27.01.2007., subota

27.1.2007.

Weymouth – Northwich X2 (1.64) 8.5/10

Weymouth – Nortwich 2 (3.00) 7/10


Weymouth je u velikim problemima i mislim da ce proci jos puno vremena do njihove prve pobjede pod vodstvom novih trenera koji su regrutirani iz igrackog kadra. Radi se o dvojici 20-something momaka bez ikakvog trenerskog iskustva i proslo kolo, kad je Weymouth izgubio od Exetera 4:0, dobar je pokazatelj kako ce Weymouth izgledati i igrati u blizoj buducnosti.

Za one koji ne prate, prvo je, prije otprilike dva tjedna, vlasnik Weymoutha objavio da klub tone u sve veci financijski minus i da je jedino rjesenje da sve igrace stavi na transfer-listu pa tko voli, nek izvoli. Nakon toga je momcad napustilo 6 ponajboljih igraca, da bi vlasnik kluba nakon toga rekao kako ce ipak pomoci koliko moze do kraja sezone i kako povlaci sve preostale igrace s transfer-liste. Dakle, nekakav kompromis, ali zrtva tog kompromisa su i menadžer i trener koji su Weymouth uveli u mocnu Nationwide Konferenciju i ciji odlazak navijaci jos uvijek nisu preboljeli.

Igracki kadar Weymoutha je trenutno takav da je svima jasno kako bi glavni cilj ove sezone trebao biti ostanak u ligi i to ce im vjerojatno poci za nogom, jer su trenutno 7. i od opasne zone ih dijeli skoro 20 bodova. No, 1.64 za X2 protiv Weymoutha u ovom trenutku se mora iskoristiti, a i 3.00 za cistu pobjedu gosta zvuci jako dobro.

Weymouth je konacno doveo par igraca, ali to i nisu neka velika pojacanja, nego igraci koji ce se truditi pomoci momcadi da ne izgubi svaku tekmu s hendikepom. Na posudbu su im stigli veznjak iz Bournemoutha James Coutts (igrao je i u proslom kolu, kad su izgubili 4:0, prije toga se bas i nije naigrao u maticnom klubu) te napadac Didcot Towna (koji su ti?!) Stuart Beavon (jos uvijek nije sasvim fit, u proslom kolu usao pred kraj tekme, nije napravio nista, sutra ce igrati od pocetka jer ce im jedini koliko-toliko regularni napadac biti van stroja vise od mjesec dana), a prije nekoliko dana se do kraja sezone vratio i veznjak Dutton za kojeg nitko nije siguran koliko ce uopce moci fizicki izdrzati (u studenom dobio otkaz u Eastleighju jer su ga stalno mucile ozljede). Taman kad se u prvih 11 trebao vratiti kapetan i zastitni znak momcadi Ben Smith, objavljeno je da je i on napustio klub.

Uglavnom, Weymouth (tri poraza zaredom, da i to spomenem) bi samo bozjom intervencijom sutra mogao do sva tri boda, a do boda ce doci samo ako ce imati jaaako puno srece.

Northwich je prosjecna momcad, vrlo dobra u gostima (6-1-5), imaju dvije gostujuce pobjede zaredom (St Albans u ligi, Eastbourne u FA Trophy kupu prije par dana). Nakon suspenzije im se vraca veznjak Elliott, a na posudbu iz Macclesfielda im je upravo stigao branic Smart koji ce sutra definitivno biti u prvih 11. Klub su nedavno napustili Sale koji je rijetko igrao i Payne koji je ionako dugo bio ozljedjen, a stigli su veznjak Beaumont (Nottingham) i napadac znakovitog imena James Dean. Navijaci se vesele stanju u Weymouthu i poprilicno su nabrijani, tako da ce Northwich imati i glasnu podrsku s tribina. Sad sam tek skuzio da Northwich cijele sezone ima samo jedan remi, tako da i me i ta cinjenica vuce prema cistoj pobjedi gostiju...

Za kraj, evo vam samo jedno od bezbroj slicnih razmisljanja navijaca Weymoutha:

Quite frankly the team is falling apart there seems to be no effort being made to keep the players. To be honest to see the forwards go will be no great loss as it has been proven that they cant score at this level anyway.

