27.02.2007., utorak

27.2.2007.

Mangotsfield – Bath City 2 (1.80 @Stanleybet) 7/10

Mangotsfield – (-1) Bath City 2 (3.05 @Stanleybet) 3/10


11. Mangotsfield protiv uvjerljivo prvog Bath Cityja. Koeficijenti – prekrasni. Mangotsfield je jedna od najlosijih domacinskih momcadi u Souther Premier ligi, doma imaju omjer 2-6-4, a Bath City je uvjerljivo najbolja gostujuca momcad u ligi, s omjerom 10-2-1 i gol-razlikom 30:10 (sve zajedno 55:21).

Mangotsfield je zadnji put nekoga pobjedio jos prosle godine, a zadnju domacinsku pobjedu zabiljezili su prije vise od tri mjeseca, 11. studenog. Nakon zadnje pobjede (23. prosinca u gostima kod predpredzadnjeg Cheshunta), skupili su par remija protiv slabijih momcadi (primjerice protiv istog tog Cheshunta na svom terenu, pa protiv posljednjeg Northwooda...), a sve ostalo su porazi. Katastrofalni su u zadnjih mjesec dana – sve skupa (racunajuci i kup utakmice) imaju 6 poraza i remi (0:0) s najgorom momcadi u ligi, Northwoodom – u tih 7 tekmi nisu zabili niti jedan gol u njih 6, zabijali su samo u jednoj jedinoj tekmi, onoj protiv 9. Gloucestera koju su ionako izgubili).

Bath City pak igra sve bolje i bolje, imaju pet bodova vise i dvije utakmicu manje od drugoplasiranog Team Batha i najcesce pobjedjuju super uvjerljivo (4:0 protiv 10. Hitchina u gostima ove subote, 4:1 protiv 12. Rugbyja u gostima prije tjedan dana, pa onda u sijecnju 4:0 protiv 9. Gloucestera u gostima, 5:0 protiv 20. Cheshunta doma...).

Edwards koji je u subotu zabio tri gola za Bath City nece igrati zbog akumuliranih zutih kartona, ali to ne mijenja puno na stvari jer Bath ima jos dobrih napadaca (tu je primjerice Partridge koji je ove sezone zabio vec 18 golova, Hogg je postigao 9, a na Edwardsovom mjestu ce danas igrati Walsh koji je ove sezone bio na vec dvije posudbe, nedavno se vratio i jedva ceka da zapocne jednu tekmu), a Mangotsfield ce biti bez ozljedjenog Morrisseyja koji je zabio u zadnjoj tekmi u kojoj je Mangotsfield uopce dao gol, 10. veljace) i bez vrlo vaznog branica Pricea koji je jucer otisao u Chippenham, a mozda je jos netko ozlijedjen, nisam siguran).

3. veljace bilo je 2:0 za Bath, a slican rezultat ocekujem i danas.

Brejking njuz: Nakon branica Pricea, danas je domacine napustio i veznjak Casey koji je u dvije sezone odigrao cak 95 tekmi za Mangotsfield. Navijaci se nadaju odgodi zbog kise, ja se nadam da ce se tekma odigrati...

odgodjeno




Farnborough – Fisher 1X (1.51 @Bwin) 7/10

Farnborough – Fisher 1 (2.65 @Bwin) 3/10


Premda je Farnborough 16., a Fisher 6. na tablici, premda je Farnborough prije par dana napustio veznjak Hodgson (koji ionako nije igrao u zadnje dvije tekme), a Fisher je doveo dvojicu novih igraca (branica Jacksona iz Wokinga i napadaca Gouldinga iz Yeadinga), ovaj koeficijent na pobjedu Farnborougha (Stanleybet nudi 2.25, cak i taj koef izgleda jako dobro) itekako ima value.

Kao prvo, Farnborough je jos jedan kaznjeni klub koji bi, da im nije oduzeto 10 bodova, bio na 9. mjestu i imao samo tri boda manje od Fishera. Kao drugo, Farnborough je jedna od najboljih domacinskih momcadi u Juznoj konferenciji, imaju omjer 9-2-2 uz gol razliku 21:11. Kao trece, Fisher je u posljednjih nekoliko tjedana napustilo toliko igraca da to zasluzuje novi odlomak.

Prvo su otisli Lorraine, Robinson, Bernard i Watts, a potom je trener Muduroglu urucio otkaze Hockingu, Colemanu, Deenu, Kitamirikeu, Robertsu i Clancyju (ne radi se o nekakvim prekobrojnim klincima nego o dotadasnjim prvotimcima). Nakon svega, otisao je i napadac Griffiths, a tek su sad konacno stigla dva nova igraca. Sve to moralo je ostaviti traga na rezultatima Fishera – momcad je uvjerljivo izgubila dvije zadnje tekme, prvo u gostima kod 17. Thurrocka (1:5), a onda i doma od 9. Eastbournea (0:3).

Fisher ni inace nije uvjerljiv gost, omjer im je 3-6-4 uz gol razliku 18:22, a sada bi se taj omjer trebao poceti jos vise kvariti. Na Fisherovoj livadi, krajem rujna, bilo je cak 3:0 za Fisher, no iz te je momcadi danas u klubu svega par igraca.

Navijaci Farnborougha odusevljeni su igrom svoje momcadi u subotu kad su u gostima rasturili Thurrock 4:1 (oba napadaca zabila su po dva gola), isti onaj Thurrock koji je nedavno pobjedio Fishera 5:1. Farnborough ima tri remija i dvije pobjede u zadnjih pet tekmi i samo bi uz pomoc srece Fisherovci ovdje mogli doci do boda. Vrijedi riskirati par unita, definitivno.

odgodjeno

- 13:49 - Komentari (16) - Isprintaj - #

26.02.2007., ponedjeljak

26.2.2007.

(-1) Worcester – Lancaster 1 (1.43 @Stanleybet) 7.5/10

11. Worcester protiv uvjerljivo posljednjeg, sad vec kultnog Lancastera.

Worcester je solidna domacinska momcad, imaju omjer 5-6-4 uz gol-razliku 27:23, ali i puno losije domacinske momcadi bez problema rasturaju Lancastera s hendikepom. Worcester jos uvijek ima sanse za play-off, petoplasirani Hyde ima samo 7 bodova vise i dvije utakmice vise od Worcestera. S pobjedom protiv Lancastera, Worcester ce se popesti na 8. mjesto i na samo 4 boda zaostatka od vec spomenutog Hydea.

Worcester je proslog utorka u gostima pobjedio Redditcha 2:1, no u subotu su razocarali navijace gostujucim porazom (1:2) od Leigh RMI-ja (dosta kritika je upuceno treneru zbog formacije 5-3-2). Protiv Lancastera ne bi trebali imati nikakvih problema i pobjeda od nekoliko golova razlike je ovdje skoro pa sigurna stvar.

Lancaster ima 14 poraza zaredom, a gol-razlika u zadnjih 10 tekmi im je 2:37.

Worcesteru ce nedostajati suspendirani Ward, a Lancasteru ce nedostajati suspendirani Elderton, njihov najbolji igrac koji je odmah po povratku u klub dobio crveni karton.

11. studenog igralo se na livadi Lancastera, bilo je 2:0 za Worcester.

FT 4:1


- 17:15 - Komentari (2) - Isprintaj - #

22.02.2007., θetvrtak

24.2.2007.

Lancaster – Worksop 2 (1.50 @Stanleybet) 9/10

Lancaster – (-1) Worksop 2 (2.28 @Stanleybet) 5/10


Lancaster mi je u ova dva mjeseca donio toliko profita da jednostavno ne mogu a da ne igram protiv njih do kraja sezone. Apdejt statistike: 14 poraza zaredom, gol-razlika u zadnjih 10 tekmi 2:37. Ovaj put mislim da nece pasti bas 7+ golova (bas mi se svidja ovaj iRiver clix U10 2GB mp3/avi player, btw), a 2.28 na hendi pobjedu Worksopa mi zvuci puno bolje od 2.69 na OVER 3.5 jer bi ova tema vrlo lako mogla zavrsiti, primjerice 0:3, a koef na OVER 2.5 je samo 1.63. Barem trenutno, tko zna da li ce koef opet padati do subote.

Dakle, Lancaster je apsolviran i o njima vise ne treba puno pisati, reci cu jos samo to da ce im u ovoj tekmi nedostajati suspendirani Ryan Elderton, jedini igrac od hrpetine onih koji su u zadnje vrijeme napustili klub koji se vratio, ali odmah po povratku je zaradio crveni karton i bez njega ce Lancaster jako tesko preci centar.

Trener Worksopa je nedavno napravio odlican posao, doveo je mladog Fores-Chambersa iz Sheffield Wednesdayja i sjajnog mladog napadaca Jarmana iz drugoligasa (mislim na Championship) Barnsleyja. Nathan Jarman je vec 19 puta nastupio za Barnsley, a za Worksop je zabio cim je stigao, prosle subote kad su pobjedili Barrowa 2:0. Prvi gol je postigao Frogatt kojem je to cetvrti gol u isto toliko tekmi (sve skupa ima 8, on je najbolji strijelac Worksopa ove sezone), a za spektakularni drugi gol ('brilliant overhead kick') zasluzan je Jarman, tako da Worksop trenutno ima dvojicu itekako raspolozenih napadaca. Tko zna, mozda ipak padne 7 golova...

Malo me zabrinuo trac da bi momcad Worksopa ovaj tjedan mogao napustiti Kevin Dawson, najpouzdaniji i najsnazniji branic Worksopa, ali kad je i to demantirano ('To be honest, I'm going to stay put. I've spoken to Alfreton but I think I'll be here for the time being'), pozurio sam do Stanleybeta dok su koeficijenti jos ovako puni valuea.

Worksop je u zadnjih 5 tekmi skupio dvije pobjede (protiv 17. Barrowa prosle subote i protiv odlicnog sedmoplasiranog Hinckleyja koji ima samo 2 boda manje i cak 4 utakmice manje od cetvrtoplasiranog Workingtona – njih su pobjedili 27. sijecnja i to u gostima), jedan remi (protiv sestoplasiranog Farsleyja!), a izgubili su od 8. Alfretona i od 4. Workingtona (skoro uzeli bod).

Uz takvu formu i takve vijesti iz kluba (dolazak Jarmana, ostanak Dawsona) kladio bih se na Worksop i da igraju protiv neke momcadi iz sredine tablice, a kamoli protiv jadnih klinaca iz Lancastera, kluba koji ce zauvijek ostati u mom srcu.

Lancaster, btw, doma ima omjer 0-1-12, a Worksop u gostima ima solidnih 5-3-7.

odgodjeno




East Thurrock – Slough 1 (1.80 @Stanleybet) 7/10

(-1) East Thurrock – Slough 1 (3.05 @Stanleybet) 3/10


U Rymanu se ove subote ponovo susrecu 16. East Thurrock i posljednji, 22. Slough. 6. veljace East Thurrock je u gostima kod Slougha pobjedio 5:0. Svaka cast, no ja bih ovaj put bio zadovoljan i s 2:0.

East Thurrock je doduse los domacin (3-1-9) jednako koliko je Slough los gost (3-1-9), no domacini su u ovoj tekmi puno veci favoriti nego sto to misli Stanleybet (provjerio sam i kakve koeficijente nude Bwin i Bet-at-home, svi nude manje nego Stanleybet). Ja bih za pobjedu East Thurrocka stavio koef maksimalno 1.50, tako da ovaj koef itekako ima value, a 3.05 za hendi pobjedu East Thurrocka takodjer zvuci jako lijepo.

Slough je u zadnjih 11 tekmi izgubio cak 9 puta (7 puta s hendikepom, minimalnom gol-razlikom pobjedili su ih samo Hendon i Leyton), uspjeli su remizirati samo s predpredzadnjim Worthingom, a pobjedili su samo Heybridge Swiftse koji su u stravicno losoj formi (tek se sad pocinju polako buditi nakon nekoliko katastrofalnih, neocekivanih poraza od najlosijih momcadi u ligi).

Da je prvenstvo pocelo prije 4 kola, Slough bi, bas kao sto u gruboj realnosti i jest, bio na dnu tablice, no East Thurrock bi bio cetvrti. Imaju tri pobjede zaredom, sve tri gostujuce (tako da sada konacno imaju priliku da uvjerljivo pobjede i pred svojom publikom) – nastradao je 13. Staines (3:2), pa onda taj jadni Slough (5:0), a prosle subote i 9. Tonbridge (3:1). Ako znamo da je Staines nakon poraza od East Thurrocka ubiljezio dvije domacinske pobjede, odnosno da je Tonbridge nakon poraza od East Thurrocka u gostima pobjedio dotad vodecu momcad Margatea, jasno je da je East Thurrock u sjajnoj formi. U ponedjeljak im je stiglo i novo pojacanje – na mjesec dana su posudili Matthewa Matta iz Dagenhama & Redbridgea.

FT 4:1


- 15:14 - Komentari (13) - Isprintaj - #

19.02.2007., ponedjeljak

19.2.2007.

Havant & Waterlooville – Bedford 1 (1.90 @Stanleybet) 7.5/10

(-1) Havant & Waterlooville – Bedford 1 (3.38 @Stanleybet) 2.5/10


Ova se tekma originalno trebala igrati 6. sijecnja, koeficijent je u Stanleybetu tada bio 1.45, no zbog ogromnih kolicina kise koja je napadala tekma je odgodjena i evo, konacno smo je docekali.

