 1:0 (+3.75 units)



21.3.2008.

Marine – Witton 2 (1.90 @Sportingbet) 5 units FT 0:2 (+4.5 units)


18.3.2008.

Eastbourne – Hayes & Yeading OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 4 units FT 3:1 (+7 units)


15.3.2008.

Basingstoke – Braintree 2 (2.25 @Bet365) 5 units FT 2:2 (-5 units)

Eastleigh – Hayes & Yeading OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 5 units FT 1:4 (+8.75 units)

Bromsgrove – King's Lynn 2 (1.80 @Sportingbet) 5 units FT 1:1 (-5 units)


11.3.2008.

Billericay – Folkestone 1 (1.91 @Coral) 5 units FT 4:1 (+4.55 units)


8.3.2008.

St Albans – Basingstoke 1 (3.50 @Skybet) 4 units & X (3.60 @Skybet) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 4:1 (+8 units)

Havant & Waterloovile – Bishop's Stortford 1 (1.91 @Coral) 5 units FT 1:2 (-5 units)

Hendon – Wimbledon 2 (2.10 @StanJames) 4 units FT 0:2 (+4.4 units)

RYMAN/SOUTHERN DOUBLE: Tonbridge – Leyton 1 @1.25 & Cirencester – Halesowen 2 @1.60 (2.00@Sportingbet) 4 units FT 3:0 / 2:3 (+4 units)



4.3.2008.

Thurrock – Havant & Waterloovile 2 (2.63 @Bet365) 4 units & X (3.60 @StanJames) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 0:2 (+4.52 units)

Barrow – Boston 1 (2.30 @Betway) 3 units FT 1:0 (+3.9 units)



1.3.2008.

Leyton – Heybridge 2 (1.73 @StanJames) 7 units FT 0:3 (+5.11 units)

Havant & Waterloovile – Eastbourne 1 (2.70 @Betway) 4 units & X (3.60 @StanJames) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 2:1 (+4.8 units)

Leigh RMI – Barrow 2 (2.20 @Skybet) 4 units FT 1:2 (+4.8 units)


Fisher – Dorchester OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 4 units FT 1:1 (-4 units)

Gateshead – Eastwood 1 (1.80 @Bwin) 4 units FT 1:1 (-4 units)



23.2.2008.

Basingstoke – Bromley OVER 3.5 (2.62 @Blue Square) 6 units FT 1:1 (-6 units)

Hampton – Fisher OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 4 units FT 0:2 (-4 units)

Heybridge – Wimbledon 2 (1.80 @Sportingbet) 5 units FT 2:1 (-5 units)

TROPHY/RYMAN DOUBLE: Tamworth – Aldershot 2 @1.67 & Ramsgate – Wealdstone 1 @1.62 (2.7054 @Bet365) 3 units FT 1:2 / 2:2 (-3 units)



19.2.2008.

Vauxhall – Hyde 2 (2.10 @Blue Square) 3 units FT 3:4 (+3.3 units)

St Albans – Bishop's Stortford 2 (1.97 @10Bet) 3 units FT 1:2 (+2.91 units)



16.2.2008.

Sutton – Eastleigh OVER 3.5 (2.38 @Blue Square) 5 units FT 0:0 (-5 units)

Basingstoke – Havant OVER 3.5 (2.63 @Blue Square) 5 units FT 2:3 (+8.15 units)

Billericay – Harrow 1 (2.20 @Skybet) 5 units FT 1:1 (-5 units)

Kendal – Buxton 2 (2.00 @Bet365) 4 units FT 1:1 (-4 units)



12.2.2008.

Braintree – Hampton & Richmond 2 (2.50 @Skybet) 3 units FT 3:0 (-3 units)

Horsham – Wimbledon 2 (2.30 @Coral) 3 units FT 0:2 (+3.9 units)

Dorchester – Bishop's Stortford 2 (2.00 @StanJames) 3 units FT 0:4 (+3 units)



9.2.2008.

Fisher – Eastleigh OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 6 units FT 1:4 (+11.28 units)

NORTH/SOUTH DOUBLE: Hyde – Leigh RMI 1 @1.50 & Dorchester – Eastbourne 2 @1.75 (2.625 @Betway) 4 units FT 1:1 / 0:4 (-4 units)

Harrow – Wimbledon 2 (2.38 @StanJames) 4 units FT 0:2 (+5.52 units)

Hemel Hempstead – Team Bath 2 (1.83 @StanJames) 4 units FT 1:3 (+3.32 units)

Sutton – Thurrock 1 (3.00 @Blue Square) 3 units FT 1:0 (+6 units)



5.2.2008.

SETANTA/RYMAN DOUBLE: St Albans – Aldershot 2 @1.55 & Leyton – Staines 2 @1.40 (2.17 @Bwin) 5 units FT 0:4 / 2:2 (-5 units)


2.2.2008.

Basingstoke – Fisher 2 /DRAW NO BET (2.00 @Betway) 7 units FT 1:5 (+7 units)

Wimbledon – Torquay 2 (1.72 @StanJames) 6 units FT 0:2 (+4.32 units)


Gainsborough – Hinckley 1 (1.75 @Bwin) 4 units FT 2:2 (-4 units)

Barrow – Redditch 1 (2.10 @Betway) 4 units FT 2:0 (+4.4 units)

(-1.5) Lewes – Bognor 1 (1.92 @10Bet) 4 units FT 0:1 (-4 units)

Eastleigh – Dorchester OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 3 units FT 3:1 (+5.25 units)


26.1.2008.

Liverpool – Havant & Waterloovile OVER 3.5 (1.60 @Gamebookers) 8 units FT 5:2 (+4.8 units)

Eastbourne – Basingstoke 1 (1.73 @StanJames) 6 units FT 6:0 (+4.38 units)

CONF SOUTH/RYMAN DOUBLE: Welling – Lewes 2 @1.65 & Leyton – Maidstone 2 @1.60 (2.64 @Bwin) 4 units FT 0:4 / 0:1 (+6.56 units)


Kendal – Ossett 1 (2.38 @StanJames) 2 units FT 0:2 (-2 units)

Hemel Hempstead – Bromsgrove X2 (2.00 @Bet-at-home) 2 units FT 0:2 (+2 units)


22.1.2008.