With the squad we have left looking at it I cant see where the next piont is coming from.

No Right Back
No strikers
No creative midfielder

Sorry people its not looking good.

FT 1:1



Lancaster – Scarborough 2 (1.57) 9.5/10

Lancaster – Scarborough (-1) 2 (2.48) 8/10


Protiv koga god igrali, isplati se kladiti protiv Lancastera. Znate sve, vi koji ne znate bacite pogled na arhivu analiza. Uglavnom, izmedju zadnjeg Lancastera i predzadnjeg Redditcha je 13 bodova razlike, Lancaster ove sezone kod kuce ima nenadje*ivi omjer 0-1-10 uz gol-razliku 7:28, a izgubili su zadnjih 10 tekmi zaredom. U zadnjih 6 tekmi nisu postigli niti jedan gol, a primili su 22. Da, dobro ste procitali. Primaju sve vise i vise golova (ako je netko mislio da su se polako poceli privikavati na novonastalu situaciju. Nisu), u zadnje dvije tekme primili su cak 10.

Scarborough je dobra gostujuca momcad (puno bolji su u gostima nego doma), imaju omjer 3-6-3, s tim da su u zadnje dvije gostujuce tekme slavili protiv momcadi koje se bore za play-off, Farsleyja (2:0) i Workingtona (1:0). Sve u svemu, u dobroj su formi, u zadnjih 12 tekmi (od pocetka studenog) su pobjedili 5 puta, remizirali 3 puta i izgubili 4 puta, ali iskljucivo od vrlo dobrih momcadi pri vrhu tablice. Pobjedili su, izmedju ostalih, uvjerljivo prvog Droylsdena (i to u gostima), cetvrtoplasiranog Hinckleyja i osmoplasiranog Farsleyja (izmedju druge i osme momcadi je samo 2 boda razlike!), a kad gube, gube takodjer od tih jakih ekipa i to u 99% slucajeva samo s jednim golom razlike. Sutra im se u momcad vraca mladi, talentirani veznjak Dalton.

U rujnu je Lancaster slavio u gostima kod Scarborougha, ali od cijele te Lancasterove momcadi ostao je jedan jedini igrac.

FT 1:5



Salisbury – Bedford Town 1 (1.40) 8.5/10

(-1) Salisbury – Bedford Town 1 (2.01) 7/10


Salisbury je cetvrta momcad Juzne Konferencije, od prvog mjesta ih dijeli samo 4 boda. Kod kuce imaju omjer 7-2-1 uz gol-razliku 15:4 i imaju tri pobjede zaredom. U prvenstvo su usli nadmocno, kolovoz i rujan su im bili kao iz snova, 9 pobjeda u 11 tekmi. Listopad, studeni i to nesretno blagdansko doba (kad se igraci u 28. ligama ponasaju kao i mi obicni smrtnici) donijeli su radikalno suprotne rezultate – 7 tekmi nisu znali za pobjedu. Od 9. sijecnja, kad su rasturili Yeadinga 4:0, opet im sve ide. Oporavilo im se i par igraca, a prije par dana je u klub stigao i bivsi veznjak Gloucester Cityja, hvaljeni Michael Fowler (igrao i za Crystal Palace).

Bedford je na predzadnjem mjestu, ali imaju utakmicu vise od zadnjeg Basingstokea. Forma im je za ubit se – u zadnjih 8 tekmi (od pocetka studenog) skupili su 7 poraza i jedan remi (26. prosinac, krive su vjerojatno mamurne glave i puni zeluci igraca Cambridgea). Uzas. Otislo im je puno igraca, jucer im je otisao i Childs, navijace vele zato jer je nedavno otisao i njegov najbolji prijatelj Dillon. Mnogi su otisli, ne samo zbog prijateljstva. U rujnu, na livadi Bedford Towna bilo je 2:1 za Salisbury, ali sad bi hendi trebao proci.

FT 3:1
- 04:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.01.2007., utorak

23.1.2007.