Bwin je, primjerice, na pobjedu Havanta i ovaj put ponudio tecaj 1.45 i to je otprilike realan koeficijent, no divni ljudi iz Stanleybeta odlucili su nam po n-ti put uljepsati pocetak radnog tjedna. 1.90 je iznenadjenje nad iznenadjenjima jer se tu ipak radi o borbi Davida i Golijata, odnosno siromasnog Bedforda i bogatog Havanta, a bogami i koef na hendi pobjedu domacina zvuci sjajno – 3.38.

Havant je trenutno cetvrtoplasirani klub Juzne Konferencije, ima samo cetiri boda manje, ali i dvije utakmice manje od prvoplasiranog Bishop's Stortforda i ako danas pobjedi jadnike iz Bedforda, popest ce se za jos jedno mjesto na tablici. Bedford je s druge strane (tablice) cvrsto na posljednjem mjestu i predzadnji Basingstoke upravo im je pobjegao na pet bodova razlike. Navijaci su se vec pomirili s ispadanjem, nikako da docekaju taj dolazak nekakvog napadaca koji zna zabit gol, ali zato je dosao novi trener bez trenerskog iskustva i startao uvjerljivim porazom od Lewesa (u subotu), bilo je 5:1 za Lewes, momcad iz sredine tablice.

Havant je jedna od najboljih domacinskih momcadi u ligi, omjer im je 9-3-2 uz gol-razliku 30:18 dok je Bedford uvjerljivo najlosija gostujuca momcad u ligi, omjer im je 2-1-11 uz gol-razliku 11:29.

Havant je nakon cetiri uzastopne pobjede svojim navijacima (a jednom i meni) priredio dva neugodna iznenadjenja – prvo su prije dva tjedna na vlastitoj livadi izgubili od Fisher Athletica, a onda su, takodjer doma, remizirali s Braintree Townom. No obje te momcadi bore se za play-off (Fisher ce, doduse, tesko do play-offa jer im je sad otisao najbitniji igrac), a Bedford je, kao sto sam vec napisao, cvrsto na dnu tablice.

Iznenadjenja kakva je bila Fisherova pobjeda kod Havanta ne dogadja se tako cesto i da sam ja Stanleybet, koeficijent na pobjedu Havanta iznosio bi 1.20, a ne 1.90. No eto, Havant vec dva kola ne zna za pobjedu pa je vjerojatno ta cinjenica malo napumpala koeficijent.

Bedford je u subotu izgubio od Lewesa s visokih 5:1 i navijaci su apsolutno zgrozeni situacijom u kojoj se nasla njihova momcad. Vele da su postali predmet sprdnje, tjeraju Mamica iz kluba, tvrde da navijaci zasluzuju barem nekakvo zalaganje od strane igraca. A da bi situacija bila jos gora, pobrinule su se ozljede. Tijekom prekjucerasnje tekme ozljedio im se prvi i jedini golman Brown i nemam pojma tko ce im veceras stajati na golu u slucaju da se Brown ne oporavi (a najvjerojatnije nece). Ozljedio im se i standardni branic Gould, nakon cega im je na klupi za rezerve ostao jedan jedini zdravi igrac (golmana je btw zamjenio jedan od rezervnih branica, citat s foruma: 'Why didn't we have another keeper on the bench? Because we can't afford one'). Sutra bi na dalek put prema livadi Havanta moglo krenuti jedva nekih 12, 13 ili 14 igraca, a tko ce im biti na golu, nemam pojma.

Havantu se s druge strane vratio dugo ozlijedjeni veznjak Collins (u subotu je bio na klupi, danas ce mozda zaigrati i od prve minute, protivnici su taman po mjeri, laksi trening), a najbolji strijelac Juzne konferencije Rocky Baptiste je konstantno u dobroj formi. Prosle sezone Rocky je za Havant zabio 29 golova, ove sezone je skupio vec 18, a u zadnjih 6 tekmi u listu se strijelaca upisao cak 7 puta.

Jedini razlog zbog kojeg mi je cista pobjeda domacina samo 7.5/10 a ne vise lezi u cinjenicama da me Havant prije dva tjedna zajebao kad je na svojoj livadi izgubio od ne pretjerano dobrog Fishera te da je Bedford uspio pobjediti Havanta na svom terenu pocetkom rujna. Bilo je 2:1 za Bedford, ali igralo se na livadi Bedforda, rijec je o velikoj udaljenosti, a i momcad Bedforda je tada izgledala nesto drugacije (Lawford je u medjuvremenu otisao, James se prije tjedan dana ozljedio i nece ga biti mjesec dana, a na golu je bio neki Graham koji je odigrao dvije tekme za Bedford i otad mu se gubi svaki trag).

Bedford je zadnji put nekoga pobjedio jos 4. studenog, a od tog datuma skupili su 2 remija (predzadnji Basingstoke i 12. Cambridge) i cak 11 poraza. Gol-razliku bolje da ne spominjem.

Naisao sam i na jedan opsiran, friski tekst u online-izdanju lokalnih novina, evo najzanimljivijeg dijela:

Fortunately Brown’s injury is not as bad as was first thought. The Eagles keeper said: 'I caught the ball and fell on my dodgy knee and the pain made me drop the ball. But I’m hopeful of being fit for next Saturday'. His fitness is vital in the Eagles relegation battle and Bedford face another long trip tomorrow night when they go to Havant and Waterlooville.

Eto, sudeci po ovom, golman Bedforda je definitivno out, onaj Graham koji je branio dvije tekme vise nije u Bedfordu i navijaci trenutno pokusavaju doci do informacije da li bi na gol mozda mogao stati Jordan Rigby koji je branio samo jednom ove sezone (jos sredinom rujna), ali posto taj lik nije na popisu igraca Bedforda, ne znam koja je situacija s njim, da li je mozda negdje na posudbi pa ce ga za ovu priliku vratiti u momcad na jednu vecer. No nije se iskazao u toj jedinoj tekmi u kojoj je branio, primio je dva gola, za oba je bio kriv i nakon toga se na gol vratio Brown.

FT 4:0

- 01:37 - Komentari (13) - Isprintaj - #

15.02.2007., θetvrtak

17.2.2007.

Droylsden – Lancaster OVER 2.5 (1.50 @Stanleybet) 9.5/10

Droylsden – Lancaster 4-6 GOALS (2.72 @Stanleybet) 2/10

Droylsden – Lancaster 7+ GOALS (17.6 @Stanleybet) 1/10


Stari dobri Lancaster. Bwin je, primjerice, ovu tekmu jednostavno izbacio iz ponude, a dobri ljudi iz Stanleybeta ne samo da je nisu izbacili nego su nam ponudili nekoliko krasnih koeficijenata. Ovaj put ne namjeravam igrati na cistu pobjedu domacina (koef 1.11), niti na hendi pobjedu domacina (koef 1.38), nego ce mi zicer varijanta biti OVER 2.5 (koef 1.50), a riskirat cu tri unita i na kombinaciju listica koja ce mi skoro pa sigurno donijeti profit, a uz malo srece taj ce profit iznositi vrtoglavih 14.6 unita.

Necu previse pisati o posljednjem Lancasteru, zavirite malo u arhivu ako vam fali smijeha u zivotu. Reci cu samo da im je gol-razlika u zadnjih 9 tekmi 1:31 i da su izgubili zadnjih 13 tekmi. Droylsden je prvoplasirana momcad Sjeverne konferencije i nakon sto su u zadnje dvije tekme uzeli samo jedan bod, drugoplasirani Harrogate priblizio im se na samo dva boda zaostatka, a posto Harrogate ima bolju gol-razliku (Harrogate ima +20, a Droylsden +17), Droylsden ce ovu tekmu zasigurno htjeti iskoristiti i za pumpanje gol-razlike. Droylsden je inace najbolja domacinska momcad u ligi s omjerom 9-4-1 i gol-razlikom 34:20.

Over 2.5 je, usudio bih se reci, sigurna stvar, ogromne su sanse da na tekmi padne izmedju 4 i 6 golova, a uz malo srece past ce i 7 ili vise. Na Droylsdenovim je tekmama ove sezone vec nekoliko puta palo 7 ili vise golova – na pocetku sezone su izgubili od Moor Greena 2:5, u kolovozu su pobjedili momcad Stalybridgea 6:1, a u studenom su pobjedili momcad Hucknalla 5:3. Nekoliko puta je malo falilo da padne 7 golova (Worksop 3:2, Nuneaton 4:2, Hyde 4:2, Vauxhall 3:2...), a s obzirom da je Lancaster primio po 5 golova od losijih i puno losijih momcadi (Workington, Hucknall, Hyde, Scarborough), sasvim je moguce da ova tekma zavrsi rezultatom 7:0, 6:1, 5:2 ili 8:0.

Lancaster ima i problema s ozljedama. Branic Greenwood ce se na livade vratiti tek za mjesec dana, Barnes ce se vratiti nesto prije, ali tek za tjedan-dva, a ofenzivac Mullholland je jos uvijek na sluzbenom putu u Sjedinjenim Drzavama. Droylsdenu ce nedostajati samo suspendirani Denham.

FT 6:1




Hinckley United – Scarborough X2 (2.23 @Stanleybet) 2/10

I opet smo u Sjevernoj konferenciji gdje 8. Hinckley docekuje predpredzadnju momcad Scarborougha. No, Stanleybet kao da slaze koeficijente iskljucivo prema stanju na tablici, uopce ne obracajuci paznju na pozadinu i detalje. Scarborough je, naime, bio kaznjen, FA im je oduzeo 10 bodova i samo su zato danas na 20. mjestu, a ne na 14. mjestu (imali bi samo 4 boda manje od Hinckleyja) na tablici.

Istina je i da ce Scarboroughu nedostajati dvojica suspendiranih prvotimaca (Beadle i Hackworth) te da jos uvijek cekaju da im se oporave dvojica ozljedjenih igraca, da im FA zbog kazne ne dopusta da dovode pojacanja, pa cak i to da se ozbiljno razmislja da se zbog financijskih malverzacija klub iduce sezone izbaci u nizu ligu. Ali! Rezultati Scarborougha su u zadnje vrijeme sjajni, vjerojatno i zbog poznatog engleskog dispeta.

Scarborough je, naime, druga najbolja gostujuca momcad u ligi, omjer im je 5-6-3 uz gol razliku 21:16. Pobjedili su u zadnje 4 gostujuce tekme, osim nenadjebivog Lancastera stradali su drugoplasirani Harrogate, 9. Workington (isti broj bodova kao i Hinckley) te 5. Farsley!

Doma nisu toliko dobri, ali u gostima su zadnji put izgubili 26. prosinca (ponovimo svi zajedno: puni zeluci, mamurne glave)! 2.23 za ovako izgledan dvoznak je poklon, hvala dobrim ljudima iz Stanleybeta.

Hinckley je, da prica ne bi tekla samo u jednom smjeru, u uzasnoj seriji. U zadnje 4 tekme skupili su jedan jedini bod, pobjedili su ih 17. Worksop i 12. Worcester, a bod im je uzeo 16. Barrow.

Koef na cistu pobjedu Scarborougha je 6.00, skoro duplo vise nego na nekim internet kladionicama, ali zbog ove dvojice suspendiranih zaustavit cu se na dvoznaku i ulogu od 2 unita.

FT 1:1

- 18:31 - Komentari (6) - Isprintaj - #

14.02.2007., srijeda

16.2.2007.

Hyde United – Leigh RMI 1 (1.65 @Stanleybet) 6/10

(-1) Hyde United – Leigh RMI 1 (2.65 @Stanleybet) 3/10


Evo nas ponovo u Sjevernoj konferenciji, u petak igraju 4. Hyde United i 20. (predpredzadnji) Leigh RMI. Oba koeficijenta, i ovaj za obicnu pobjedu domacina i ovaj za hendi pobjedu, izgledaju jako primamljivo. Ajmo na statistiku.

Hyde je druga najbolja domacinska momcad u ligi, imaju omjer 8-5-2 uz gol-razliku 31:13 (najbolja domacinska gol-razlika). Leigh RMI je treca najgora gostujuca momcad, omjer im je 3-2-8 uz gol-razliku 9:20 (jedino legendarni Lancaster City ima goru gostujucu gol-razliku). Hyde je zadnju domacinsku tekmu izgubio jos 23. rujna, imaju tri domacinske pobjede zaredom, nastradali su vec opjevani Lancaster te vrlo solidne momcadi iz gornjeg dijela tablice, Hucknall i Blyth.

Leigh je s druge strane iz zadnjih 5 utakmica uzeo samo bod, a 4 puta su izgubili, od cega triput s hendikepom. Jest da su pretprosle subote iznenadili i uzeli bod kod prvoplasiranog Droylsdena, ali to je iznenadjenje koje se dogadja rijetko, definitivno ne na dvotjednoj bazi. Nakon toga, u proslom kolu, na vlastitoj su livadi izgubili od drugoplasiranog Harrogatea 1:3 i slican rezultat ocekujem i sutra.

Hyde je u zadnjih 7 tekmi postigao cak 23 gola, a Leigh je u zadnjih 7 postigao 7 golova, primili su ih 13. Hyde je prije par dana igrao i u polufinalu nekakvog lokalnog kupa, prvoplasirani Droylsden ih je jedva pobjedio 4:3 i mislim da ce sutra pokazati da protiv najlosijih momcadi u ligi mogu pobjediti i s pola snage.

Hyde se ovih dana i pojacao, stigao im je kvalitetni veznjak Warner, a nedostajat ce im suspendirani Pickford bez kojeg su bili i u proslom kolu, kad su pobjedili 9. Hucknalla koji ima samo 3 boda manje od njih.

FT 2:0

- 18:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

13.02.2007., utorak

13.2.2007.