AD-HOC DRAW-NO-BET: Billericay – Wimbledon 1 (3.25 @Skybet) 3 units & X (3.50 @StanJames) 2 units FT 2:2 (+2 units)

Wealdstone – East Thurrock 1 (2.00 @Gamebookers) 5 units POSTPONED


19.1.2008.

Eastleigh – St Albans OVER 3.5 (2.63 @Blue Square) 6 units FT 1:1 (-6 units)

Bishop's Stortford – Welling OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 5 units POSTPONED

Newport – Havant 1 (1.85 @Betway) 5 units POSTPONED

Hyde – Alfreton OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 3 units FT 0:2 (-3 units)

Hucknall – Southport 2 (2.00 @Skybet) 3 units FT 1:2 (+3 units)


16.1.2008.

Havant & Waterloovile – Swansea OVER 2.75 (2.05 @Pinnacle) 5 units FT 4:2 (+5.25 units)

Havant & Waterloovile – Swansea OVER 4 (4.80 @Bet365) 1 unit FT 4:2 (+3.8 units)



15.1.2008.

Hampton & Richmond – Bath City OVER 3.5 (3.10 @Blue Square) 3 units POSTPONED

East Thurrock – Staines 2 (2.20 @Sportingbet) 3 units POSTPONED


12.1.2008.

Billericay – Folkestone 1 (1.85 @Sportingbet) 8 units POSTPONED

RYMAN/CONF-SOUTH DOUBLE: Leyton – Harrow 2 @1.57 & Hampton & Richmond – Thurrock 1 @1.53 (2.4021 @Bet365) 4 units FT 0:3 / 2:3 (-4 units)

Ramsgate – Hendon 1 (2.40 @StanJames) 3 units FT 2:1 (+4.2 units)

Barrow – Gainsborough 1 (2.00 @Bwin) 3 units FT 4:1 (+3 units)

Stalybridge – Harrogate 1 /DRAW NO BET (2.10 @Betway) 3 units FT 3:2 (+3.3 units)



8.1.2008.

Bishop's Stortford – Havant & Waterloovile 1 (2.05 @Sportingbet) 4 units FT 4:1 (+4.2 units)


5.1.2008.

Redditch – Vauxhall 1 (1.91 @StanJames) 7 units FT 2:0 (+6.37 units)

Chasetown – Cardiff OVER 2.75 (2.07 @10Bet) 5 units FT 1:3 (+5.35 units)

Chasetown – Cardiff OVER 4 (5.10 @Bet365) 1 unit FT 1:3 (+0 units)

Eastleigh – Bath City 1 /DRAW NO BET (1.88 @10Bet) 5 units FT 4:4 (+0 units)


Dorchester – Cambridge City 2 /DRAW NO BET (1.81 @10Bet) 5 units FT 3:2 (-5 units)

CONF SOUTH/RYMAN DOUBLE: Hampton & Richmond – Welling 1 @1.62 & Chelmsford – Hastings 1 @1.25 (2.025 @Skybet) 5 units FT 4:0 / 1:1 (-5 units)

Hemel Hempstead – King's Lynn 2 (2.20 @Sportingbet) 4 units FT 4:2 (-4 units)

RYMAN DOUBLE: Folkestone – Leyton 1 @1.40 & Hendon – Carshalton 1 @1.50 (2.10 @Sportingbet) 3 units FT 2:0 / 0:5 (-3 units)

CONF NORTH DOUBLE: Hyde – Blyth 1 @1.45 & Boston – Leigh RMI 1 @1.60 (2.32 @Bwin) 3 units FT 2:4 / 5:1 (-3 units)



26.12.2007.

St Albans – Cambridge City 1 /DRAW NO BET (1.70 @Betway) 6 units FT 0:2 (-6 units)

RYMAN DOUBLE: Leyton – Hornchurch 2 @1.40 & Wimbledon – Carshalton 1 @1.60 (2.24 @Bwin) 4 units FT 2:5 / 2:0 (+4.98 units)

Eastleigh – Basingstoke 1 (2.05 @Bwin) 4 units FT 1:1 (-4 units)

AD-HOC DRAW NO BET: Weston Super Mare – Newport 2 (2.40 @Betway) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 2:2 (-0.4 units)

AD-HOC DRAW-NO-BET: Tonbridge – Horsham 1 (2.38 @StanJames) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 1:5 (-4 units)


Heybridge – Chelmsford 2 (2.05 @Sportingbet) 3 units FT 1:2 (+3.15 units)

Swindon – Cirencester 1 (2.00 @StanJames) 3 units FT 1:1 (-3 units)


22.12.2007.

Merthyr – Team Bath 2 (2.00 @Skybet) 5 units FT 1:1 (-5 units)

SOUTHERN/RYMAN DOUBLE: King's Lynn – Mangotsfield 1 @1.62 & Chelmsford – Margate 1 @1.67 (2.7054 @Bet365) 5 units FT 1:1 / 5:1 (-5 units)


Wealdstone – Folkestone 1 (2.05 @Bwin) 5 units FT 3:2 (+5.25 units)

Ramsgate – Wimbledon 2 (2.50 @Bet365) 5 units FT 1:1 (-5 units)

Marine – Buxton 1 (1.83 @Bet365) 5 units FT 0:1 (-5 units)

Gainsborough – Solihull 1 (1.91 @StanJames) 5 units FT 0:2 (-5 units)


Workington – Hyde 2 (2.25 @Blue Square) 5 units POSTPONED


18.12.2007.

Hemel Hempstead – Merthyr Tydfil 1 (1.62 @StanJames ) 5 units FT 0:0 (-5 units)

Guiseley – Kidderminster 2 (1.83 @Ladbrokes) 4 units FT 1:2 (+3.32 units)


15.12.2007.