Walton & Hersham - Heybridge Swifts 2 @ 1.85 Stanleybet, 8.5/10

Jedan od dva uvjerljivo najlosija kluba u Ryman ligi (omjer 3-2-17, gol-razlika 17:47) protiv vrlo dobrog Heybridgea (u gostima 5-2-3, gol-razlika 20:12). Walton & Hersham je promijenio skoro cijelu prvu jedanaestoricu, mnogi su otisli, mnogi su dosli, no svima je jasno da su ovi koji su dosli puno losiji od onih koji su otisli. Glupa recenica, ali i o njima sam vec puno puta pisao, dakle vec su mi puno puta donijeli lovu.

Walton & Hersham, ukratko, ima pet poraza zaredom, u tih pet tekmi su dali jedan (!) gol, a primili 14 (!) golova. Heybridge je imao jedno remi-razdoblje, no u zadnjem kolu su pobjedili vrlo dobrog Ramsgatea (koji je na tablici bolje plasiran od Heybridgea) 2:0 i mislim da bi hendi tu morao proci. Naravno, najzicer varijanta je obicna dvojka...

Inace, izmedju prvoplasiranog Bromleyja i 9. Heybridgea je samo 8 bodova razlike...

FT 1:0
- 04:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.01.2007., utorak

16.1.2007.

Walton & Hersham – Billericay Town 2 (2.20) @Stanleybet, 8.5/10

Walton & Hersham – (-1) Billericay Town 2 (4.47) @Stanleybet, 5/10


Krasan koef, hvala Stanleybetu. Pazite samo tu statistiku Walton & Hershama: 3-2-16 uz gol-razliku 17:44. U subotu ih je rasturio 16. Ashford (3:0); radilo se o jednom od cetiri subotnja zicera (porazi Slougha i Lancastera, pobjede Batha i Ashforda) – svi su prosli, svi smo zaradili, idemo dalje. Mala digresija: isprika vjernim obozavateljima 28. liga, nisam stigao napisati analize za te subotnje tekme, ali sam na vrijeme objavio listice koje sam uplatio, tako da znate za ubuduce – ako i ne stignem napisati analize, uvijek cu na vrijeme (do 15 sati, tekme subotom pocinju u 16) napisati sto sam odigrao, a na prvom listicu (na koji stavljam najvise love) su mi uvijek ziceri, dakle 8/10 ili vise.

Walton & Hersham je uz Slough najgora momcad lige, a nakon sto su pocetkom prosinca iznenadili pobjedivsi Chelmsford i Ramsgate, klub je napustila hrpa igraca, dosla je druga hrpa igraca, kaos. U predzadnjoj tekmi su imali 5 novih igraca u pocetnoj jedanaestorici, u zadnjoj tekmi jos 3 nova. U zadnje 4 tekme postigli su 1 gol (u tekmi protiv Wimbledona koju su izgubili 3:1), a primili 11 golova. Sve te tekme su, naravno, izgubili, zadnje 3 s hendikepom (hendi na ovu tekmu je 4.47, i na to sam stavio nesto para).

Billericay je trenutno peti na tablici, no od prvog mjesta ih dijeli samo 6 bodova. Imaju tri remija zaredom, no u subotu su dvaput pogodili stativu, a sudac im je ponistio jedan gol i nije im dosudio ociti penal (i to dvostruki, faul + ruka). Na forumu navijaca vlada zdravi optimizam, jasno im je da im nakon odlaska Eldera fali jos jedan pravi napadac (Flack je u subotu navodno igrao za dvojicu), ali bolje da se dovede pravi nego da se dovede odmah. Ja sam skoro pa 100% siguran da ce protiv Waltona & Hershama opet poceti zabijati i da ce bez vecih problema (a vjerojatno s dva ili vise golova razlike) uzeti sva tri boda.

Sto se ostatka sutrasnje ponude tice, u Ryman ligi dobro izgledaju pobjede Wimbledona (2.00) i Bromleyja (2.25), a velika je steta sto u Sjevernoj Konferenciji zbog kupa nece igrati Worksop i Stalybridge na koje sam planirao igrati over 2.5 (1.71, to bi bio zicer tjedna) i over 3.5 (2.89, to bi bio jedan krasan singl).

prekinuto nakon sat vremena igre pri rezultatu 0:1
- 04:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.01.2007., utorak

9.1.2007.

Kettering - Worksop 1 (1.55) @Stanleybet, 8/10

Jucer mi je Worcester smrdio nakon sto sam skuzio da bi svi ti radni ljudi iz momcadi Workingtona ipak mogli zaigrati (i jesu, zavrsilo je 2:2), al zato mi danas Kettering mirisi.