Merthyr Tydfil – Gloucester HT 2 (3.30 @Stanleybet) 2/10

Nakon odlicne serije od 7 pogodaka zaredom, vrijeme je da se malo opustim i pokusam s jednom neobicnom okladom za mali ulog. Dakle, stavljam 2 unita na opciju da ce Gloucester nakon prvih 45 minuta voditi u gostima kod jedne od rijetkih velskih momcadi u 28. ligama, Merthyr Tydfila.

Merthyr je u poprilicnoj krizi – prije nekoliko tjedana igracima su smanjene place za 40% jer im lokalna vlast nije dopustila gradnju novog stadiona vrijednog 400 milijuna funti koji je trebao osigurati posao i nove stanove tisucama ljudi, a onda ih je nakon pet sezona napustio vazan igrac Keddle, nakon cega su izgubili 3 tekme zaredom (a izgubili su jednu i dok je on jos bio u momcadi, dakle imaju 4 poraza zaredom).

No zato su igraci svjezi, nisu igrali vec tjedan i pol, dok je s druge strane Gloucester igrao i prosle i pretprosle subote. Gloucester je kad se sve zbroji i oduzme prosjecna momcad (oni su na 14., a Merthyr na 17. mjestu), no u gostima su jedna od tri najjace momcadi s omjerom 6-4-2 i gol razlikom 27:20. Merthyr je okej domacin, imaju 4-2-3 i gol-razliku 13:9.

Upravo zbog umora mislim da bi Gloucester pred kraj tekme mogao popustiti i prepustiti bod(ove) Velsanima. No mozda izdrze i do kraja jer u zadnjih 8 gostujucih tekmi nisu niti jednom izgubili. Cesto dopuste da im se protivnici u drugom poluvremenu vrate u igru, izjednace ili cak preokrenu rezultat. U subotu su na poluvremenu vodili 3:0, na kraju je bilo 4:3. Slicna stvar se dogodila i u gostima kod Hitchina, kad su na poluvremenu vodili 2:1, a zavrsilo je 2:2, pa i u gostima kod Hemel Hempsteada kad su na poluvremenu vodili 3:2, a zavrsilo je 3:3. Najekstremniji primjer ovog trenda vidljiv je upravo na tekmi protiv Merthyra, na vlastitom terenu (26. prosinca). Na poluvremenu je bilo cak 3:0 za Gloucester, a zavrsilo je podjelom bodova, 3:3.

Danas bi ta neugodna navika pogotovo mogla doci do izrazaja, jer domacini nisu odigrali niti jednu tekmu u zadnjih 10 dana, a Gloucester je odigrao dvije, od kojih je zadnja bila ova iscrpljujuca gostujuca pobjeda 4:3 u subotu.

Merthyr ima i poprilicno nesigurnog golmana, primio je 9 golova u zadnje 4 tekme i mislim da bi mu napadaci Gloucestera mogli zabiti jednog ili dva u prvom poluvremenu. Evo jednog ulomka iz match previewa na sluzbenim stranicama Gloucestera:

At the back Merthyr can boast Welsh under-21 keeper Ashley Morris, but despite being so highly-rated and being trailed by a host of pro clubs the young stopper was frankly rubbish against us in the previous match and we'll hope he has another off day.

Merthyru ce nedostajati napadac Steins, a kapetan Shephard se tek oporavio od ozljede. Gloucesteru ce nedostajati suspendirani Wilkinson, a nedavno im je stiglo i novo pojacanje, Scott Griffin.

Mislim da vrijedi riskirati 2 unita.

odgodjeno

- 14:58 - Komentari (2) - Isprintaj - #

12.02.2007., ponedjeljak

12.2.2007.

Hendon – Hampton & Richmond 2 (1.70 @Bwin) 7.5/10

Hendon – (-1) Hampton & Richmond 2 (2.66 @Stanleybet) 4/10


Hampton & Richmond je u sjajnoj seriji, imaju 4 pobjede zaredom, 7 gostujucih pobjeda zaredom, u zadnjih 12 tekmi su pobjedili 11 (!) puta, a samo jednom remizirali, 30.12. (puni zeluci), doma s Carshaltonom. Uvjerljivo su najbolja gostujuca momcad, gostujuci omjer im je 10-2-2 uz gol-razliku 25:10. U zadnja dva kola stradali su prvoplasirani Margate (koji ce svoje mjesto na celu tablice uskoro vjerojatno prepustiti upravo Hamptonu & Richmondu) i sedmoplasirani Ramsgate (3:1 u gostima), a momcadi s dna ljestvice redovito pobjedjuju s hendikepom (East Thurrock 3:0, Walton & Hersham u gostima 4:0, Slough u gostima 3:0...). Atmosfera u klubu je odlicna, a trener Devonshire je nakon sto je dvaput osvojio Manager of the month nagradu potpisao novi ugovor do 2009.

Hendon je trenutno na predpredzadnjem mjestu i u zadnje vrijeme se relativno uspjesno bori za mjesto u Ryman ligi i iduce sezone. U posljednjih 5 kola imaju cak 3 pobjede i 2 poraza, ali ni navijaci Hendona ne ocekuju bodove protiv Hamptona & Richmonda. Kada pobjedjuje, Hendon pobjedjuje svoje susjede na tablici (East Thurrock, Walton & Hersham, Worthing...) i to ce ih, ako tako nastave, na kraju i spasiti od ispadanja, ali protiv momcadi s vrha tablice redovito gube (Chelmsford, Margate, Bromley...), uglavnom s hendikepom. U proslom su kolu izgubili od Chelmsforda u gostima, bilo je samo 1:0, ali navijaci nisu zadovoljni igrom, izgleda da je Chelmsford to odradio s pola snage.

Gledajuci rezultate Hamptona & Richmonda, pogotovo rezultate protiv slabijih momcadi, sumnjam da ce uci u ovu tekmu s pola snage – previse su nabrijani na promociju u Juznu konferenciju. Nedostajat ce im defanzivni veznjak Fernandes koji je prekjucer gadno pao s motora i jos ce par dana biti u bolnici, no protiv Hendona to ne bi trebalo predstavljati preveliki problem. Mislim da bi hendi ovdje vrlo lako mogao proci i zato cu na to staviti 4 umjesto uobicajena 3 unita. Sve osim pobjede gostiju bilo bi ogromno iznenadjenje.

Evo sto pise jedan od navijaca Hendona (tekma protiv Staines Towna je u medjuvremenu odgodjena zbog kisom natopljenog terena):

Next week against Staines Town (Home) 10th
and the week after Slough Town (Away) 17th

It is these kind off games we don't afford to lose to remain in the RPL.

From these 2 games I hope Hendon takes at least 4 points (hopefully 6) so they can move away from the relegation zone again. I know that there is a game on monday the 12th as well against Hampton & Richmond but I would be suprised if they get any points from that game...


Nadam se samo da nece i ova tekma biti odgodjena zbog kise, pitch inspection je u pola 5 po nasem vremenu...

odgodjeno





Team Bath – Clevedon 1 (1.60 @Bwin) 6/10

(-1) Team Bath – Clevedon 1 (2.47 @Stanleybet) 3/10


Na ovu sam se tekmu odlucio prvenstveno zbog statistike, ali ne samo na temelju trenutnih pozicija ovih momcadi na tablici Southern Premier lige (Team Bath je 3. i bori se za prvo mjesto, a Clevedon je na 18. mjestu i bori se za ostanak u ligi).

Ako proucimo razdoblje od sredine prosinca do danas, vidjet cemo da Team Bath ima 7 pobjeda, jedan remi i samo dva poraza – porazeni su 26. prosinca (mamurne glave protiv prvoplasiranog Bath Cityja) i 29. sijecnja (protiv odlicne gostujuce momcadi Maidenheada). Remizirali su s Halesowenom, klubom koji ima isti broj bodova kao i Team Beath, protiv slabijih momcadi redovito slave, a ponekad iznenade i nekom pobjedom protiv najboljih momcadi u ligi (20. sijecnja doma su pobjedili cetvrtoplasiranu momcad King's Lynna).

Clevedon je u istom tom razdoblju (od sredine prosinca) pobjedio samo jednom (20. sijecnja stradao je posljednji Northwood), remizirali su 4 puta i izgubili 4 puta. Gube od momcadi iz gornjeg dijela tablice, a remiziraju s momcadima koje se bore za ostanak u ligi. Clevedon je najgora gostujuca momcad Southern Premier lige, omjer im je 2-2-6 uz gol-razliku 10:14 i vec 5 gostujucih tekmi ne znaju za pobjedu (3 poraza i 2 remija). U zadnjem kolu na svojoj su livadi izgubili od 5. Halesowena – bilo je samo 1:0 za goste koji su navodno imali barem 20 udaraca po golu, no Clevedon je bio jako los i samo zbog loseg 'suterskog' dana napadaca Halesowena nisu izgubili s hendikepom.

Team Bath je s druge strane jedna od cetiri najbolje domacinske momcadi, omjer im je 8-2-3 uz gol-razliku 22:12, a njihova dobra forma opcenito traje jos od sredine studenog. Od 15. studenog do danas odigrali su 13 tekmi – omjer u tom razdoblju im je 9-2-2 uz gol-razliku 24:14, s tim da su cak 5 od ovih 14 golova primili na bozicnoj tekmi protiv prvoplasiranog Bath Cityja koju su izgubili s visokih 5:0. Nakon toga, ubiljezili su tri pobjede zaredom, a nakon remija i poraza krajem sijecnja, u pretproslom kolu su se vratili na pobjednicke staze gostujucom pobjedom protiv Merthyr Tydfila, a u subotu su na vlastitom terenu rasturili momcad Yate Towna koja je trenutno 9. na tablici – bilo je uvjerljivih 3:0, a pomogao je izmedju ostalog i povratak vaznog veznjaka Saundersa koji je zabio jedan od ta tri gola.

Evo sto jedan od navijaca Clevedona pise o trenutnoj snazi svog voljenog kluba:

Steve, we cannot beat anybody right now and will soon be sucked down into the relegation battles at this rate.

FT 3:1

- 13:14 - Komentari (7) - Isprintaj - #

09.02.2007., petak

10.2.2007.

Lancaster – Moor Green 2 (1.40) 8.5/10

Lancaster – (-1) Moor Green 2 (2.00) 7/10


Nakon sto ih je Stanleybet prosle dvije tekme odlucio ignorirati, momci iz Lancastera ponovo su u ponudi, spremni da nam popune kucni budzet. Jest da su prosle subote tijesno (0:1) izgubili od Gainsborougha u zadnjim sekundama i da im se vratio jedan od hrpetine igraca koji su ih napustili u zadnjih par mjeseci, ali Gainsborough je ipak predpredzadnja momcad Sjeverne konferencije. U svakom slucaju, radilo se o 12. uzastopnom porazu Lancastera, a sad im u goste stize 9. Moor Green kojeg od drugog mjesta na tablici dijeli samo 6 bodova.

Moor Green ima 3 pobjede u zadnjih 5 tekmi, a nakon poraza od vec spomenutog Gainsborougha pretprosle subote, decki su se odlucili uozbiljiti, pa su prosle subote pobjedili u susretu s izravnim konkurentima iz Workingtona. Sutra ce biti kompletni, a Lancasteru ce nedostajati suspendirani Uberschar i Cudworth.

Lancaster ove sezone doma ima sjajan omjer 0-1-11, a Moor Green u gostima ima 5-1-7. Gol razlika Lancastera u zadnjih 8 tekmi je 1:28.

FT 0:3




Heybridge Swifts – Billericay X2 (1.48) 8/10

Heybridge Swifts – Billericay 2 (2.50) 5/10


Heybridge (11. na tablici) je u izuzetno losoj formi, izgubili su zaredom od dvije najgore momcadi u Ryman ligi, Waltona & Hershama i Slougha, a prosle subote su uspjeli remizirati kod Horshama. Sada im u goste stize odlicni Billericay (5. na tablici, samo 4 boda manje od prvoplasiranog Margatea) koji ima tri pobjede zaredom – prosle su subote ocekivano s hendikepom pobjedili jadnike iz Walton & Hershama.

Swiftsi doma imaju omjer 6-5-3, a Billericay u gostima ima 4-3-5, ali vise od statistike me ovoj tekmi privlaci trenutna forma aktera. Kad bismo gledali razdoblje od sredine prosinca do danas, vidjeli bismo da je Billericay izgubio jednu jedinu utakmicu (16.12. protiv Leytona), a Swiftsi su u tom razdoblju dobili samo jednu utakmicu (13.1. protiv Ramsgatea). Mislim da ce se Billericay nastaviti priblizavati samom vrhu, a da ce Swiftsi odustati od borbe za play-off.

Heybridgeu ce nedostajati suspendirani Shinn te Wiles i Reddaway koji su se tesko ozljedili prosle subote, a Billericay ce biti bez napadaca Allena koji je stigao tek prije dva tjedna i prosle subote je usao samo kao rezerva (nije se upisao u strijelce, ostala dvojica napadaca su zabijala golove u pobjedi 3:1 protiv Walton & Hershama).

odgodjeno

- 21:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.02.2007., ponedjeljak

5.2.2007.

Havant & Waterlooville - Fisher Athletic 1 (1.70) @ Stanleybet 6/10

Havant je jedna od najboljih domacinskih momcadi u Južnoj konferenciji, domacinski omjer im je 9-2-1 uz gol-razliku 28:14, a imaju i 'ubojitog napadaca', iskusnog Rockyja Baptistu uz ciju su se pomoc popeli na sam vrh tablice. Imaju 4 pobjede zaredom, a taj jedini domacinski poraz dozivjeli su na samom pocetku prvenstva, u prvom kolu.