Billericay – Hornchurch 1 (2.30 @Bwin) 5 units FT 0:2 (-5 units)

AD-HOC DRAW-NO-BET: Swindon – Chippenham 1 (2.90 @Bwin) 4.5 units & X (3.55 @Digibet) 1.5 unit FT 0:2 (-6 units)


Worcester – Boston 1 (2.20 @StanJames) 4 units FT 2:1 (+4.8 units)

Boreham Wood – Chelmsford 2 (2.20 @Sportingbet) 4 units FT 4:2 (-4 units)

Folkestone – Horsham 2 (2.20 @Sportingbet) 4 units FT 4:1 (-4 units)


Harrow – Staines 2 (2.20 @Gamebookers) 4 units FT 1:3 (+4.8 units)

Gainsborough – Barrow 2 /DRAW NO BET (2.06 @10Bet) 4 units FT 1:1 (0 units)

Fisher – Havant 2 (2.50 @Expekt) 3 units FT 4:2 (-3 units)


11.12.2007.

Bromley – Lewes OVER 3.5 (3.25 @Blue Square) 3 units FT 1:2 (-3 units)


10.12.2007.

(-2) Swansea – Horsham 1 (2.00 @Gamebookers) 3 units FT 6:2 (+3 units)


4.12.2007.

Yate - Team Bath 2 (2.10 @StanJames) 4 units FT 0:2 (+4.4 units)


1.12.2007.

Staines – Peterborough 2 (1.60 @Gamebookers) 7 units FT 0:5 (+4.2 units)

Bognor Regis – Welling 1 (2.25 @StanJames) 6 units FT 0:0 (-6 units)

St Albans – Bromley OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 5 units FT 1:0 (-5 units)


Lewes – Bath City 1 (1.95 @Betway) 4 units FT 1:0 (+3.8 units)

Worcester – Barrow 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 3 units FT 1:1 (0 units)

Guiseley – Fleetwood 2 (2.50 @Sportingbet) 2 units FT 0:2 (+3 units)

Solihull – Stalybridge 2 (2.50 @Skybet) 2 units FT 0:4 (+3 units)



27.11.2007.

Bath City – Hayes & Yeading 1 (1.73 @Blue Square) 4 units FT 2:2 (-4 units)


24.11.2007.

Eastleigh – Weston-super-Mare 1 (1.85 @Sportingbet) 6 units FT 4:2 (+5.1 units)

FA TROPHY/UNIBOND DOUBLE: Wimbledon – Northwood 1 @1.44 & Fleetwood - Ashton 1 @1.50 (2.15 @Gamebookers) 5 units FT 2:1 / 3:0 (+5.75 units)


Staines – Chelmsford 2 (1.83 @Skybet) 4 units FT 2:2 (-4 units)

Matlock – Marine 2 (2.63 @StanJames) 3 units FT 2:3 (+4.89 units)

Billericay – Margate 1 (2.30 @Sportingbet) 3 units FT 0:1 (-3 units)

Vauxhall – Hyde 2 (2.10 @Gamebookers) 3 units FT 1:0 (-3 units)



17.11.2007.

Dorchester – Hampton & Richmond 2 (2.25 @Coral) 7 units FT 0:1 (+8.75 units)

Hastings – Wimbledon 2 (2.10 @Bwin) 6 units FT 1:3 (+6.6 units)

Weston-super-Mare – Lewes 2 (2.25 @StanJames) 5 units FT 1:2 (+6.25 units)

Bromley – Newport OVER 3.5 (3.25 @Blue Square) 5 units FT 2:2 (+11.25 units)


Barrow – Telford 2 (2.10 @Coral) 5 units FT 4:0 (-5 units)

Ilkeston – Gateshead 2 (2.00 @StanJames) 5 units FT 2:0 (-5 units)

Basingstoke – St Albans 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 1 unit FT 3:1 (-1 units)

Braintree – Bognor Regis 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 1 unit FT 3:2 (-1 unit)


Hayes & Yeading – Sutton 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 1 unit FT 3:3 (0 unit)


14.11.2007.

Boston – Hucknall OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 3 units FT 2:3 (+5.64 units)


13.11.2007.

SOUTHERN PREMIER DOUBLE: King's Lynn – Corby 1 @1.40 & Chippenham – Cirencester 1 @1.65 (2.31 @Sportingbet) 3 units FT 0:1 / 2:0 (-3 units)


10.11.2007.

(-0.75) Team Bath – Chasetown 1 (2.00 @Bet365) 6 units FT 0:2 (-6 units)

Eastleigh – Bromley OVER 3.5 (3.25 @Betway) 6 units FT 1:4 (+13.5 units)

RYMAN DOUBLE: Wimbledon – Hornchurch 1 @1.65 & Chelmsford – Ashford 1 @1.40 (2.31 @Sportingbet) 4 units FT 1:0 / 4:0 (+5.24 units)

AD-HOC DRAW-NO-BET: Bognor Regis – Hayes & Yeading 1 (2.50 @Blue Square) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 3:0 (+3.5 units)


AD-HOC DRAW NO BET: Chippenham – Hemel Hempstead 1 (2.38 @StanJames) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 1:2 (-4 units)

Hucknall – Solihull Moors 1 (2.25 @StanJames) 2 units FT 2:2 (-2 units)


CONF NORTH DOUBLE: Alfreton – Leigh RMI 1 @1.65 & Boston – Vauxhall 1 @1.70 (2.805 @Betway) 2 units FT 1:0 / 5:1 (+3.61 units)


6.11.2007.

AD-HOC DRAW-NO-BET: Billericay – King's Lynn 1 (2.63 @Skybet) 6 units & X (3.60 @StanJames) 2 units FT 1:3 (-8 units)

FA TROPHY DOUBLE: Marine – Bamber Bridge 1 @1.65 & Maidstone – Abingdon 1 @1.65 (2.7225 @Bwin) 5 units FT 2:2 / 5:3 (-5 units)



4.11.2007.

Nuneaton – Hyde AD-HOC DRAW-NO-BET: 2 (2.40 @Expekt) 4 units & X (3.60 @StanJames) 2 units FT 1:0 (-6 units)


3.11.2007.