Kettering je na 4. mjestu Sjeverne konferencije, ali imaju cak dvije utakmice manje (i samo jedan bod manje) od treceplasiranog Blytha. Doma imaju omjer 7-2-2 (jedna od 4 najbolje domacinske ekipe), uz gol-razliku 24:14. U zadnje 4 domacinske tekme pobjedili su triput (prije par dana su s 4:0 rasturili Leigh koji je do tog trenutka bio neporazen 9 tekmi zaredom), a remizirali samo s 9. Worcesterom i to 26.12. (dakle, bili su mamurni i punih zeluca).

Worskop je na 14. mjestu, imaju 9 bodova manje od Ketteringa, a u gostima imaju omjer 4-2-4, uz gol-razliku 9:14 (samo je Leigh u gostima zabio manje golova). U zadnje 3 tekme skupili su samo jedan bod, protiv predzadnjeg Gainsborougha, s tim da su u zadnjem kolu od te iste momcadi izgubili na vlastitoj livadi. U biti, kad malo pogledam, zadnju pobjedu protiv koliko-toliko respektabilnog protivnika (jedanaestooplasiranog Moor Greena) zabiljezili su 21.10. Pobjedili su izmedju tog datuma i danas jos Lancastera i Barrowa, ali svatko tko je iole pratio moje analize zna u kojem su stanju te dvije momcadi.

Ketteringu ce faliti trojica igraca, no navijace to ne zabrinjava - za razliku od nekih navijaca koji su u zadnje vrijeme molili boga da padne kisa, pa da savez odgodi tekmu, navijaci Ketteringa mole boga da kisa ne padne, a ljudi koji brinu o kvaliteti livade navodno su se itekako potrudili da se vecerasnja tekma odigra cak i ako padnu vece kolicine kise.

Sto se tice Worksopa, oni imaju jedan puno veci problem - tesko im se ozljedio jedini golman, tako da je u zadnjoj tekmi na gol morao stati veznjak Dawson koji navijace po visini podsjeca na Hobita. Trener je zadnjih par dana pokusavao naci novog golmana, a da li je uspio - ne zna se. Navijaci sute, a na sluzbenim stranicama Worksopa nema nicega.

No, cak i ako su uspjeli naci novog golmana, Worksop veceras nema prevelike sanse, a kad 50% navijaca na forumu prognozira poraz svoje momcadi, to isto puno govori.

Sretno!

FT 2:2
- 04:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.01.2007., subota

6.1.2007.

Havant & Waterlooville – Bedford Town 1 (1.45) 8/10

Statistika govori sama za sebe. Havant je dobio 70% domacinskih tekmi (7-2-1), Bedford je dobio 18% gostujucih (2-1-8). Havant je jedinu domacinsku tekmu izgubio u prvom kolu prvenstva, a Bedford je u zadnjih 6 tekmi skupio jedan bod.

Havant je u zadnjoj domacinskoj tekmi remizirao s Bognor Regisom koja je solidna momcad iz sredine tablice (9 bodova vise od Bedforda, a to je puno u ovako izjednacenoj ligi), no oni im ocito ne leze jer su u obje uzastopne medjusobne tekme podjelili bodove, kod Havanta zbog strasne upornosti gostiju (izjednacuju gol u 93. minuti), a kod Bognor Regisa zbog nevremena (bilo je 0:0, navodno uzasni uvjeti) i izostanka cetvorice prvotimaca. A i, sad mi je tek palo na pamet, prva tekma se igrala 26.12., a druga 1.1. je*iga, i igraci u 28. ligama su ljudi i ako im se nekad tolerira kiks, to je na Stefanje i na Novu Godinu. Sad im se kiks nece tolerirati, judine mi krvi.

Bedford Town je idealan protivnik za vracanje na pobjednicke staze, ne samo za Havant, nego i za puno losije momcadi u Juznoj konferenciji. Havant je momcad koja prima najmanje golova u ovoj ligi, a Bedford je jedna od momcadi koja najlakse prima golove. A ne ide im ni zabijanje golova – nisu zabili niti jedan u zadnje cetiri tekme i kad uzmemo u obzir i sutrasnju vremensku prognozu za taj dio Otoka (navodno ce kisa padati barem 6 sati), koef 2.50 na opciju da Bedford ne daje gol izgleda jako primamljivo. Za neki sistemcic, mozda.