Fisher je trenutno na 6. mjestu, u gostima ne briljiraju. Gostujuci omjer im je 2-6-3 uz gol-razliku 14:16, no to samo po sebi ne bi bio dovoljan razlog za okladu protiv njih. Klub je, naime, u velikim problemima, fali im branica, danas im je otisao i vazan veznjak Scannell, a drugi veznjak Hearn je suspendiran.

Fisher je u gostima zadnji put slavio jos pocetkom rujna, a stvari su se zakomplicirale kad im je otisao trener Edinborough (krajem studenog). Ubrzo potom, napustio ih je i dotad vodeci strijelac Watts, no momci su i bez njega nastavili igrati sjajno - no samo kod kuce. Od pocetka prosinca, dobili su sve svoje domacinske tekme (tocnije, sve 4 tekme), no nisu dobili niti jednu u gostima (3 poraza i 2 remija u 5 tekmi, gubili su od momcadi s vrha ljestvice, a remizirali s momcadima iz sredine ili s dna ljestvice - dakle, sve po peesu, nadam se da ce do kraja sezone igrati ovako predvidljivo).

Nije Watts jedini igrac koji je nedavno napustio momcad Fishera - prvo su ih napustili Watts, Lorraine, Robinson i Bernard, a prije par dana je trener otpustio jos sestoricu igraca - Hockinga, Colemana, Deena, Kitamirikea, Robertsa i Clancyja. Branic Davis se prije par dana ozljedio, a place su prepolovljene.

Nakon sto je hrpetina igraca otisla, novi trener Muduroglu nabrzinu je doveo par novih, no rijec je uglavnom o maloljetnim klincima, igracima iz nizih liga i igracima koje su otpustili njihovi maticni klubovi.

I da Fisher nema problema, opet bi se isplatilo staviti nesto love na ovu tekmu (premda je prava steta sto Stanleybet nije ponudio neki veci koef) samo zbog statistike - Havant je dobio cak 75% svojih domacinskih tekmi, a Fisher je dobio samo 18% svojih gostujucih.

Dakle, pobjeda gostiju definitivno otpada, a ono cega bi se eventualno mogli bojati je remi. No, nadam se da ce nakon loseg vikenda barem Havant smoci dovoljno snage da se uz pomoc navijaca odrzi na vrhu tablice.

FT 1:3




Hemel Hempstead - Banbury United 1X (1.35) @ Stanleybet 8/10

Hemel Hempstead - Banbury United 1 (2.20) @ Stanleybet 5/10


Vjerojatno se ne bih odlucio za ove tipove da Banbury prije par dana nije na vlastitoj livadi izgubio od posljednjeg Northwooda i to s hendikepom (0:2).

Hemel nije neprikosnoveni favorit u sutrasnjoj tekmi, no koef 2.20 na domacinsku pobjedu definitivno ima value, a 1X je definitivno za ulog 8/10. Hemel je dobar domacin (5-5-2 uz gol-razliku 18:14), a Banbury je dobar gost (5-3-3 uz gol-razliku 17:17), no Banbury je u jako losoj seriji - izgubili su dvije tekme zaredom, a u gostima vec 4 tekme ne znaju za pobjedu (tri poraza od prosjecnih klubova i remi s jednom od najlosijih momcadi Southern Premier lige, Clevedonom).

Niti Hemel Hempstead ne briljira u zadnje vrijeme, ali vec 4 tekme nisu izgubili na svojoj livadi - dvaput su remizirali (protiv klubova s vrha ljestvice) i dvaput pobjedili (stradao je i prvoplasirani Bath City). Sutra bi trebali ponovo poceti pobjedjivati - od treceg mjesta na tablici dijele ih samo dva boda.

Evo sto pisu navijaci Banburyja na forumu:

Agree with Stephen, utter garbage. The Northwood keeper had one save to make in the 2nd minute, and that was about it. He was cleaner than the ref (and what a load of shi*e he was) at the end. Total rubbish.
I'm afraid the club has lost my periodic £8 until the manager stops picking his mates and starts picking decent players.
Only saw one player give his all, that was Howard Forinton and also Foley when he came on. As for Gardner, what a waste of a pair of blue boots he was!!

It's time for some straight talking!,Brocky is not doing his job properley!!!!!!,first he needs to get on his bike and look for local talent,he should be going to at least two games a week scouting for player's and to watch future opponents,player's who are not performing or are not up to standard need to be released to free up wages to fund new additions,it seems everyone in our league are bringing in player's except us!!!!?,how can a team get an understanding with each other on the pitch when positions are constantly being switched?


FT 2:0



Eastleigh - Lewes 1X (1.41) @ Stanleybet 8/10

Eastleigh - Lewes 1 (2.35) @ Stanleybet 5/10

(-1) Eastleigh - Lewes 1 (5.03) @ Stanleybet 3/10


Ove dvije momcadi susrele su se i prije par dana, u subotu, i Eastleigh je na Lewesovoj livadi slavio s uvjerljivih 3:0 (s tim da je sudac navodno trebao dosuditi i penal za Eastleigh). Izgleda da se Eastleigh polako dize prema sredini ljestvice (odnosno, bjezi od opasne zone), a Lewes polako pada.

Eastleigh btw kod kuce ima omjer 4-1-6, a Lewes u gostima ima omjer 3-4-5, oba kluba imaju negativnu gol-razliku (Eastleigh doma, a Lewes u gostima), no Eastleigh je sutra puno veci favorit nego sto to misli Stanleybet.

Lewes je u zadnjih 8 tekmi pobjedio samo jednom, prije skoro mjesec dana (3:1 doma protiv 15. Suttona). Eastleigh je s druge strane u zadnjih 6 tekmi izgubio samo jednom (protiv Salisburyja koji se bori za prvo mjesto), dvaput je remizirao, a triput pobjedio. Koef 2.35 definitivno ima value, a nekoliko unita treba riskirati i na hendi varijantu.

Trener Lewesa ocito nije pogodio s 'pojacanjima', a ni novi golman (sedmi ove sezone) se u subotu nije iskazao. 1X bi moralo proci, 1 bi trebalo proci, a bilo bi zgodno da prodje i (-1) 1.

FT 0:0
- 18:20 - Komentari (2) - Isprintaj - #

03.02.2007., subota

3.2.2007.

Weymouth – Burton Albion X2 (1.30) @Derby 9.5/10

Weymouth – Burton Albion 2 (2.25) @Derby 8/10

Weymouth – (-1) Burton Albion 2 (4.07) @Stanleybet 6.5/10


Uf, koji akcijski spektakl se odvijao ovih dana oko ove tekme. Cim sam otkrio da je Weymouthu otisla nova hrpa igraca, brzinski sam pregledao ponude svih nasih kladionica i otkrio da je Stanleybet, bas kao i velika vecina nasih kladionica, odlucila izbaciti ovaj par iz ponude. Proklinjao sam dobru informiranost Stanleybeta jer jedino oni nude hendikepe na sve nogometne tekme, ukljucujuci konferenciju i 28. lige. Na kraju sam otisao u Supersport koji je nudio 2.50 na pobjedu Burtona, a Derby je nudio cak i malo vise, 2.55. Danas je koeficijent pao u svim kladama, ali Stanleybet je odlucio izvesti kopernikanski preokret i naknadno uvrstiti ovaj par u ponudu, dakle ponuditi i pobjedu Burtona s hendikepom za vrtoglavih 4.47. No dok sam ja dosao do Stanleybeta, koef je vec pao na 4.07, odnosno na 2.10 za obicnu pobjedu Burtona. Ta obicna pobjeda Burtona sada najbolje izgleda u Derbyju (2.25).

A zašto bi se netko uopce kladio na Burton u gostima kod Weymoutha, pitate se? Pa Weymouth je 9., a Burton 6. na tablici, samo su tri boda izmedju ta dva kluba, kažete. E, ali mozda ne znate da je Weymouth nedavno dao otkaz treneru i menadzeru i stavio sve igrace na transfer-listu jer su skuzili da im se dugovi samo gomilaju. Nakon nekog vremena vlasnik kluba je objavio kako ce ipak pomoci koliko moze i skinuti sve igrace s transfer-liste no do tog trenutka je momcad napustilo vec pola prve momcadi, a zadnjeg dana prijelaznog roka Weymouth su napustila jos cetvorica igraca, i to opet vrlo vazna. Kad se sve zbroji, u ovom prijelaznom roku Weymouth je ostao bez 11 (slovima: jedanaest) igraca, a sutra ce im zbog crvenog kartona (dobar tajming, majstore) nedostajati i iskusni branic Vickers, a vjerojatno i veznjak Dutton. Problemi u klubu poceli su se manifestirati i na rezultatima (jedan bod u zadnje cetiri tekme), a od sutra pa nadalje manifestirat ce se jos ocitije, uvjeren sam.

S druge strane imamo Burton, odlican gostujuci klub (8-2-4) koji je u zadnje 4 gostujuce tekme pobjedio tri puta, a sutra im se vraca i donedavno suspendirani branic Rowett. Oni su u prijelaznom roku, za razliku od Weymoutha, kupovali igrace – stigla su trojica.

Evo sto jedan od navijaca Weymoutha misli o postavi za sutrasnju tekmu:

Jason Matthews
Tony James
Jason Tindall
Mrs Tindall
Trevor Challis
Simon Weatherstone
Brian Dutton
Nick Crittenden
A bloke Jason Tindall met down the chip-shop on Friday night
Stuart Beavon
Miss Weymouth

Subs
Bob Lucas
Matt Baker
Mr Green the Grocer (Swapped for Chucki in a game of happy families)
Ferenc Puskas (dead but a great reputation & extremely cheap)
Jamie Coutts


Eto. Jason Tindall je inace trener Weymoutha.

FT 1:1





Billericay – Walton & Hersham 1 (1.40) @Stanleybet 9/10

(-1) Billericay – Walton & Hersham 1 (2.00) @Stanleybet 7.5/10

Walton & Hersham ne daje gol (2.50) @Stanleybet 7/10


Eto nas opet u mojoj omiljenoj Ryman ligi. O Waltonu & Hershamu vec znate neke bitne stvari. Ukratko – sve mi je zao tih klinaca koji jos uvijek nisu naucili kako zabiti gol. Hrpetina igraca otisla, hrpetina igraca dosla, klub je na zadnjem mjestu tablice i navijaci vise ne sanjaju o ostanku u ligi. Prepustili su se. Ono sto bi nekom moglo strsati kao punc u govnu je domacinska pobjeda protiv Heybridge Swiftsa otprije tjedan i pol, no Swiftsi su trenutno najlosija momcad lige, izgubili su zaredom od dvije uvjerljivo najgore momcadi, Waltona & Hershama i Slougha (i oba puta mi izbili hrpetinu para iz novcanika, dabogda ispali iz dvije lige dvije godine zaredom).

Ako zanemarimo pobjedu protiv Swiftsa, vidjet cemo da je kladjenje protiv Waltona & Hershama jedna od najsigurnijih investicija na trzistu. U zadnjih sedam tekmi glatko su izgubili sest puta, gol-razlika u tom periodu im je 2:20. Opcenito, gostujuci omjer ove sezone im je briljantan, 0-1-12 uz gol-razliku 6:32. Nakon sto su prosle subote izgubili od prepredzadnjeg Worthinga 0:6, igrali su i trece kolo nekakvog Surrey Senior kupa i izgubili 0:4 od Wokinga. Navodno su uspjevali tu i tamo suvislo dodati loptu, no u napadu se bas i nisu snalazili.

Evo sto jedan od navijaca Waltona & Hershama pise na njihovom forumu:

Can't believe we haven't been cast adrift at the bottom, although that says more for sides around us than anything.
We have proved throughout the season on occasions that we are good enough for this league...AFC at home, Horsham at home, Chelmsford, Ramsgate, Heybridge...
Yet we then conceed 12 in 3 games against teams around us that we simply had to beat.
In our last 8 games we have scored 2 and conceeded 24.
Our most recent goals have come from a free kick and 2 from Will Jenkins.
Our current first team squad has scored 7 goals this season (Jenkins 3, Summers 2, Cartwright and Kargbo 1).
Our replacement for Nick has conceeded 23 goals in 7 games, with 1 clean sheet.
Attendances are as low as I can remember and it is now a suprise when we score, let alone win a game.


Billericay je, s druge strane, odlican domacin. Domacinski omjer im je 9-5-0 uz gol-razliku 23:4 i jedina su momcad u Ryman Premier ligi koja jos nije izgubila na svom terenu. Pocetkom sijecnja su imali neugodnu seriju od tri remija zaredom (barem nisu gubili tekme), no to je bilo uglavnom zbog toga sto im je u cetvrtu englesku ligu (!) otisao dotad najopasniji napadac. Sada su opet skupili dvije pobjede zaredom, pronasli odlicnog novog napadaca i sada se mogu ozbiljno posvetiti borbi za prvo mjesto (imaju 4 boda manje od prvoplasiranog Bromleyja).

Novi napadac, Adrian Allen, prvo se proslavio u svom debitantskom nastupu (domacinska pobjeda 1:0 protiv vrlo opasnog Horshama prosle subote), a onda se i lagano osramotio dobivsi drugi zuti karton. Na srecu, sutra ce definitivno igrati jer je suspendiran tek od 10. veljace. No i bez Allena bi Billericay sutra bio ogromni favorit, ponajprije zbog katastrofalne igre i rezultata Waltona & Hershama.