Havant & Waterloovile – Hampton & Richmond 1 (2.20 @StanJames) 6 units FT 0:3 (-6 units)

Hayes & Yeading – Eastleigh AD-HOC DRAW-NO-BET: 2 (2.50 @Blue Square) 6 units & X (3.60 @StanJames) 2 units FT 2:4 (+7 units)

CONF SOUTH DOUBLE: Newport – Dorchester 1 @1.60 & Lewes – Sutton 1 @1.40 (2.24 @Sportingbet) 3 units FT 3:2 / 4:0 (+3.72 units)

CONF NORTH/FA TROPHY DOUBLE: Kettering – Blyth 1 @1.57 & Stocksbridge – Witton 2 @1.57 (2.4649 @Skybet) 2 units FT 1:0 / 2:5 (+2.9298 units)



27.10.2007.

Fisher – Newport 2 /DRAW NO BET (2.10 @Betway) 5 units FT 1:3 (+5.5 units)

FA CUP DOUBLE: Histon – Bamber Bridge 1 @1.30 & Weymouth – Hitchin Town 1 @1.40 (1.82 @Sportingbet) 5 units FT 4:1 / 1:1 (-5 units)

UNIBOND PREMIER DOUBLE: Guiseley – North Ferriby @1.36 & Whitby – Witton X2 @1.25 (1.70 @Paddy Power) 5 units FT 2:1 / 1:6 (+3.5 units)

Ramsgate – Chelmsford 2 (2.25 @Bwin) 4 units & Ramsgate – Chelmsford X (3.50 @StanJames) 1 unit FT 2:0 (-5 units)

Hornchurch – Team Bath 2 (2.63 @Skybet) 3 units & Hornchurch – Team Bath X (3.60 @William Hill) 1 unit FT 0:1 (+3.89 units)

Lincoln – Marine 2 (2.50 @Skybet) 3 units & Lincoln – Marine X (3.60 @Skybet) 1 unit FT 0:2 (+3.5 units)


FA CUP DOUBLE: Southport – Hitchin 1 @1.83 & Havant – Leighton 1 @1.53 (2.7999 @Skybet) 2 units FT 1:3 / 3:0 (-2 units)

Eastleigh – Forest Green 1 (4.33 @Coral) 2 units & Eastleigh – Forest Green X (3.50 @Gamebookers) 1 unit FT 3:3 (+0.5 units)


24.10.2007.

Maidstone – Bury Town 1 (1.73 @Bet365) 5 units FT 3:1 (+3.65 units)


23.10.2007.

Thurrock – Sutton 1 (1.80 @StanJames) 5 units FT 2:1 (+4 units)

(-1) Thurrock – Sutton 1 (3.10 @Blue Square) 1 unit FT 2:1 (-1 unit)

FA TROPHY DOUBLE: Kings Lynn – Sudbury 1 @1.33 & Abingdon – Staines 2 @1.47 (1.9551 @10Bet) 4 units FT 2:1 / 5:2 (-4 units)


Bromley – St Albans OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 2 units FT 3:4 (+3.76 units)

Hampton & Richmond – Bishop's Stortford OVER 3.5 (3.25 @Blue Square) 2 units FT 1:1 (-2 units)


22.10.2007.

Havant & Waterloovile – Basingstoke 1 (1.91 @Blue Square) 7 units FT 1:1 (-7 units)

Weston-super-Mare – Eastleigh 2 /DRAW NO BET (2.30 @Betway) 4 units FT 0:3 (+5.2 units)


21.10.2007.

FA TROPHY DOUBLE: Billericay – Ilford 1 @1.33 & Team Bath – Taunton 1 @1.43 (1.90 @10Bet) 3 units FT 2:1 / FT 1:0 (+2.7057 units)


20.10.2007.

Bath City – Basingstoke 1 (1.75 @Betway) 8 units FT 0:1 (-8 units)

CONF SOUTH DOUBLE: Bath City – Basingstoke 1 @1.73 & Eastbourne – Sutton 1 @1.44 (2.49 @Blue Square) 4 units FT 0:1 / FT 3:0 (-4 units)

CONF NORTH DOUBLE: Hyde – Barrow 1 @1.57 & Burscough – Hinckley 1 @1.57 (2.46 @StanJames) 4 units FT 2:1 / FT 1:1 (-4 units)


Dorchester – Bromley 2 (2.40 @Betway) 1 unit FT 2:3 (+1.40 units)


16.10.2007.

Eastwood – Matlock 1 (2.10 @Skybet) 2 units FT 2:3 (-2 units)

Prescot Cables – Marine 2 (2.15 @Gamebookers) 2 units FT 1:1 (-2 units)



15.10.2007.

Chelmsford – Hendon 1 (1.75 @Sportingbet) 4 units FT 5:1 (+3 units)


13.10.2007.

Havant & Waterloovile – Fleet 1 (1.62 @Skybet) 8 units FT 2:1 (+4.96 units)

Leek – Witton 2 (1.60 @ Bwin) 6 units FT 2:2 (-6 units)

Marine – North Ferriby 1 (1.67 @StanJames) 6 units FT 3:0 (+4.02 units)

Maidstone – Leyton 1 (1.90 @Gamebookers) 5 units FT 2:1 (+4.5 units)

Brentwood – Staines 2 (2.00 @Skybet) 3 units FT 0:3 (+3 units)



10.10.2007.

Corby – Team Bath 2 (2.10 @StanJames) 3 units FT 1:2 (+3.3 units)


9.10.2007.

Leyton – Chelmsford 2 (1.80 @Bwin) 7 units FT 1:2 (+5.6 units)


8.10.2007.

Ashton – Whitby OVER 2.75 (1.82 @Pinnacle) 6 units FT 0:0 (-6 units)


6.10.2007.

Wimbledon – Maidstone 1 (1.55 @Sportingbet) 7 units FT 2:0 (+3.85 units)

Bognor Regis – Fisher OVER 2.75 (1.91 @Pinnacle) 5 units FT 0:1 (-5 units)

Bognor Regis – Fisher 2 (2.30 @Expekt) 1 unit FT 0:1 (+1.30 units)

(-1.5) Gateshead – Ilkeston 1 (1.92 @Pinnacle) 5 units FT 1:2 (-5 units)

Gainsborough – Alfreton OVER 2.5 (1.85 @Pinnacle) 4 units FT 2:2 (+3.4 units)

Maidenhead – Newport 2-3 GOALS (1.95 @Betway) 3 units FT 2:3 (-3 units)

Maidenhead – Newport 1:1 FT (7.00 @Blue Square) 1 unit FT 2:3 (-1 unit)

Kettering – Hyde 1 (1.87 @Pinnacle) 3 units FT 0:2 (-3 units)


King's Lynn – Chippenham 1 (1.78 @Pinnacle) 3 units FT 2:0 (+2.34 units)


22.9.2007.