Bedford je, to jos nisam spomenuo, predpredzadnja momcad Juzne konferencije (18 bodova, Havant ima 35), ali imaju jednu tekmu vise od predzadnje (15 bodova) i cak dvije tekme vise od zadnje momcadi (12 bodova).

odgodjeno




Lancaster – Nuneaton 2 (1.50) 9/10

Stari dobri Lancaster, svakih par dana pisem o njihovim problemima (stecaj, ostali samo lokalni klinci, blablabla, prosvrljajte malo po ahrivi ako vam se bas da...), vise mi se ne da. Lancaster doma ima 0-1-9, imaju 6 poraza zaredom (i to iskljucivo od losih i prosjecnih momcadi, od Barrowa koji je rezultatski i statisticki skoro pa identicna momcad ovoj Nuneatona su izgubili prvo 0:3 u gostima, a onda i 0:2 na svojoj livadi) i ne preostaje im nista drugo nego da pricekaju to ispadanje u cetiri razine losiju ligu i pokusaju tamo pobjediti neku domacinsku tekmu.

Nije Nuneaton neka sjajna momcad, ali puno su bolji od Lancastera. Imaju 14 bodova vise od njih, u gostima imaju omjer 2-4-5 (gol razlika u gostima 23:24, Lancaster doma ima 7:24, a u tu statistiku ulazi i razdoblje kada im jos nije otisla skoro pa cijela prva momcad), a u zadnjih 5 tekmi imaju 1 pobjedu, 2 remija i 2 poraza. Ova 2 poraza su im se dogodila u zadnja 2 kola, ali em su se te tekme igrale 30.12. i 1.1., em se radilo o 2. i 5. momcadi lige, a u oba slucaja je Nuneaton izgubio s jednim jedinim golom razlike.

Nuneaton voli davati golove i opcija da Nuneaton daje gol bi bila sjajna da koef nije 1.05. U zadnje 4 tekme dali su cak 7 golova. Lancaster je u zadnje 4 tekme dao 2 gola, a u zadnje dvije tekme (otkad su otisli u stecaj i otpustili sve igrace koji znaju dodati loptu i zabiti gol) nisu zabili niti jedan. Da sam ja Stenli, koef na pobjedu Nuneatona bi bio 1.05. Stanleybet ne misli tako, cak je i Gazda Duksy sumnjicav, ali ja mislim da Nuneaton ovo dobiva bez problema. Hendi je 2.28, mozda stvarno bacim neki sistem kako je krenulo...

Sto se navijackih foruma tice, fanovi Lancastera su odustali od komentiranja nogometa i koncentriraju se iskljucivo na pljuvanje po administratoru foruma, a fanovi Nuneatona pricaju o lopovskom sucu koji ih je zaje*o u proslom kolu (poraz 0:1 od drugoplasiranog Hinckleyja, navodno im nije sudio dva penala i ponistio regularni gol – ne zvuci lose protiv jedne od tri najbolje gostujuce momcadi Sjeverne konferencije), o prvoj godisnjici legendarne tekme protiv Middlesbrougha u FA Cupu te o privremenom treneru koji ce im, uvjeren sam, sutra dati malo razloga za slavlje. Nuneatonu ce faliti tri igraca, no dvojica se vracaju. Ako ne pobjede Lancastera, letjeti ce glave...

Wilkin, who took over the reins after the resignation of Roger Ashby, is eager to impress and although his record of one point from three games is far from eyecatching, those who witnessed the performances against Hinckley (twice) and Kettering will admit there was a significant improvement in the passion, desire and quality of the team.

"Lancaster are plainly having their problems but my concern is centred around Nuneaton Borough and getting results," stressed a determined Wilkin.
"We need a win and if we play as well as we have in the last three games and get the breaks as well as avoid individual errors, then we should be okay.
"Losing to an injury time goal against Hinckley on Monday, after dominating the game for long periods, was a real blow but that's how cruel football can be.
"A year ago we were all on high, playing Middlesbrough and coming close to causing one of the biggest surprises in FA Cup history.
"Tomorrow things are very different, but, no ifs or buts, this is one game we must win," added Wilkin, who will continue to persevere with Ollie Burgess in an attacking midfield role.