FT 3:1

- 04:22 - Komentari (2) - Isprintaj - #

< veljaθa, 2007 >
P U S Θ P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

SKEEVE PICKS

The official website (launched in May 2008). All the previews from 2006/2007 and 2007/2008 seasons are still archived here on the blog though, be sure to check it out if you want to see how my previews look like.




skeeve@skeevepicks.com


2007/2008 SEASON

9.5.2008.

LONG-TERM: Barrow to promote to Blue Square Premier (13.00 @Blue Square) 2 units semi-finals: Barrow - Telford 2:0 FT, Telford - Barrow 0:2 FT / final: Barrow - Stalybridge 1:0 FT (+24 units)


8.5.2008.

Eastbourne to win the play-off's (3.00 @StanJames) 4 units semi-finals: Braintree - Eastbourne 0:2 FT, Eastbourne - Braintree 3:0 FT / final: Eastbourne - Hampton 2:0 FT (+8 units)


3.5.2008.

Wimbledon to win the play-off's (2.88 @StanJames) 4 units semi-final: Wimbledon - Hornchurch 3:1 FT / final: Staines - Wimbledon 1:2 FT (+7.52 units)

Gateshead to win the play-off's (2.75 @Skybet) 4 units semi-final: Gateshead - Eastwood 4:0 FT / final: Gateshead - Buxton 2:0 FT (+7 units)



30.4.2008.

Barrow – Telford 1 (2.25 @StanJames) 5 units FT 2:0 (+6.25 units)


29.4.2008.

Braintree – (0) Eastbourne 2 (1.92 @Pinnacle) 5 units FT 0:2 (+4.6 units)


26.4.2008.

CONF NORTH DOUBLE: Barrow – Worcester 1 @1.50 & Vauxhall – Southport 2 @1.50 (2.25 @Betway) 4 units FT 1:0 / 1:2 (+5 units)

SOUTHERN/UNIBOND DOUBLE: King's Lynn to win Southern Premier @1.33 & Fleetwood – Frickley 1 @1.30 (1.73 @Bet365) 4 units FT yes / 1:1 (-4 units)

Hayes & Yeading – Bognor Regis 1 (2.00 @Skybet) 4 units FT 0:2 (-4 units)


Kettering – Gainsborough 1 (1.67 @Bet365) 4 units FT 2:1 (+2.68 units)


21.4.2008.

(-1) Newport – Thurrock 1 (1.90 @Bet365) 5 units FT 1:4 (-5 units)


19.4.2008.

Newport – Eastbourne 1 (2.63 @Skybet) 5 units FT 1:1 (-5 units)

Vauxhall – Hinckley 2 (1.80 @StanJames) 4 units FT 0:1 (+3.2 units)

Hayes & Yeading – Cambridge OVER 3.5 (2.87 @Blue Square) 4 units FT 3:1 (+7.48 units)


CONF NORTH/RYMAN DOUBLE: Barrow – Tamworth 1 @1.60 & Wimbledon – Harlow 1 @1.55 (2.48 @Sportingbet) 4 units FT 2:0 / 1:2 (-4 units)


14.4.2008.

Havant & Waterloovile – Weston-super-mare 1 (1.60 @Expekt) 8 units FT 1:1 (-8 units)


12.4.2008.

Bromley – Havant & Waterloovile 2 (2.63 @StanJames) 5 units FT 2:1 (-5 units)

Bromley – Havant & Waterloovile HT/FT 2 (5.50 @StanJames) 1 unit HT 0:1 / FT 2:1 (-1 unit)


Redditch – Barrow 2 (2.40 @Blue Square) 5 units FT 0:5 (+7 units)

RYMAN/CONF SOUTH DOUBLE: Leyton – Margate 2 @1.25 & Basingstoke – Lewes 2 @1.67 (2.0875 @StanJames) 5 units FT 2:4 / 1:1 (-5 units)


8.4.2008.

Mangotsfield – Cirencester 1 (1.57 @StanJames) 7 units FT 1:0 (+3.99 units)

Heybridge – Staines 2 (1.83 @StanJames) 4 units FT 2:2 (-4 units)

UNIBOND DOUBLE: Stamford – Gateshead 2 @1.60 & Lincoln – Fleetwood 2 @1.35 (2.16 @Bwin) 4 units FT 1:1 / 0:3 (-4 units)



5.4.2008.

Fisher – Bognor Regis 2 (5.00 @Blue Square) 3 units & X (4.00 @BoyleSports) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 3:1 (-5 units)

RYMAN/CONF SOUTH DOUBLE: Boreham Wood – Leyton HT/FT 1 @1.44 & Havant – Sutton HT/FT 1 @1.61 (2.3184 @Bet265) 4 units HT 1:0 FT 3:0 / HT 1:0 FT 2:0 (+5.2736 units)

CONF SOUTH DOUBLE: Bishop's Stortford – Basingstoke 1 @1.55 & Hampton – Dorchester 1 @1.45 (2.2475 @Sportingbet) 4 units FT 0:0 / 4:0 (-4 units)

Barrow – Alfreton 1 (1.75 @Expekt) 4 units FT 2:1 (+3 units)


1.4.2008.

Dorchester – Maidenhead 2 (2.60 @Blue Square) 5 units FT 2:1 (-5 units)


29.3.2008.

Tamworth – Vauxhall 1 (1.73 @StanJames) 6 units FT 1:1 (-6 units)

UNIBOND/RYMAN DOUBLE: Gateshead – Matlock 1 @1.45 & Leyton – Carshaton 2 @1.55 (2.2475 @Bet-at-home) 4 units FT 2:0 / 1:4 (+4.99 units)

Basingstoke – Hayes & Yeading OVER 3.5 (2.62 @Blue Square) 4 units FT 1:1 (-4 units)


22.3.2008.

RYMAN DOUBLE: Billericay – Carshalton 1 @1.70 & Leyton – Ramsgate 2 @1.40 (2.38 @Sportingbet) 4 units FT 4:2 / 0:3 (+5.52 units)

Workington – Vauxhall Motors 1 (1.75 @Sportingbet) 5 units FT 1:0 (+3.75 units)



21.3.2008.

Marine – Witton 2 (1.90 @Sportingbet) 5 units FT 0:2 (+4.5 units)


18.3.2008.

Eastbourne – Hayes & Yeading OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 4 units FT 3:1 (+7 units)


15.3.2008.

Basingstoke – Braintree 2 (2.25 @Bet365) 5 units FT 2:2 (-5 units)

Eastleigh – Hayes & Yeading OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 5 units FT 1:4 (+8.75 units)

Bromsgrove – King's Lynn 2 (1.80 @Sportingbet) 5 units FT 1:1 (-5 units)


11.3.2008.

Billericay – Folkestone 1 (1.91 @Coral) 5 units FT 4:1 (+4.55 units)


8.3.2008.

St Albans – Basingstoke 1 (3.50 @Skybet) 4 units & X (3.60 @Skybet) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 4:1 (+8 units)

Havant & Waterloovile – Bishop's Stortford 1 (1.91 @Coral) 5 units FT 1:2 (-5 units)

Hendon – Wimbledon 2 (2.10 @StanJames) 4 units FT 0:2 (+4.4 units)

RYMAN/SOUTHERN DOUBLE: Tonbridge – Leyton 1 @1.25 & Cirencester – Halesowen 2 @1.60 (2.00@Sportingbet) 4 units FT 3:0 / 2:3 (+4 units)



4.3.2008.

Thurrock – Havant & Waterloovile 2 (2.63 @Bet365) 4 units & X (3.60 @StanJames) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 0:2 (+4.52 units)

Barrow – Boston 1 (2.30 @Betway) 3 units FT 1:0 (+3.9 units)



1.3.2008.

Leyton – Heybridge 2 (1.73 @StanJames) 7 units FT 0:3 (+5.11 units)

Havant & Waterloovile – Eastbourne 1 (2.70 @Betway) 4 units & X (3.60 @StanJames) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 2:1 (+4.8 units)

Leigh RMI – Barrow 2 (2.20 @Skybet) 4 units FT 1:2 (+4.8 units)


Fisher – Dorchester OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 4 units FT 1:1 (-4 units)

Gateshead – Eastwood 1 (1.80 @Bwin) 4 units FT 1:1 (-4 units)



23.2.2008.

Basingstoke – Bromley OVER 3.5 (2.62 @Blue Square) 6 units FT 1:1 (-6 units)

Hampton – Fisher OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 4 units FT 0:2 (-4 units)

Heybridge – Wimbledon 2 (1.80 @Sportingbet) 5 units FT 2:1 (-5 units)

TROPHY/RYMAN DOUBLE: Tamworth – Aldershot 2 @1.67 & Ramsgate – Wealdstone 1 @1.62 (2.7054 @Bet365) 3 units FT 1:2 / 2:2 (-3 units)



19.2.2008.

Vauxhall – Hyde 2 (2.10 @Blue Square) 3 units FT 3:4 (+3.3 units)

St Albans – Bishop's Stortford 2 (1.97 @10Bet) 3 units FT 1:2 (+2.91 units)



16.2.2008.

Sutton – Eastleigh OVER 3.5 (2.38 @Blue Square) 5 units FT 0:0 (-5 units)

Basingstoke – Havant OVER 3.5 (2.63 @Blue Square) 5 units FT 2:3 (+8.15 units)

Billericay – Harrow 1 (2.20 @Skybet) 5 units FT 1:1 (-5 units)

Kendal – Buxton 2 (2.00 @Bet365) 4 units FT 1:1 (-4 units)



12.2.2008.

Braintree – Hampton & Richmond 2 (2.50 @Skybet) 3 units FT 3:0 (-3 units)

Horsham – Wimbledon 2 (2.30 @Coral) 3 units FT 0:2 (+3.9 units)

Dorchester – Bishop's Stortford 2 (2.00 @StanJames) 3 units FT 0:4 (+3 units)



9.2.2008.

Fisher – Eastleigh OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 6 units FT 1:4 (+11.28 units)

NORTH/SOUTH DOUBLE: Hyde – Leigh RMI 1 @1.50 & Dorchester – Eastbourne 2 @1.75 (2.625 @Betway) 4 units FT 1:1 / 0:4 (-4 units)

Harrow – Wimbledon 2 (2.38 @StanJames) 4 units FT 0:2 (+5.52 units)

Hemel Hempstead – Team Bath 2 (1.83 @StanJames) 4 units FT 1:3 (+3.32 units)

Sutton – Thurrock 1 (3.00 @Blue Square) 3 units FT 1:0 (+6 units)



5.2.2008.

SETANTA/RYMAN DOUBLE: St Albans – Aldershot 2 @1.55 & Leyton – Staines 2 @1.40 (2.17 @Bwin) 5 units FT 0:4 / 2:2 (-5 units)


2.2.2008.

Basingstoke – Fisher 2 /DRAW NO BET (2.00 @Betway) 7 units FT 1:5 (+7 units)

Wimbledon – Torquay 2 (1.72 @StanJames) 6 units FT 0:2 (+4.32 units)


Gainsborough – Hinckley 1 (1.75 @Bwin) 4 units FT 2:2 (-4 units)

Barrow – Redditch 1 (2.10 @Betway) 4 units FT 2:0 (+4.4 units)

(-1.5) Lewes – Bognor 1 (1.92 @10Bet) 4 units FT 0:1 (-4 units)

Eastleigh – Dorchester OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 3 units FT 3:1 (+5.25 units)


26.1.2008.

Liverpool – Havant & Waterloovile OVER 3.5 (1.60 @Gamebookers) 8 units FT 5:2 (+4.8 units)

Eastbourne – Basingstoke 1 (1.73 @StanJames) 6 units FT 6:0 (+4.38 units)

CONF SOUTH/RYMAN DOUBLE: Welling – Lewes 2 @1.65 & Leyton – Maidstone 2 @1.60 (2.64 @Bwin) 4 units FT 0:4 / 0:1 (+6.56 units)


Kendal – Ossett 1 (2.38 @StanJames) 2 units FT 0:2 (-2 units)

Hemel Hempstead – Bromsgrove X2 (2.00 @Bet-at-home) 2 units FT 0:2 (+2 units)


22.1.2008.

AD-HOC DRAW-NO-BET: Billericay – Wimbledon 1 (3.25 @Skybet) 3 units & X (3.50 @StanJames) 2 units FT 2:2 (+2 units)

Wealdstone – East Thurrock 1 (2.00 @Gamebookers) 5 units POSTPONED


19.1.2008.

Eastleigh – St Albans OVER 3.5 (2.63 @Blue Square) 6 units FT 1:1 (-6 units)

Bishop's Stortford – Welling OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 5 units POSTPONED

Newport – Havant 1 (1.85 @Betway) 5 units POSTPONED

Hyde – Alfreton OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 3 units FT 0:2 (-3 units)

Hucknall – Southport 2 (2.00 @Skybet) 3 units FT 1:2 (+3 units)


16.1.2008.

Havant & Waterloovile – Swansea OVER 2.75 (2.05 @Pinnacle) 5 units FT 4:2 (+5.25 units)

Havant & Waterloovile – Swansea OVER 4 (4.80 @Bet365) 1 unit FT 4:2 (+3.8 units)



15.1.2008.

Hampton & Richmond – Bath City OVER 3.5 (3.10 @Blue Square) 3 units POSTPONED

East Thurrock – Staines 2 (2.20 @Sportingbet) 3 units POSTPONED


12.1.2008.