Wimbledon – Heybridge 1 (1.65 @Bwin) 6/10 FT 1:0 (+3.9 units)

Margate – Hendon 1 (2.50 @Stanleybet) 5/10 FT 0:2 (-5 units)

Cheshunt - Team Bath 2 (3.40 @StanJames) 3/10 FT 1:2 (+7.2 units)


19.9.2007.

St Albans – Thurrock 1 (1.83 @StanJames) 6/10 FT 0:5 (-6 units)

(-1) St Albans – Thurrock 1 (3.00 @Digibet) 1/10 FT 0:5 (-1 unit)



18.9.2007.

Eastbourne – Welling 1 (1.73 @Coral) 6/10 FT 1:0 (+4.38 units)


17.9.2007.

Hinckley – Kettering 2 (1.80 @Blue Square) 7/10 FT 0:0 (-7 units)


15.9.2007.

Hyde – Burscough OVER 2.5 (1.50 @Stanleybet) 7/10 FT 1:0 (-7 units)

Hyde – Burscough OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 2/10 FT 1:0 (-2 units)

Welling – Hayes & Yeading 1 (1.91 @Skybet) 4/10 FT 1:2 (-4 units)

Maidenhead – Havant & Waterloovile 2 (2.20 @Blue Square, Skybet) 3/10 FT 3:3 (-3 units)



11.9.2007.

North Ferriby – Gateshead 2 (1.91 @Stanleybet) 7/10 FT 1:4 (+6.37 units)

Witton – Matlock 1 (1.80 @Stanleybet) 4/10 FT 2:0 (+3.2 units)



8.9.2007.

Chelmsford – Wealdstone 1 (1.57 @Stanleybet) 7/10 FT 3:1 (+4 units)

Havant & Waterloovile – Bromley 1 (2.20 @Blue Square) 5/10 FT 1:0 (+6 units)


(-1) Havant & Waterloovile – Bromley 1 (4.22 @Stanleybet) 1/10 FT 1:0 (-1 unit)

Hendon – Maidstone 1 (1.62 @Skybet) 5/10 FT 2:1 (+3.1 units)

Kettering – Boston OVER 2.5 (1.83 @Pinnacle) 5/10 FT 3:0 (+4.1 units)


Kettering – Boston OVER 3.5 (2.63 @Blue Square) 1/10 FT 3:0 (-1 unit)


7.9.2007.

Bath City – Newport UNDER 2.5 (2.05 @Pinnacle) 7/10 FT 1:1 (+7.3 units)

Bath City – Newport 1:0 FT (8.00 @Blue Square) 1/10 FT 1:1 (-1 unit)

Bath City – Newport 0:0 FT (11.00 @Blue Square) 1/10 FT 1:1 (-1 unit)



5.9.2007.

Gateshead – Frickley 1 (1.67 @StanJames, Paddy Power) 8/10 FT 5:2 +5.3 units


4.9.2007.

Fleetwood – Marine 1 (1.80 @Stanleybet) 5/10 FT 2:3 -5 units

Buxton – Witton 2 (2.00 @StanJames) 4/10 FT 0:2 +4 units

Leyton – Horsham 2 (2.30 @Gamebookers) 4/10 FT 4:3 -4 units

Heybridge – Billericay 2 (2.38 @StanJames) 2/10 FT 2:2 -2 units



1.9.2007.

Billericay – Leyton 1 (1.62 @StanJames) 8/10 FT 4:0 +4.9 units

Havant & Waterloovile – Thurrock 1 (1.67 @Stanleybet) 7/10 FT 3:0 +4.7 units

(-1) Havant & Waterloovile – Thurrock 1 (2.70 @Stanleybet) 2/10 FT 3:0 +3.4 units

Bromley – Hayes & Yeading 1 (1.62 @Blue Square) 6/10 FT 2:1 +3.7 units


Eastleigh – Sutton 1 (1.70 @Bwin) 5/10 FT 1:2 -5 units

Leigh RMI – Kettering OVER 2.5 (1.71 @Stanleybet) 5/10 FT 1:4 +3.5 units

Leigh RMI – Kettering 2 (2.10 @StanJames) 2/10 FT 1:4 +2.2 units



22.8.2007.

Gateshead - Whitby 1 (1.80 @Primebet) 8/10 FT 2:1 +6.4 units


21.8.2007.

Horsham - Folkestone Invicta 1 (1.91 @Skybet) 5/10 FT 1:0 +4.5 units

Hornchurch - Billericay OVER 2.5 and 3 (1.93 @Pinnacle) 4/10 FT 0:2 -4 units


20.8.2007.

Chelmsford - Boreham Wood 1 (1.73 @Paddy Power) 6/10 FT 4:1 +4.3 units


18.8.2007.

Wimbledon - Ramsgate 1 (1.67 @StanJames, Paddy Power) 7/10 FT 2:0 +4.7 units

Hyde - Tamworth OVER 2.5 (1.71 @Stanleybet) 6/10 FT 1:2 +4.2 units


Hyde - Tamworth 4-6 GOALS (3.20 @Stanleybet) 1/10 FT 1:2 -1 unit

Hyde - Tamworth 7 GOALS (22 @Stanleybet) 1/10 FT 1:2 -1 unit


Fisher - Weston-super-Mare OVER 2.5 (1.63 @Stanleybet) 6/10 FT 3:1 +3.7 units

Fisher - Weston-super-Mare 4-6 GOALS (2.95 @Stanleybet) 1/10 FT 3:1 +1.9 units


Fisher - Weston-super-Mare 7 GOALS (21.8 @Stanleybet) 1/10 FT 3:1 -1 unit


15.8.2007.

Newport - Maidenhead 1 (1.83 @Coral, StanJames, Blue Square) 5/10 FT 1:1 -5 units


14.8.2007.