FT 0:4



Folkestone Invicta – Billericay Town X2 (1.35) 9/10

2.20 na cistu pobjedu Billericayja je dobra opcija za sistem (nista, morat cu odigrati taj sistem ocigledno), no za zicer listic je ovo najbolja varijanta. Folkestone je nakon Bozica zabiljezio dva poraza (od prvoplasiranog Margatea i od prosjecnog Tonbridgea), a Billericay je dvaput pobjedio (prvu su razbili East Thurrocka 4:0 u gostima, a onda su uzeli sva tri boda i protiv drugoplasiranog Chelmsforda i to nakon sto ih je napustio vazan napadac.

Folkestone Invicta je momcad koja se bori za ostanak u ligi (18. mjesto, doma imaju 4-1-7, gol razlika 15:26) dok je Billericay momcad koja se bori za naslov (6. mjesto, ali samo tri boda manje od drugoplasiranog Chelmsforda i sest bodova manje od prvoplasiranog Margatea, u gostima imaju 3-2-5). U zadnje tri gostujuce tekme imaju 2 uvjerljive pobjede protiv momcadi na nivou Folkestonea (East Thurrock je cak i znatno bolja momcad od Folkestona, a Billericay ih je rasturio 4:0), a izgubili su (16.12.) od solidnog Leytona. Dakle, nisu najbolja gostujuca momcad (premda im ide sve bolje), ali protiv klubova s dna ljestvice nikad ne iznevjere navijace.

Folkestone je u zadnjih 6 tekmi skupio samo bod, a Billericay je u zadnjih 8 tekmi pobjedio njih 6.

A evo sto kaze trener Folkestonea o problemu s ozljedama:

“Billericay is another tough game which will test us again as we will still have four or five players out.“

A evo sto kazu navijaci:

See that MEV is suspended this Saturday having picked up his fifth booking. Ratty is on four yellow's to !!. Luke only available mid January. Mark Saunder's presumably cant play as didnt even make the bench at Margate. Wonder will there will be an emergency loanee for this game ??. Simon Rainbow can play of course, but alonside Ben and Ratty it would make a pretty inexperienced starting three !!. Maybe the youngest ever midfield that we have fielded in a competitive match if that's what happen's ?


Billericayju se vraca nekoliko igraca, fale samo dvojica sto i nije tako lose s obzirom na recentno razdoblje.

FT 3:3



Weymouth – Burton Albion 2 (2.85) 7/10

Weymouth (trenutno 6. na tablici) je u zadnjih 5 domacinskih tekmi izgubio triput, Burton (trenutno 5. na tablici) pobjedio zadnje 4 gostujuce. Ali ovo je najbitnije:

Weymouth boss Garry Hill is unable to name any fit players after a virus hit the squad at the start of the week.
Weymouth had appealed to the FA to try to get the game postponed, however this appeal was turned down because 48 hours notice was not given.
Burton hope to sign Peterborough striker Lloyd Opara in time to play but are definitely without Chris Hall (knee) and Andy Ducros (knee).
Darren Stride and Danny Holmes are both fit and Terry Henshaw may also return.

WEYMOUTH are facing an injury crisis ahead of tomorrow's massive Nationwide Conference National clash against Burton Albion (3pm).
Ashley Vickers (hamstring) will definitely miss the game and there are fears that Roy O'Brien (head) and Simon Downer could also be sidelined.
With skipper Ben Smith suspended and a flu bug likely to cause more casualties the Terras did at one stage enquire with Conference officials about the possibility of calling the game off.
Vickers and O'Brien both suffered their injuries in the 3-2 loss at Forest Green Rovers on New Year's Day. The latter was rushed to hospital during the encounter at New Lawn after suffering concussion from an elbow to the head.
Terras' boss Garry Hill said: "We still don't know the full extent of Ashley's injury but he won't be fit for the weekend. Simon Downer is also unlikely to be fit and we will just have to see how Roy O'Brien goes." Downer has not featured for the Terras since the 2-1 FA Trophy loss against Grays Athletic on December 16. When asked about the former Leyton Orient player's problem, Hill said: "We are still trying to find out the full extent of the injury."
He then added: `At the moment we have got a few injuries and there is a bit of a bug going around but we have to get on with it.

odgodjeno
- 04:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.01.2007., utorak

2.1.2007.