Billericay – Folkestone 1 (1.85 @Sportingbet) 8 units POSTPONED

RYMAN/CONF-SOUTH DOUBLE: Leyton – Harrow 2 @1.57 & Hampton & Richmond – Thurrock 1 @1.53 (2.4021 @Bet365) 4 units FT 0:3 / 2:3 (-4 units)

Ramsgate – Hendon 1 (2.40 @StanJames) 3 units FT 2:1 (+4.2 units)

Barrow – Gainsborough 1 (2.00 @Bwin) 3 units FT 4:1 (+3 units)

Stalybridge – Harrogate 1 /DRAW NO BET (2.10 @Betway) 3 units FT 3:2 (+3.3 units)



8.1.2008.

Bishop's Stortford – Havant & Waterloovile 1 (2.05 @Sportingbet) 4 units FT 4:1 (+4.2 units)


5.1.2008.

Redditch – Vauxhall 1 (1.91 @StanJames) 7 units FT 2:0 (+6.37 units)

Chasetown – Cardiff OVER 2.75 (2.07 @10Bet) 5 units FT 1:3 (+5.35 units)

Chasetown – Cardiff OVER 4 (5.10 @Bet365) 1 unit FT 1:3 (+0 units)

Eastleigh – Bath City 1 /DRAW NO BET (1.88 @10Bet) 5 units FT 4:4 (+0 units)


Dorchester – Cambridge City 2 /DRAW NO BET (1.81 @10Bet) 5 units FT 3:2 (-5 units)

CONF SOUTH/RYMAN DOUBLE: Hampton & Richmond – Welling 1 @1.62 & Chelmsford – Hastings 1 @1.25 (2.025 @Skybet) 5 units FT 4:0 / 1:1 (-5 units)

Hemel Hempstead – King's Lynn 2 (2.20 @Sportingbet) 4 units FT 4:2 (-4 units)

RYMAN DOUBLE: Folkestone – Leyton 1 @1.40 & Hendon – Carshalton 1 @1.50 (2.10 @Sportingbet) 3 units FT 2:0 / 0:5 (-3 units)

CONF NORTH DOUBLE: Hyde – Blyth 1 @1.45 & Boston – Leigh RMI 1 @1.60 (2.32 @Bwin) 3 units FT 2:4 / 5:1 (-3 units)



26.12.2007.

St Albans – Cambridge City 1 /DRAW NO BET (1.70 @Betway) 6 units FT 0:2 (-6 units)

RYMAN DOUBLE: Leyton – Hornchurch 2 @1.40 & Wimbledon – Carshalton 1 @1.60 (2.24 @Bwin) 4 units FT 2:5 / 2:0 (+4.98 units)

Eastleigh – Basingstoke 1 (2.05 @Bwin) 4 units FT 1:1 (-4 units)

AD-HOC DRAW NO BET: Weston Super Mare – Newport 2 (2.40 @Betway) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 2:2 (-0.4 units)

AD-HOC DRAW-NO-BET: Tonbridge – Horsham 1 (2.38 @StanJames) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 1:5 (-4 units)


Heybridge – Chelmsford 2 (2.05 @Sportingbet) 3 units FT 1:2 (+3.15 units)

Swindon – Cirencester 1 (2.00 @StanJames) 3 units FT 1:1 (-3 units)


22.12.2007.

Merthyr – Team Bath 2 (2.00 @Skybet) 5 units FT 1:1 (-5 units)

SOUTHERN/RYMAN DOUBLE: King's Lynn – Mangotsfield 1 @1.62 & Chelmsford – Margate 1 @1.67 (2.7054 @Bet365) 5 units FT 1:1 / 5:1 (-5 units)


Wealdstone – Folkestone 1 (2.05 @Bwin) 5 units FT 3:2 (+5.25 units)

Ramsgate – Wimbledon 2 (2.50 @Bet365) 5 units FT 1:1 (-5 units)

Marine – Buxton 1 (1.83 @Bet365) 5 units FT 0:1 (-5 units)

Gainsborough – Solihull 1 (1.91 @StanJames) 5 units FT 0:2 (-5 units)


Workington – Hyde 2 (2.25 @Blue Square) 5 units POSTPONED


18.12.2007.

Hemel Hempstead – Merthyr Tydfil 1 (1.62 @StanJames ) 5 units FT 0:0 (-5 units)

Guiseley – Kidderminster 2 (1.83 @Ladbrokes) 4 units FT 1:2 (+3.32 units)


15.12.2007.

Billericay – Hornchurch 1 (2.30 @Bwin) 5 units FT 0:2 (-5 units)

AD-HOC DRAW-NO-BET: Swindon – Chippenham 1 (2.90 @Bwin) 4.5 units & X (3.55 @Digibet) 1.5 unit FT 0:2 (-6 units)


Worcester – Boston 1 (2.20 @StanJames) 4 units FT 2:1 (+4.8 units)

Boreham Wood – Chelmsford 2 (2.20 @Sportingbet) 4 units FT 4:2 (-4 units)

Folkestone – Horsham 2 (2.20 @Sportingbet) 4 units FT 4:1 (-4 units)


Harrow – Staines 2 (2.20 @Gamebookers) 4 units FT 1:3 (+4.8 units)

Gainsborough – Barrow 2 /DRAW NO BET (2.06 @10Bet) 4 units FT 1:1 (0 units)

Fisher – Havant 2 (2.50 @Expekt) 3 units FT 4:2 (-3 units)


11.12.2007.

Bromley – Lewes OVER 3.5 (3.25 @Blue Square) 3 units FT 1:2 (-3 units)


10.12.2007.

(-2) Swansea – Horsham 1 (2.00 @Gamebookers) 3 units FT 6:2 (+3 units)


4.12.2007.

Yate - Team Bath 2 (2.10 @StanJames) 4 units FT 0:2 (+4.4 units)


1.12.2007.

Staines – Peterborough 2 (1.60 @Gamebookers) 7 units FT 0:5 (+4.2 units)

Bognor Regis – Welling 1 (2.25 @StanJames) 6 units FT 0:0 (-6 units)

St Albans – Bromley OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 5 units FT 1:0 (-5 units)


Lewes – Bath City 1 (1.95 @Betway) 4 units FT 1:0 (+3.8 units)

Worcester – Barrow 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 3 units FT 1:1 (0 units)

Guiseley – Fleetwood 2 (2.50 @Sportingbet) 2 units FT 0:2 (+3 units)

Solihull – Stalybridge 2 (2.50 @Skybet) 2 units FT 0:4 (+3 units)



27.11.2007.

Bath City – Hayes & Yeading 1 (1.73 @Blue Square) 4 units FT 2:2 (-4 units)


24.11.2007.

Eastleigh – Weston-super-Mare 1 (1.85 @Sportingbet) 6 units FT 4:2 (+5.1 units)

FA TROPHY/UNIBOND DOUBLE: Wimbledon – Northwood 1 @1.44 & Fleetwood - Ashton 1 @1.50 (2.15 @Gamebookers) 5 units FT 2:1 / 3:0 (+5.75 units)


Staines – Chelmsford 2 (1.83 @Skybet) 4 units FT 2:2 (-4 units)

Matlock – Marine 2 (2.63 @StanJames) 3 units FT 2:3 (+4.89 units)

Billericay – Margate 1 (2.30 @Sportingbet) 3 units FT 0:1 (-3 units)

Vauxhall – Hyde 2 (2.10 @Gamebookers) 3 units FT 1:0 (-3 units)



17.11.2007.

Dorchester – Hampton & Richmond 2 (2.25 @Coral) 7 units FT 0:1 (+8.75 units)

Hastings – Wimbledon 2 (2.10 @Bwin) 6 units FT 1:3 (+6.6 units)

Weston-super-Mare – Lewes 2 (2.25 @StanJames) 5 units FT 1:2 (+6.25 units)

Bromley – Newport OVER 3.5 (3.25 @Blue Square) 5 units FT 2:2 (+11.25 units)


Barrow – Telford 2 (2.10 @Coral) 5 units FT 4:0 (-5 units)

Ilkeston – Gateshead 2 (2.00 @StanJames) 5 units FT 2:0 (-5 units)

Basingstoke – St Albans 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 1 unit FT 3:1 (-1 units)

Braintree – Bognor Regis 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 1 unit FT 3:2 (-1 unit)


Hayes & Yeading – Sutton 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 1 unit FT 3:3 (0 unit)


14.11.2007.

Boston – Hucknall OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 3 units FT 2:3 (+5.64 units)


13.11.2007.

SOUTHERN PREMIER DOUBLE: King's Lynn – Corby 1 @1.40 & Chippenham – Cirencester 1 @1.65 (2.31 @Sportingbet) 3 units FT 0:1 / 2:0 (-3 units)


10.11.2007.

(-0.75) Team Bath – Chasetown 1 (2.00 @Bet365) 6 units FT 0:2 (-6 units)

Eastleigh – Bromley OVER 3.5 (3.25 @Betway) 6 units FT 1:4 (+13.5 units)

RYMAN DOUBLE: Wimbledon – Hornchurch 1 @1.65 & Chelmsford – Ashford 1 @1.40 (2.31 @Sportingbet) 4 units FT 1:0 / 4:0 (+5.24 units)

AD-HOC DRAW-NO-BET: Bognor Regis – Hayes & Yeading 1 (2.50 @Blue Square) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 3:0 (+3.5 units)


AD-HOC DRAW NO BET: Chippenham – Hemel Hempstead 1 (2.38 @StanJames) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 1:2 (-4 units)

Hucknall – Solihull Moors 1 (2.25 @StanJames) 2 units FT 2:2 (-2 units)


CONF NORTH DOUBLE: Alfreton – Leigh RMI 1 @1.65 & Boston – Vauxhall 1 @1.70 (2.805 @Betway) 2 units FT 1:0 / 5:1 (+3.61 units)


6.11.2007.

AD-HOC DRAW-NO-BET: Billericay – King's Lynn 1 (2.63 @Skybet) 6 units & X (3.60 @StanJames) 2 units FT 1:3 (-8 units)

FA TROPHY DOUBLE: Marine – Bamber Bridge 1 @1.65 & Maidstone – Abingdon 1 @1.65 (2.7225 @Bwin) 5 units FT 2:2 / 5:3 (-5 units)



4.11.2007.

Nuneaton – Hyde AD-HOC DRAW-NO-BET: 2 (2.40 @Expekt) 4 units & X (3.60 @StanJames) 2 units FT 1:0 (-6 units)


3.11.2007.

Havant & Waterloovile – Hampton & Richmond 1 (2.20 @StanJames) 6 units FT 0:3 (-6 units)

Hayes & Yeading – Eastleigh AD-HOC DRAW-NO-BET: 2 (2.50 @Blue Square) 6 units & X (3.60 @StanJames) 2 units FT 2:4 (+7 units)

CONF SOUTH DOUBLE: Newport – Dorchester 1 @1.60 & Lewes – Sutton 1 @1.40 (2.24 @Sportingbet) 3 units FT 3:2 / 4:0 (+3.72 units)

CONF NORTH/FA TROPHY DOUBLE: Kettering – Blyth 1 @1.57 & Stocksbridge – Witton 2 @1.57 (2.4649 @Skybet) 2 units FT 1:0 / 2:5 (+2.9298 units)



27.10.2007.

Fisher – Newport 2 /DRAW NO BET (2.10 @Betway) 5 units FT 1:3 (+5.5 units)

FA CUP DOUBLE: Histon – Bamber Bridge 1 @1.30 & Weymouth – Hitchin Town 1 @1.40 (1.82 @Sportingbet) 5 units FT 4:1 / 1:1 (-5 units)

UNIBOND PREMIER DOUBLE: Guiseley – North Ferriby @1.36 & Whitby – Witton X2 @1.25 (1.70 @Paddy Power) 5 units FT 2:1 / 1:6 (+3.5 units)

Ramsgate – Chelmsford 2 (2.25 @Bwin) 4 units & Ramsgate – Chelmsford X (3.50 @StanJames) 1 unit FT 2:0 (-5 units)

Hornchurch – Team Bath 2 (2.63 @Skybet) 3 units & Hornchurch – Team Bath X (3.60 @William Hill) 1 unit FT 0:1 (+3.89 units)

Lincoln – Marine 2 (2.50 @Skybet) 3 units & Lincoln – Marine X (3.60 @Skybet) 1 unit FT 0:2 (+3.5 units)


FA CUP DOUBLE: Southport – Hitchin 1 @1.83 & Havant – Leighton 1 @1.53 (2.7999 @Skybet) 2 units FT 1:3 / 3:0 (-2 units)

Eastleigh – Forest Green 1 (4.33 @Coral) 2 units & Eastleigh – Forest Green X (3.50 @Gamebookers) 1 unit FT 3:3 (+0.5 units)


24.10.2007.

Maidstone – Bury Town 1 (1.73 @Bet365) 5 units FT 3:1 (+3.65 units)


23.10.2007.

Thurrock – Sutton 1 (1.80 @StanJames) 5 units FT 2:1 (+4 units)

(-1) Thurrock – Sutton 1 (3.10 @Blue Square) 1 unit FT 2:1 (-1 unit)

FA TROPHY DOUBLE: Kings Lynn – Sudbury 1 @1.33 & Abingdon – Staines 2 @1.47 (1.9551 @10Bet) 4 units FT 2:1 / 5:2 (-4 units)


Bromley – St Albans OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 2 units FT 3:4 (+3.76 units)

Hampton & Richmond – Bishop's Stortford OVER 3.5 (3.25 @Blue Square) 2 units FT 1:1 (-2 units)


22.10.2007.

Havant & Waterloovile – Basingstoke 1 (1.91 @Blue Square) 7 units FT 1:1 (-7 units)

Weston-super-Mare – Eastleigh 2 /DRAW NO BET (2.30 @Betway) 4 units FT 0:3 (+5.2 units)


21.10.2007.