Bognor Regis - Hampton & Richmond 1 (2.15 @Sportingbet) 3/10 FT 2:4 -3 units

Thurrock - Lewis 2 (2.45 @Sportingbet) 2/10 FT 2:3 +2.9 units

Redditch - Tamworth 2 (2.10 @Sportingbet) 3/10 FT 3:1 -3 units


13.8.2007.

Kettering - Hucknall 1 (1.91 @Blue Square) 6/10 FT 3:2 +5.4 units

(-1) Kettering - Hucknall 1 (2.89 @Stanleybet) 1/10 FT 3:2 -1 unit

Hyde - Vauxhall 1 (1.80 @Betway) 4/10 FT 6:3 +3.2 units


11.8.2007.

Lewes - Hayes & Yeading United 1 (1.73 @Sportingbet) 7/10 FT 2:1 +5.1 units

Maidenhead - Fisher 1 (2.10 @StanJames) 3/10 FT 2:3 -3 units

Tamworth - Burscough 1 (1.73 @Sportingbet) 5/10 FT 4:2 +3.6 units



2006/2007 SEASON

28.4.2007.

Hampton & Richmond - Slough OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 8/10 FT 4:2 4.5 units

Hampton & Richmond - Slough 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 3/10 FT 4:2 5.5 units


Hampton & Richmond - Slough 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 4:2 -1 unit

Billericay - Leyton 1 (1.45 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 3.1 units

(-1) Billericay - Leyton 1 (2.15 @Stanleybet) 2/10 FT 2:0 2.3 units



26.4.2007.

Maidenhead - Banbury 1 (1.73 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 5.1 units

(-1) Maidenhead - Banbury 1 (2.89 @Stanleybet) 2/10 FT 2:0 3.7 units



24.4.2007.

Fleetwood - Mossley 1 (1.30 @StanJames) 9/10 FT 0:1 -9 units

Histon - Thurrock X2 (1.95 @Stanleybet) 3/10 FT 3:1 -3 units

Slough - Staines OVER 2.5 (1.63 @Stanleybet) 6/10 FT 0:2 -6 units

Slough - Staines OVER 3.5 (2.69 @Stanleybet) 2/10 FT 0:2 -2 units



21.4.2007.

Slough - Chelmsford OVER 2.5 (1.57 @Stanleybet) 7/10 FT 0:4 4 units

Slough - Chelmsford 4-6 GOALS (2.90 @Stanleybet) 2/10 FT 0:4 3.8 units


Slough - Chelmsford 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 0:4 -1 unit

Burscough - Grantham OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 7/10 FT 3:0 3.9 units

Burscough - Grantham 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 2/10 FT 3:0 -2 units

Burscough - Grantham 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 3:0 -1 unit


Leyton - Hampton & Richmond 2 (1.67 @Bet365) 7/10 FT 0:3 4.7 units

Radcliffe - Guiseley 2 (1.60 @Bwin) 7/10 FT 1:2 4.2 units


Radcliffe - (-1) Guiseley 2 (2.48 @Stanleybet) 2/10 FT 1:2 -2 units


16.4.2007.

Havant & Waterlooville - Yeading 1 (1.50 @Bet365) 7/10 FT 4:0 3.5 units

Hednesford - Guiseley X2 (1.63 @Stanleybet) 7/10 FT 2:2 4.4 units

Hednesford - Guiseley 2 (3.25 @Stanleybet) 2/10 FT 2:2 -2 units


14.4.2007.

Droylsden - Moor Green 1 (1.55 @Bwin) 7/10 FT 1:0 3.8 units

(-1) Droylsden - Moor Green 1 (2.14 @Stanleybet) 2/10 FT 1:0 -2 units

Witton - Mossley OVER 2.5 (1.51 @Stanleybet) 8/10 FT 2:1 4.1 units

Witton - Mossley 4-6 GOALS (2.73 @Stanleybet) 3/10 FT 2:1 -3 units

Witton - Mossley 7 GOALS (17.7 @Stanleybet) 1/10 FT 2:1 -1 units



11.4.2007.

Burscough - Fleetwood 1 (1.75 @Bwin) 6/10 FT 4:1 4.5 units


9.4.2007.

Witton - Grantham 4-6 GOALS (2.66 @Stanleybet) 3/10 FT 4:4 -3 units

Witton - Grantham 7 GOALS (17.7 @Stanleybet) 1/10 FT 4:4 16.7 units


7.4.2007.

Slough - (-1) Margate 2 (1.58 @Stanleybet) 7/10 FT 2:2 -7 units

Slough - Margate OVER 3.5 (2.49 @Stanleybet) 2/10 FT 2:2 3 units

Newport - Bedford 1 (1.53 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 3.7 units

(-1) Newport - Bedford 1 (2.35 @Stanleybet) 2/10 FT 2:0 2.7 units


3.4.2007.

Hayes - Bedford 1 (2.00 @StanJames) 7/10 FT 3:1 7 units


2.4.2007.

Fisher - Braintree 2 (2.35 @Stanleybet) 3/10 FT 3:0 -3 units


31.3.2007.

(-1) Wimbledon - Slough (1.58 @Stanleybet) 8/10 FT 9:0 4.6 units

Wimbledon - Slough 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 2/10 FT 9:0 -2 units

Wimbledon - Slough 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 9:0 18.8 units

Cirencester - Bath City 2 (1.50 @Stanleybet) 7/10 FT 0:1 3.5 units

Stalybridge - Lancaster X-1 HT/FT (6.00 @Stanleybet) 1/10 HT 1:0 / FT 3:1 -1 unit


27.3.2007.

Walton & Hersham - Slough 1 (1.40 @Bwin) 9/10 FT 3:0 3.6 units

(-1) Walton & Hersham - Slough 1 (1.95 @Stanleybet) 5/10 FT 3:0 4.75 units

Fleetwood - Grantham 1 (1.57 @Skybet) 6/10 FT 4:1 3.42 units

(-1) Fleetwood - Grantham 1 (2.14 @Stanleybet) 3/10 FT 4:1 3.4 units

Fleetwood - Grantham 4-6 GOALS (3.01 @Stanleybet) 1/10 FT 4:1 2 units


Fleetwood - Grantham 7 GOALS (21.8 @Stanleybet) 1/10 FT 4:1 -1 unit

Leyton - Wimbledon 2 (2.10 @Bwin) 3/10 FT 2:5 3.3 units

Salisbury - Hayes 1 (1.40 @StanJames) 6/10 FT 0:0 -6 units

(-1) Salisbury - Hayes 1 (1.95 @Stanleybet) 3/10 FT 0:0 -3 units



24.3.2007.