Leigh Rmi - Workington 1 (2.30) @Stanleybet, 7/10

Susrecu se 18. i 6. momcad Sjeverne Konferencije, ali Leigh Rmi u tekmu ulaze kao favoriti - kladionice misle blagi, ja mislim poprilicni.

Leigh Rmi je u sjajnoj seriji, imaju 4 pobjede zaredom i to protiv itekako respektabilnih protivnika (3 od te 4 pobjede su protiv momcadi u top-8). Izmedju ostalih, prije tjedan dana su pobjedili i vecerasnje protivnike, Workingtona, na njihovoj livadi (bilo je 1:0 za Leigh). Workington ce se sigurno htjeti osvetiti, ali mislim da ce na htjenju i ostati jer su u groznoj seriji i iz kola u kolo padaju na tablici. U zadnje 3 tekme skupili su samo jedan bod i to protiv otuznog Barrowa na svojoj livadi. Od izravnih konkurenata iz Harrogate Towna izgubili su 4:0.

Leigh kod kuce ima 4-3-3, Workington u gostima 3-3-5, no to je manje bitno - bitnija je cinjenica da ce igraci Workingtona zbog dugog puta (200 kilometara, nemojte se smijati, puno je to za englesku 28. ligu) biti umorni, neki se vjerojatno nece ni pojaviti, hrpa igraca (uglavnom branica) im je ozlijedjena, a navijaci su sve bjesniji. Leigh nema nikakvih problema s ozlijedama, imaju ponajbolju obranu u ligi i mislim da nece primiti gol. Nadam se da ce, bas kao i kad su igrali kod Workingtona, zabiti barem jednog i osigurati nova tri boda koja ce ih gurnuti dalje prema sredini ljestvice. Napeta je ovo liga, tako da je izmedju 6. Workingtona i 18. Leigh Rmi-ja samo 9 bodova razlike. Niti Leigh niti Workington ne vole remije, a ako ce netko danas uzeti sva tri boda, bit ce to Leigh Rmi.

Osim sto nemaju problema s ozljedama, Leigh se ovih dana jos i dodatno pojacao:
The Leigh boss has a clean bill of health and a new addition to his squad after signing Neil Briscoe from Mossley. The versatile former Rochdale, Manchester City and Port Vale player can slot in across either midfield or the defence and will be in contention for a place.
Sto se komentara na forumu navijaca Workingtona tice:

Not sure if Johnno will be playing i wouldnt fancy it with a broken nose.
Dont forget Henney he was at home with flu i think.

Edmo came off with a calf strain, Goulders twisted knee I think, Hewson a knock to his ribs, could do with some more rain!

We could do with this game being called off.

Koef je previse primamljiv da se ne bi probalo. Sretno!

FT 2:0
- 04:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< sijeθanj, 2007 >
P U S Θ P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

SKEEVE PICKS

The official website (launched in May 2008). All the previews from 2006/2007 and 2007/2008 seasons are still archived here on the blog though, be sure to check it out if you want to see how my previews look like.




skeeve@skeevepicks.com


2007/2008 SEASON

9.5.2008.

LONG-TERM: Barrow to promote to Blue Square Premier (13.00 @Blue Square) 2 units semi-finals: Barrow - Telford 2:0 FT, Telford - Barrow 0:2 FT / final: Barrow - Stalybridge 1:0 FT (+24 units)


8.5.2008.

Eastbourne to win the play-off's (3.00 @StanJames) 4 units semi-finals: Braintree - Eastbourne 0:2 FT, Eastbourne - Braintree 3:0 FT / final: Eastbourne - Hampton 2:0 FT (+8 units)


3.5.2008.

Wimbledon to win the play-off's (2.88 @StanJames) 4 units semi-final: Wimbledon - Hornchurch 3:1 FT / final: Staines - Wimbledon 1:2 FT (+7.52 units)

Gateshead to win the play-off's (2.75 @Skybet) 4 units semi-final: Gateshead - Eastwood 4:0 FT / final: Gateshead - Buxton 2:0 FT (+7 units)



30.4.2008.