FA TROPHY DOUBLE: Billericay – Ilford 1 @1.33 & Team Bath – Taunton 1 @1.43 (1.90 @10Bet) 3 units FT 2:1 / FT 1:0 (+2.7057 units)


20.10.2007.

Bath City – Basingstoke 1 (1.75 @Betway) 8 units FT 0:1 (-8 units)

CONF SOUTH DOUBLE: Bath City – Basingstoke 1 @1.73 & Eastbourne – Sutton 1 @1.44 (2.49 @Blue Square) 4 units FT 0:1 / FT 3:0 (-4 units)

CONF NORTH DOUBLE: Hyde – Barrow 1 @1.57 & Burscough – Hinckley 1 @1.57 (2.46 @StanJames) 4 units FT 2:1 / FT 1:1 (-4 units)


Dorchester – Bromley 2 (2.40 @Betway) 1 unit FT 2:3 (+1.40 units)


16.10.2007.

Eastwood – Matlock 1 (2.10 @Skybet) 2 units FT 2:3 (-2 units)

Prescot Cables – Marine 2 (2.15 @Gamebookers) 2 units FT 1:1 (-2 units)



15.10.2007.

Chelmsford – Hendon 1 (1.75 @Sportingbet) 4 units FT 5:1 (+3 units)


13.10.2007.

Havant & Waterloovile – Fleet 1 (1.62 @Skybet) 8 units FT 2:1 (+4.96 units)

Leek – Witton 2 (1.60 @ Bwin) 6 units FT 2:2 (-6 units)

Marine – North Ferriby 1 (1.67 @StanJames) 6 units FT 3:0 (+4.02 units)

Maidstone – Leyton 1 (1.90 @Gamebookers) 5 units FT 2:1 (+4.5 units)

Brentwood – Staines 2 (2.00 @Skybet) 3 units FT 0:3 (+3 units)



10.10.2007.

Corby – Team Bath 2 (2.10 @StanJames) 3 units FT 1:2 (+3.3 units)


9.10.2007.

Leyton – Chelmsford 2 (1.80 @Bwin) 7 units FT 1:2 (+5.6 units)


8.10.2007.

Ashton – Whitby OVER 2.75 (1.82 @Pinnacle) 6 units FT 0:0 (-6 units)


6.10.2007.

Wimbledon – Maidstone 1 (1.55 @Sportingbet) 7 units FT 2:0 (+3.85 units)

Bognor Regis – Fisher OVER 2.75 (1.91 @Pinnacle) 5 units FT 0:1 (-5 units)

Bognor Regis – Fisher 2 (2.30 @Expekt) 1 unit FT 0:1 (+1.30 units)

(-1.5) Gateshead – Ilkeston 1 (1.92 @Pinnacle) 5 units FT 1:2 (-5 units)

Gainsborough – Alfreton OVER 2.5 (1.85 @Pinnacle) 4 units FT 2:2 (+3.4 units)

Maidenhead – Newport 2-3 GOALS (1.95 @Betway) 3 units FT 2:3 (-3 units)

Maidenhead – Newport 1:1 FT (7.00 @Blue Square) 1 unit FT 2:3 (-1 unit)

Kettering – Hyde 1 (1.87 @Pinnacle) 3 units FT 0:2 (-3 units)


King's Lynn – Chippenham 1 (1.78 @Pinnacle) 3 units FT 2:0 (+2.34 units)


22.9.2007.

Wimbledon – Heybridge 1 (1.65 @Bwin) 6/10 FT 1:0 (+3.9 units)

Margate – Hendon 1 (2.50 @Stanleybet) 5/10 FT 0:2 (-5 units)

Cheshunt - Team Bath 2 (3.40 @StanJames) 3/10 FT 1:2 (+7.2 units)


19.9.2007.

St Albans – Thurrock 1 (1.83 @StanJames) 6/10 FT 0:5 (-6 units)

(-1) St Albans – Thurrock 1 (3.00 @Digibet) 1/10 FT 0:5 (-1 unit)



18.9.2007.

Eastbourne – Welling 1 (1.73 @Coral) 6/10 FT 1:0 (+4.38 units)


17.9.2007.

Hinckley – Kettering 2 (1.80 @Blue Square) 7/10 FT 0:0 (-7 units)


15.9.2007.

Hyde – Burscough OVER 2.5 (1.50 @Stanleybet) 7/10 FT 1:0 (-7 units)

Hyde – Burscough OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 2/10 FT 1:0 (-2 units)

Welling – Hayes & Yeading 1 (1.91 @Skybet) 4/10 FT 1:2 (-4 units)

Maidenhead – Havant & Waterloovile 2 (2.20 @Blue Square, Skybet) 3/10 FT 3:3 (-3 units)



11.9.2007.

North Ferriby – Gateshead 2 (1.91 @Stanleybet) 7/10 FT 1:4 (+6.37 units)

Witton – Matlock 1 (1.80 @Stanleybet) 4/10 FT 2:0 (+3.2 units)



8.9.2007.

Chelmsford – Wealdstone 1 (1.57 @Stanleybet) 7/10 FT 3:1 (+4 units)

Havant & Waterloovile – Bromley 1 (2.20 @Blue Square) 5/10 FT 1:0 (+6 units)


(-1) Havant & Waterloovile – Bromley 1 (4.22 @Stanleybet) 1/10 FT 1:0 (-1 unit)

Hendon – Maidstone 1 (1.62 @Skybet) 5/10 FT 2:1 (+3.1 units)

Kettering – Boston OVER 2.5 (1.83 @Pinnacle) 5/10 FT 3:0 (+4.1 units)


Kettering – Boston OVER 3.5 (2.63 @Blue Square) 1/10 FT 3:0 (-1 unit)


7.9.2007.

Bath City – Newport UNDER 2.5 (2.05 @Pinnacle) 7/10 FT 1:1 (+7.3 units)

Bath City – Newport 1:0 FT (8.00 @Blue Square) 1/10 FT 1:1 (-1 unit)

Bath City – Newport 0:0 FT (11.00 @Blue Square) 1/10 FT 1:1 (-1 unit)



5.9.2007.

Gateshead – Frickley 1 (1.67 @StanJames, Paddy Power) 8/10 FT 5:2 +5.3 units


4.9.2007.

Fleetwood – Marine 1 (1.80 @Stanleybet) 5/10 FT 2:3 -5 units

Buxton – Witton 2 (2.00 @StanJames) 4/10 FT 0:2 +4 units

Leyton – Horsham 2 (2.30 @Gamebookers) 4/10 FT 4:3 -4 units

Heybridge – Billericay 2 (2.38 @StanJames) 2/10 FT 2:2 -2 units



1.9.2007.

Billericay – Leyton 1 (1.62 @StanJames) 8/10 FT 4:0 +4.9 units

Havant & Waterloovile – Thurrock 1 (1.67 @Stanleybet) 7/10 FT 3:0 +4.7 units

(-1) Havant & Waterloovile – Thurrock 1 (2.70 @Stanleybet) 2/10 FT 3:0 +3.4 units

Bromley – Hayes & Yeading 1 (1.62 @Blue Square) 6/10 FT 2:1 +3.7 units


Eastleigh – Sutton 1 (1.70 @Bwin) 5/10 FT 1:2 -5 units

Leigh RMI – Kettering OVER 2.5 (1.71 @Stanleybet) 5/10 FT 1:4 +3.5 units

Leigh RMI – Kettering 2 (2.10 @StanJames) 2/10 FT 1:4 +2.2 units



22.8.2007.

Gateshead - Whitby 1 (1.80 @Primebet) 8/10 FT 2:1 +6.4 units


21.8.2007.

Horsham - Folkestone Invicta 1 (1.91 @Skybet) 5/10 FT 1:0 +4.5 units

Hornchurch - Billericay OVER 2.5 and 3 (1.93 @Pinnacle) 4/10 FT 0:2 -4 units


20.8.2007.

Chelmsford - Boreham Wood 1 (1.73 @Paddy Power) 6/10 FT 4:1 +4.3 units


18.8.2007.

Wimbledon - Ramsgate 1 (1.67 @StanJames, Paddy Power) 7/10 FT 2:0 +4.7 units

Hyde - Tamworth OVER 2.5 (1.71 @Stanleybet) 6/10 FT 1:2 +4.2 units


Hyde - Tamworth 4-6 GOALS (3.20 @Stanleybet) 1/10 FT 1:2 -1 unit

Hyde - Tamworth 7 GOALS (22 @Stanleybet) 1/10 FT 1:2 -1 unit


Fisher - Weston-super-Mare OVER 2.5 (1.63 @Stanleybet) 6/10 FT 3:1 +3.7 units

Fisher - Weston-super-Mare 4-6 GOALS (2.95 @Stanleybet) 1/10 FT 3:1 +1.9 units


Fisher - Weston-super-Mare 7 GOALS (21.8 @Stanleybet) 1/10 FT 3:1 -1 unit


15.8.2007.

Newport - Maidenhead 1 (1.83 @Coral, StanJames, Blue Square) 5/10 FT 1:1 -5 units


14.8.2007.

Bognor Regis - Hampton & Richmond 1 (2.15 @Sportingbet) 3/10 FT 2:4 -3 units

Thurrock - Lewis 2 (2.45 @Sportingbet) 2/10 FT 2:3 +2.9 units

Redditch - Tamworth 2 (2.10 @Sportingbet) 3/10 FT 3:1 -3 units


13.8.2007.

Kettering - Hucknall 1 (1.91 @Blue Square) 6/10 FT 3:2 +5.4 units

(-1) Kettering - Hucknall 1 (2.89 @Stanleybet) 1/10 FT 3:2 -1 unit

Hyde - Vauxhall 1 (1.80 @Betway) 4/10 FT 6:3 +3.2 units


11.8.2007.

Lewes - Hayes & Yeading United 1 (1.73 @Sportingbet) 7/10 FT 2:1 +5.1 units

Maidenhead - Fisher 1 (2.10 @StanJames) 3/10 FT 2:3 -3 units

Tamworth - Burscough 1 (1.73 @Sportingbet) 5/10 FT 4:2 +3.6 units



2006/2007 SEASON

28.4.2007.

Hampton & Richmond - Slough OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 8/10 FT 4:2 4.5 units

Hampton & Richmond - Slough 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 3/10 FT 4:2 5.5 units


Hampton & Richmond - Slough 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 4:2 -1 unit

Billericay - Leyton 1 (1.45 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 3.1 units

(-1) Billericay - Leyton 1 (2.15 @Stanleybet) 2/10 FT 2:0 2.3 units



26.4.2007.

Maidenhead - Banbury 1 (1.73 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 5.1 units

(-1) Maidenhead - Banbury 1 (2.89 @Stanleybet) 2/10 FT 2:0 3.7 units



24.4.2007.

Fleetwood - Mossley 1 (1.30 @StanJames) 9/10 FT 0:1 -9 units

Histon - Thurrock X2 (1.95 @Stanleybet) 3/10 FT 3:1 -3 units

Slough - Staines OVER 2.5 (1.63 @Stanleybet) 6/10 FT 0:2 -6 units

Slough - Staines OVER 3.5 (2.69 @Stanleybet) 2/10 FT 0:2 -2 units



21.4.2007.

Slough - Chelmsford OVER 2.5 (1.57 @Stanleybet) 7/10 FT 0:4 4 units

Slough - Chelmsford 4-6 GOALS (2.90 @Stanleybet) 2/10 FT 0:4 3.8 units


Slough - Chelmsford 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 0:4 -1 unit

Burscough - Grantham OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 7/10 FT 3:0 3.9 units

Burscough - Grantham 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 2/10 FT 3:0 -2 units

Burscough - Grantham 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 3:0 -1 unit


Leyton - Hampton & Richmond 2 (1.67 @Bet365) 7/10 FT 0:3 4.7 units

Radcliffe - Guiseley 2 (1.60 @Bwin) 7/10 FT 1:2 4.2 units


Radcliffe - (-1) Guiseley 2 (2.48 @Stanleybet) 2/10 FT 1:2 -2 units


16.4.2007.

Havant & Waterlooville - Yeading 1 (1.50 @Bet365) 7/10 FT 4:0 3.5 units

Hednesford - Guiseley X2 (1.63 @Stanleybet) 7/10 FT 2:2 4.4 units

Hednesford - Guiseley 2 (3.25 @Stanleybet) 2/10 FT 2:2 -2 units


14.4.2007.

Droylsden - Moor Green 1 (1.55 @Bwin) 7/10 FT 1:0 3.8 units

(-1) Droylsden - Moor Green 1 (2.14 @Stanleybet) 2/10 FT 1:0 -2 units

Witton - Mossley OVER 2.5 (1.51 @Stanleybet) 8/10 FT 2:1 4.1 units

Witton - Mossley 4-6 GOALS (2.73 @Stanleybet) 3/10 FT 2:1 -3 units

Witton - Mossley 7 GOALS (17.7 @Stanleybet) 1/10 FT 2:1 -1 units



11.4.2007.

Burscough - Fleetwood 1 (1.75 @Bwin) 6/10 FT 4:1 4.5 units


9.4.2007.

Witton - Grantham 4-6 GOALS (2.66 @Stanleybet) 3/10 FT 4:4 -3 units

Witton - Grantham 7 GOALS (17.7 @Stanleybet) 1/10 FT 4:4 16.7 units


7.4.2007.

Slough - (-1) Margate 2 (1.58 @Stanleybet) 7/10 FT 2:2 -7 units

Slough - Margate OVER 3.5 (2.49 @Stanleybet) 2/10 FT 2:2 3 units

Newport - Bedford 1 (1.53 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 3.7 units

(-1) Newport - Bedford 1 (2.35 @Stanleybet) 2/10 FT 2:0 2.7 units


3.4.2007.