Slough - Ramsgate 2 (1.40@Stanleybet) 9/10 FT 0:3 3.6 units

Slough - (-1) Ramsgate 2 (2.01@Stanleybet) 2/10 FT 0:3 2 units


23.3.2007.

Scarborough - Worksop 1:0 (7.50 @Stanleybet) 1/10 FT 2:1 -1 unit


20.3.2007.

Maidenhead - Cirencester 1 (1.80 @Stanleybet) 8.5/10 FT 1:0 6.8 units

(-1) Maidenhead - Cirencester 1 (3.05 @Stanleybet) 2/10 FT 1:0 -2 units

Bedford - Eastbourne 2 (2.00 @Stanleybet) 5/10 FT 1:1 -5 units

Bedford - (-1) Eastbourne 2 (3.70 @Stanleybet) 1/10 FT 1:1 -1 units

Walton & Hersham - Billericay 2 (1.67 @Stanleybet) 5/10 FT 2:2 -5 units



19.3.2007.

Slough - Boreham Wood 2 (1.60 @Stanleybet) 5/10 FT 0:4 3 units


17.3.2007.

Lancaster - Worksop 2 (1.40 @Stanleybet) 9/10 FT 0:3 3.6 units

(-1) Billericay - Slough 1 (1.70 @Stanleybet) 8/10 FT 5:0 5.6 units

Billericay - Slough OVER 3.5 (2.49 @Stanleybet) 2/10 FT 5:0 3 units

Billericay - Slough 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 5:0 -1 unit

Vauxhall - Scarborough X2 (1.49 @Stanleybet) 7/10 FT 1:1 3.4 units

Vauxhall - Scarborough 2 (2.65 @Stanleybet) 2/10 FT 1:1 -2 units


10.3.2007.

Lancaster - Redditch 2 (1.36 @Stanleybet) 9.5/10 FT 1:2 3.4 units

Lancaster - (-1) Redditch 2 (1.95 @Stanleybet) 6/10 FT 1:2 -6 units

Slough - Tonbridge Angels 2 (1.70 @Stanleybet) 8/10 FT 2:3 5.6 units

Slough - (-1) Tonbridge Angels 2 (2.80 @Stanleybet) 2/10 FT 2:3 -2 units

Worthing - Heybridge Swifts 1X (1.63 @Stanleybet) 7/10 FT 0:3 -7 units

Worthing - Heybridge Swifts 1 (3.05 @Stanleybet) 3/10 FT 0:3 -3 units

Chippenham - Banbury 1 (1.70 @Stanleybet) 7/10 FT 1:1 -7 units

(-1) Chippenham - Banbury 1 (2.80 @Stanleybet) 2/10 FT 1:1 -2 units



6.3.2007.

Farnborough - Basingstoke 1 (1.85 @Stanleybet) 7/10 FT 1:1 -7 units


5.3.2007.

Hendon - Slough 1 (1.90 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 6.3 units


3.3.2007.

Hinckley - Lancaster OVER 2.5 (1.50) 9/10 odgodjeno

Hinckley - Lancaster OVER 3.5 (2.35) 4/10 odgodjeno

Folkestone Invicta - Slough 1 (1.73) 8/10 FT 0:0 -8 units

(-1) Folkestone Invicta - Slough 1 (2.89) 3/10 FT 0:0 -3 units

Leek - Grantham 1 (1.70) 6/10 FT 4:2 4.2 units

Bedford Town - Thurrock 2 (2.20) 5/10 FT 3:1 -5 units

Bedford Town - (-1) Thurrock 2 (4.51) 1/10 FT 3:1 -1 unit

(-1) Havant & Waterloovile - Hayes 1 (1.95) 5/10 FT 6:0 4.75 units


27.2.2007.

Farnborough - Fisher 1X (1.51 @Bwin) 7/10 odgodjeno

Farnborough - Fisher 1 (2.65 @Bwin) 3/10 odgodjeno

Mangotsfield - Bath City 2 (1.80 @Stanleybet) 7/10 odgodjeno

Mangotsfield - (-1) Bath City 2 (3.05 @Stanleybet) 3/10 odgodjeno


26.2.2007.

(-1) Worcester - Lancaster 1 (1.43 @Stanleybet) 7.5/10 FT 4:1 3.2 units


24.2.2007.

East Thurrock - Slough 1 (1.80 @Stanleybet) 7/10 FT 4:1 5.6 units

(-1) East Thurrock - Slough 1 (3.05 @Stanleybet) 3/10 FT 4:1 6.1 units


Lancaster - Worksop 2 (1.50 @Stanleybet) 9/10 odgodjeno

Lancaster - (-1) Worksop 2 (2.28 @Stanleybet) 5/10 odgodjeno


19.2.2007.

Havant & Waterlooville - Bedford 1 (1.90 @Stanleybet) 7.5/10 FT 4:0 6.75 units

(-1) Havant & Waterlooville - Bedford 1 (3.38 @Stanleybet) 2.5/10 FT 4:0 5.95 units



17.2.2007.

Droylsden - Lancaster OVER 2.5 (1.50 @Stanleybet) 9.5/10 FT 6:1 4.75 units

Droylsden - Lancaster 4-6 GOALS (2.72 @Stanleybet) 2/10 FT 6:1 -2 units

Droylsden - Lancaster 7 GOALS (17.6 @Stanleybet) 1/10 FT 6:1 16.6 units

Hinckley United - Scarborough X2 (2.23 @Stanleybet) 2/10 FT 1:1 2.46 units


16.2.2007.

Hyde United - Leigh RMI 1 (1.65 @Stanleybet) 6/10 FT 2:0 3.9 units

(-1) Hyde United - Leigh RMI 1 (2.65 @Stanleybet) 3/10 FT 2:0 4.95 units



13.2.2007.