Hayes - Bedford 1 (2.00 @StanJames) 7/10 FT 3:1 7 units


2.4.2007.

Fisher - Braintree 2 (2.35 @Stanleybet) 3/10 FT 3:0 -3 units


31.3.2007.

(-1) Wimbledon - Slough (1.58 @Stanleybet) 8/10 FT 9:0 4.6 units

Wimbledon - Slough 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 2/10 FT 9:0 -2 units

Wimbledon - Slough 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 9:0 18.8 units

Cirencester - Bath City 2 (1.50 @Stanleybet) 7/10 FT 0:1 3.5 units

Stalybridge - Lancaster X-1 HT/FT (6.00 @Stanleybet) 1/10 HT 1:0 / FT 3:1 -1 unit


27.3.2007.

Walton & Hersham - Slough 1 (1.40 @Bwin) 9/10 FT 3:0 3.6 units

(-1) Walton & Hersham - Slough 1 (1.95 @Stanleybet) 5/10 FT 3:0 4.75 units

Fleetwood - Grantham 1 (1.57 @Skybet) 6/10 FT 4:1 3.42 units

(-1) Fleetwood - Grantham 1 (2.14 @Stanleybet) 3/10 FT 4:1 3.4 units

Fleetwood - Grantham 4-6 GOALS (3.01 @Stanleybet) 1/10 FT 4:1 2 units


Fleetwood - Grantham 7 GOALS (21.8 @Stanleybet) 1/10 FT 4:1 -1 unit

Leyton - Wimbledon 2 (2.10 @Bwin) 3/10 FT 2:5 3.3 units

Salisbury - Hayes 1 (1.40 @StanJames) 6/10 FT 0:0 -6 units

(-1) Salisbury - Hayes 1 (1.95 @Stanleybet) 3/10 FT 0:0 -3 units



24.3.2007.

Slough - Ramsgate 2 (1.40@Stanleybet) 9/10 FT 0:3 3.6 units

Slough - (-1) Ramsgate 2 (2.01@Stanleybet) 2/10 FT 0:3 2 units


23.3.2007.

Scarborough - Worksop 1:0 (7.50 @Stanleybet) 1/10 FT 2:1 -1 unit


20.3.2007.

Maidenhead - Cirencester 1 (1.80 @Stanleybet) 8.5/10 FT 1:0 6.8 units

(-1) Maidenhead - Cirencester 1 (3.05 @Stanleybet) 2/10 FT 1:0 -2 units

Bedford - Eastbourne 2 (2.00 @Stanleybet) 5/10 FT 1:1 -5 units

Bedford - (-1) Eastbourne 2 (3.70 @Stanleybet) 1/10 FT 1:1 -1 units

Walton & Hersham - Billericay 2 (1.67 @Stanleybet) 5/10 FT 2:2 -5 units



19.3.2007.

Slough - Boreham Wood 2 (1.60 @Stanleybet) 5/10 FT 0:4 3 units


17.3.2007.

Lancaster - Worksop 2 (1.40 @Stanleybet) 9/10 FT 0:3 3.6 units

(-1) Billericay - Slough 1 (1.70 @Stanleybet) 8/10 FT 5:0 5.6 units

Billericay - Slough OVER 3.5 (2.49 @Stanleybet) 2/10 FT 5:0 3 units

Billericay - Slough 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 5:0 -1 unit

Vauxhall - Scarborough X2 (1.49 @Stanleybet) 7/10 FT 1:1 3.4 units

Vauxhall - Scarborough 2 (2.65 @Stanleybet) 2/10 FT 1:1 -2 units


10.3.2007.

Lancaster - Redditch 2 (1.36 @Stanleybet) 9.5/10 FT 1:2 3.4 units

Lancaster - (-1) Redditch 2 (1.95 @Stanleybet) 6/10 FT 1:2 -6 units

Slough - Tonbridge Angels 2 (1.70 @Stanleybet) 8/10 FT 2:3 5.6 units

Slough - (-1) Tonbridge Angels 2 (2.80 @Stanleybet) 2/10 FT 2:3 -2 units

Worthing - Heybridge Swifts 1X (1.63 @Stanleybet) 7/10 FT 0:3 -7 units

Worthing - Heybridge Swifts 1 (3.05 @Stanleybet) 3/10 FT 0:3 -3 units

Chippenham - Banbury 1 (1.70 @Stanleybet) 7/10 FT 1:1 -7 units

(-1) Chippenham - Banbury 1 (2.80 @Stanleybet) 2/10 FT 1:1 -2 units



6.3.2007.

Farnborough - Basingstoke 1 (1.85 @Stanleybet) 7/10 FT 1:1 -7 units


5.3.2007.

Hendon - Slough 1 (1.90 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 6.3 units


3.3.2007.

Hinckley - Lancaster OVER 2.5 (1.50) 9/10 odgodjeno

Hinckley - Lancaster OVER 3.5 (2.35) 4/10 odgodjeno

Folkestone Invicta - Slough 1 (1.73) 8/10 FT 0:0 -8 units

(-1) Folkestone Invicta - Slough 1 (2.89) 3/10 FT 0:0 -3 units

Leek - Grantham 1 (1.70) 6/10 FT 4:2 4.2 units

Bedford Town - Thurrock 2 (2.20) 5/10 FT 3:1 -5 units

Bedford Town - (-1) Thurrock 2 (4.51) 1/10 FT 3:1 -1 unit

(-1) Havant & Waterloovile - Hayes 1 (1.95) 5/10 FT 6:0 4.75 units


27.2.2007.

Farnborough - Fisher 1X (1.51 @Bwin) 7/10 odgodjeno

Farnborough - Fisher 1 (2.65 @Bwin) 3/10 odgodjeno

Mangotsfield - Bath City 2 (1.80 @Stanleybet) 7/10 odgodjeno

Mangotsfield - (-1) Bath City 2 (3.05 @Stanleybet) 3/10 odgodjeno


26.2.2007.

(-1) Worcester - Lancaster 1 (1.43 @Stanleybet) 7.5/10 FT 4:1 3.2 units


24.2.2007.

East Thurrock - Slough 1 (1.80 @Stanleybet) 7/10 FT 4:1 5.6 units

(-1) East Thurrock - Slough 1 (3.05 @Stanleybet) 3/10 FT 4:1 6.1 units


Lancaster - Worksop 2 (1.50 @Stanleybet) 9/10 odgodjeno

Lancaster - (-1) Worksop 2 (2.28 @Stanleybet) 5/10 odgodjeno


19.2.2007.

Havant & Waterlooville - Bedford 1 (1.90 @Stanleybet) 7.5/10 FT 4:0 6.75 units

(-1) Havant & Waterlooville - Bedford 1 (3.38 @Stanleybet) 2.5/10 FT 4:0 5.95 units



17.2.2007.

Droylsden - Lancaster OVER 2.5 (1.50 @Stanleybet) 9.5/10 FT 6:1 4.75 units

Droylsden - Lancaster 4-6 GOALS (2.72 @Stanleybet) 2/10 FT 6:1 -2 units

Droylsden - Lancaster 7 GOALS (17.6 @Stanleybet) 1/10 FT 6:1 16.6 units

Hinckley United - Scarborough X2 (2.23 @Stanleybet) 2/10 FT 1:1 2.46 units


16.2.2007.

Hyde United - Leigh RMI 1 (1.65 @Stanleybet) 6/10 FT 2:0 3.9 units

(-1) Hyde United - Leigh RMI 1 (2.65 @Stanleybet) 3/10 FT 2:0 4.95 units



13.2.2007.

Merthyr Tydfil - Gloucester HT 2 (3.30 @Stanleybet) 2/10 odgodjeno


12.2.2007.

Team Bath - Clevedon 1 (1.60) 6/10 FT 3:1 3.6 units

(-1) Team Bath - Clevedon 1 (2.47) 3/10 FT 3:1 4.4 units


Hendon - Hampton & Richmond 2 (1.70) 7.5/10 odgodjeno

Hendon - (-1) Hampton & Richmond 2 (2.66) 4/10 odgodjeno


10.2.2007.

Lancaster - Moor Green 2 (1.40) 8.5/10 FT 0:3 3.4 units

Lancaster - (-1) Moor Green 2 (2.00) 7/10 FT 0:3 7 units


Heybridge Swifts - Billericay X2 (1.48) 8/10 odgodjeno

Heybridge Swifts - Billericay 2 (2.50) 5/10 odgodjeno


6.2.2007.

Hemel Hempstead - Banbury United 1X (1.35) @ Stanleybet 8/10 FT 2:0 2.8 units

Hemel Hempstead - Banbury United 1 (2.20) @ Stanleybet 5/10 FT 2:0 6 units

Eastleigh - Lewes 1X (1.41) @ Stanleybet 8/10 FT 0:0 3.28 units

Eastleigh - Lewes 1 (2.35) @ Stanleybet 5/10 FT 0:0 -5 units

(-1) Eastleigh - Lewes 1 (5.03) @ Stanleybet 3/10 FT 0:0 -3 units



5.2.2007.

Havant & Waterlooville - Fisher Athletic 1 (1.70) @Stanleybet 6/10 FT 1:3 -6 units


3.2.2007.

Weymouth - Burton Albion X2 (1.30) @Derby 9.5/10 FT 1:1 2.85 units

Weymouth - Burton Albion 2 (2.25) @Derby 8/10 FT 1:1 -8 units

Weymouth - (-1) Burton Albion 2 (4.07) @Stanleybet 6.5/10 FT 1:1 -6.5 units


Billericay - Walton & Hersham 1 (1.40) @Stanleybet 9/10 FT 3:1 3.6 units

(-1) Billericay - Walton & Hersham 1 (2.00) @Stanleybet 7.5/10 FT 3:1 7.5 units

Walton & Hersham ne daje gol (2.50) @Stanleybet 7/10 FT 3:1 -7 units


27.1.2007.

Weymouth - Northwich X2 (1.64) 8.5/10 FT 1:1 5.4 units

Weymouth - Nortwich 2 (3.00) 7/10 FT 1:1 -7 units

Lancaster - Scarborough 2 (1.57) 9.5/10 FT 1:5 5.4 units

Lancaster - Scarborough (-1) 2 (2.48) 8/10 FT 1:5 11.8 units

Salisbury - Bedford Town 1 (1.40) 8.5/10 FT 3:1 3.4 units


(-1) Salisbury - Bedford Town 1 (2.01) 7/10 FT 3:1 7.1 units


23.1.2007.

Walton & Hersham - Heybridge Swifts 2 @ 1.85 Stanleybet, 8.5/10 FT 1:0 -8.5 units


16.1.2007.

Walton & Hersham - Billericay Town 2 (2.20) @Stanleybet, 8.5/10 prekinuto

Walton & Hersham - (-1) Billericay Town 2 (4.47) @Stanleybet, 5/10 prekinuto


9.1.2007.

Kettering - Worksop 1 (1.55) @Stanleybet, 8/10 FT 2:2 -8 units


6.1.2007.

Havant & Waterlooville - Bedford Town 1 (1.45) 8/10 odgodjeno

Lancaster - Nuneaton 2 (1.50) 9/10 FT 0:4 4.5 units

Folkestone Invicta - Billericay Town X2 (1.35) 9/10 FT 3:3 3.2 units

Weymouth - Burton Albion 2 (2.85) 7/10 odgodjeno


2.1.2007.

Leigh Rmi - Workington 1 (2.30) @Stanleybet, 7/10 FT 2:0 9.1 units


30.12.2006.

Lancaster City - Leigh Rmi 2 (1.65) 9/10 odgodjeno

Horsham - Slough 1 (1.30) 9/10 odgodjeno


26.12.2006. (7.6)

Worthing - Horsham 2 (2.05) 7/10 FT 3:2 -7 units

Carshalton - Bromley X2 (1.30) 9/10 FT 1:1 2.7 units

Hendon - Harrow Borough 1 (2.40) 6/10 FT 1:1 -6 units

Chelmsford City - Heybridge Swifts 1 (2.00) 6/10 FT 1:1 -6 units


Barrow - Lancaster City 1 (1.60) 9/10 FT 3:0 5.4 units

Farsley Celtic - Harrogate X2 (1.62) 7/10 FT 1:0 -7 units

Workington - Leigh RMI 1 (1.65) 7/10 FT 1:1 -7 units



23.12.2006.

Ashford - Margate 2 (1.70) 7/10 FT 1:1 -7 units

Carshalton - Harrow 1 (2.15) 6/10 FT 3:1 6.9 units

Chelmsford - Slough 1 (1.33) 9.5/10 FT 5:0 3.1 units

East Thurrock - Walton & Hersham 1 (2.00) 6/10 FT 1:0 6 units

Hendon - Worthing 1 (2.25) 6/10 FT 2:1 7.5 units


Corby - Gloucester X2 (1.36) 8/10 FT 2:3 2.9 units

Hemel - Bath City 2 (2.00) 7/10 FT 1:0 -7 units


18.12.2006.

Slough - East Thurrock 2 @ 2.25 Stanleybet, 8/10 FT odgodjeno


16.12.2006.

Slough - Hampton & Richmond 2 @ 2.00 Stanleybet, 9.5/10 FT 0:3 9.5 units

Hednesford - Lincoln United 1 @ 1.55 Stanleybet, 8/10 FT 2:1 4.4 units



12.12.2006.

Frickley - Gateshead 1 @ 1.90 Stanleybet, 7/10 FT 1:1 -7 units

Billericay - Tonbridge 1 @ 1.90 Stanleybet, 8/10 FT 3:0 7.2 units