Merthyr Tydfil - Gloucester HT 2 (3.30 @Stanleybet) 2/10 odgodjeno


12.2.2007.

Team Bath - Clevedon 1 (1.60) 6/10 FT 3:1 3.6 units

(-1) Team Bath - Clevedon 1 (2.47) 3/10 FT 3:1 4.4 units


Hendon - Hampton & Richmond 2 (1.70) 7.5/10 odgodjeno

Hendon - (-1) Hampton & Richmond 2 (2.66) 4/10 odgodjeno


10.2.2007.

Lancaster - Moor Green 2 (1.40) 8.5/10 FT 0:3 3.4 units

Lancaster - (-1) Moor Green 2 (2.00) 7/10 FT 0:3 7 units


Heybridge Swifts - Billericay X2 (1.48) 8/10 odgodjeno

Heybridge Swifts - Billericay 2 (2.50) 5/10 odgodjeno


6.2.2007.

Hemel Hempstead - Banbury United 1X (1.35) @ Stanleybet 8/10 FT 2:0 2.8 units

Hemel Hempstead - Banbury United 1 (2.20) @ Stanleybet 5/10 FT 2:0 6 units

Eastleigh - Lewes 1X (1.41) @ Stanleybet 8/10 FT 0:0 3.28 units

Eastleigh - Lewes 1 (2.35) @ Stanleybet 5/10 FT 0:0 -5 units

(-1) Eastleigh - Lewes 1 (5.03) @ Stanleybet 3/10 FT 0:0 -3 units



5.2.2007.

Havant & Waterlooville - Fisher Athletic 1 (1.70) @Stanleybet 6/10 FT 1:3 -6 units


3.2.2007.

Weymouth - Burton Albion X2 (1.30) @Derby 9.5/10 FT 1:1 2.85 units

Weymouth - Burton Albion 2 (2.25) @Derby 8/10 FT 1:1 -8 units

Weymouth - (-1) Burton Albion 2 (4.07) @Stanleybet 6.5/10 FT 1:1 -6.5 units


Billericay - Walton & Hersham 1 (1.40) @Stanleybet 9/10 FT 3:1 3.6 units

(-1) Billericay - Walton & Hersham 1 (2.00) @Stanleybet 7.5/10 FT 3:1 7.5 units

Walton & Hersham ne daje gol (2.50) @Stanleybet 7/10 FT 3:1 -7 units


27.1.2007.

Weymouth - Northwich X2 (1.64) 8.5/10 FT 1:1 5.4 units

Weymouth - Nortwich 2 (3.00) 7/10 FT 1:1 -7 units

Lancaster - Scarborough 2 (1.57) 9.5/10 FT 1:5 5.4 units

Lancaster - Scarborough (-1) 2 (2.48) 8/10 FT 1:5 11.8 units

Salisbury - Bedford Town 1 (1.40) 8.5/10 FT 3:1 3.4 units


(-1) Salisbury - Bedford Town 1 (2.01) 7/10 FT 3:1 7.1 units


23.1.2007.

Walton & Hersham - Heybridge Swifts 2 @ 1.85 Stanleybet, 8.5/10 FT 1:0 -8.5 units


16.1.2007.

Walton & Hersham - Billericay Town 2 (2.20) @Stanleybet, 8.5/10 prekinuto

Walton & Hersham - (-1) Billericay Town 2 (4.47) @Stanleybet, 5/10 prekinuto


9.1.2007.

Kettering - Worksop 1 (1.55) @Stanleybet, 8/10 FT 2:2 -8 units


6.1.2007.

Havant & Waterlooville - Bedford Town 1 (1.45) 8/10 odgodjeno

Lancaster - Nuneaton 2 (1.50) 9/10 FT 0:4 4.5 units

Folkestone Invicta - Billericay Town X2 (1.35) 9/10 FT 3:3 3.2 units

Weymouth - Burton Albion 2 (2.85) 7/10 odgodjeno


2.1.2007.

Leigh Rmi - Workington 1 (2.30) @Stanleybet, 7/10 FT 2:0 9.1 units


30.12.2006.

Lancaster City - Leigh Rmi 2 (1.65) 9/10 odgodjeno

Horsham - Slough 1 (1.30) 9/10 odgodjeno


26.12.2006. (7.6)

Worthing - Horsham 2 (2.05) 7/10 FT 3:2 -7 units

Carshalton - Bromley X2 (1.30) 9/10 FT 1:1 2.7 units

Hendon - Harrow Borough 1 (2.40) 6/10 FT 1:1 -6 units

Chelmsford City - Heybridge Swifts 1 (2.00) 6/10 FT 1:1 -6 units


Barrow - Lancaster City 1 (1.60) 9/10 FT 3:0 5.4 units

Farsley Celtic - Harrogate X2 (1.62) 7/10 FT 1:0 -7 units

Workington - Leigh RMI 1 (1.65) 7/10 FT 1:1 -7 units



23.12.2006.

Ashford - Margate 2 (1.70) 7/10 FT 1:1 -7 units

Carshalton - Harrow 1 (2.15) 6/10 FT 3:1 6.9 units

Chelmsford - Slough 1 (1.33) 9.5/10 FT 5:0 3.1 units

East Thurrock - Walton & Hersham 1 (2.00) 6/10 FT 1:0 6 units

Hendon - Worthing 1 (2.25) 6/10 FT 2:1 7.5 units


Corby - Gloucester X2 (1.36) 8/10 FT 2:3 2.9 units

Hemel - Bath City 2 (2.00) 7/10 FT 1:0 -7 units


18.12.2006.

Slough - East Thurrock 2 @ 2.25 Stanleybet, 8/10 FT odgodjeno


16.12.2006.

Slough - Hampton & Richmond 2 @ 2.00 Stanleybet, 9.5/10 FT 0:3 9.5 units

Hednesford - Lincoln United 1 @ 1.55 Stanleybet, 8/10 FT 2:1 4.4 units



12.12.2006.

Frickley - Gateshead 1 @ 1.90 Stanleybet, 7/10 FT 1:1 -7 units

Billericay - Tonbridge 1 @ 1.90 Stanleybet, 8/10 FT 3:0 7.2 units