Barrow – Telford 1 (2.25 @StanJames) 5 units FT 2:0 (+6.25 units)


29.4.2008.

Braintree – (0) Eastbourne 2 (1.92 @Pinnacle) 5 units FT 0:2 (+4.6 units)


26.4.2008.

CONF NORTH DOUBLE: Barrow – Worcester 1 @1.50 & Vauxhall – Southport 2 @1.50 (2.25 @Betway) 4 units FT 1:0 / 1:2 (+5 units)

SOUTHERN/UNIBOND DOUBLE: King's Lynn to win Southern Premier @1.33 & Fleetwood – Frickley 1 @1.30 (1.73 @Bet365) 4 units FT yes / 1:1 (-4 units)

Hayes & Yeading – Bognor Regis 1 (2.00 @Skybet) 4 units FT 0:2 (-4 units)


Kettering – Gainsborough 1 (1.67 @Bet365) 4 units FT 2:1 (+2.68 units)


21.4.2008.

(-1) Newport – Thurrock 1 (1.90 @Bet365) 5 units FT 1:4 (-5 units)


19.4.2008.

Newport – Eastbourne 1 (2.63 @Skybet) 5 units FT 1:1 (-5 units)

Vauxhall – Hinckley 2 (1.80 @StanJames) 4 units FT 0:1 (+3.2 units)

Hayes & Yeading – Cambridge OVER 3.5 (2.87 @Blue Square) 4 units FT 3:1 (+7.48 units)


CONF NORTH/RYMAN DOUBLE: Barrow – Tamworth 1 @1.60 & Wimbledon – Harlow 1 @1.55 (2.48 @Sportingbet) 4 units FT 2:0 / 1:2 (-4 units)


14.4.2008.

Havant & Waterloovile – Weston-super-mare 1 (1.60 @Expekt) 8 units FT 1:1 (-8 units)


12.4.2008.

Bromley – Havant & Waterloovile 2 (2.63 @StanJames) 5 units FT 2:1 (-5 units)

Bromley – Havant & Waterloovile HT/FT 2 (5.50 @StanJames) 1 unit HT 0:1 / FT 2:1 (-1 unit)


Redditch – Barrow 2 (2.40 @Blue Square) 5 units FT 0:5 (+7 units)

RYMAN/CONF SOUTH DOUBLE: Leyton – Margate 2 @1.25 & Basingstoke – Lewes 2 @1.67 (2.0875 @StanJames) 5 units FT 2:4 / 1:1 (-5 units)


8.4.2008.

Mangotsfield – Cirencester 1 (1.57 @StanJames) 7 units FT 1:0 (+3.99 units)

Heybridge – Staines 2 (1.83 @StanJames) 4 units FT 2:2 (-4 units)

UNIBOND DOUBLE: Stamford – Gateshead 2 @1.60 & Lincoln – Fleetwood 2 @1.35 (2.16 @Bwin) 4 units FT 1:1 / 0:3 (-4 units)



5.4.2008.

Fisher – Bognor Regis 2 (5.00 @Blue Square) 3 units & X (4.00 @BoyleSports) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 3:1 (-5 units)

RYMAN/CONF SOUTH DOUBLE: Boreham Wood – Leyton HT/FT 1 @1.44 & Havant – Sutton HT/FT 1 @1.61 (2.3184 @Bet265) 4 units HT 1:0 FT 3:0 / HT 1:0 FT 2:0 (+5.2736 units)

CONF SOUTH DOUBLE: Bishop's Stortford – Basingstoke 1 @1.55 & Hampton – Dorchester 1 @1.45 (2.2475 @Sportingbet) 4 units FT 0:0 / 4:0 (-4 units)

Barrow – Alfreton 1 (1.75 @Expekt) 4 units FT 2:1 (+3 units)


1.4.2008.

Dorchester – Maidenhead 2 (2.60 @Blue Square) 5 units FT 2:1 (-5 units)


29.3.2008.

Tamworth – Vauxhall 1 (1.73 @StanJames) 6 units FT 1:1 (-6 units)

UNIBOND/RYMAN DOUBLE: Gateshead – Matlock 1 @1.45 & Leyton – Carshaton 2 @1.55 (2.2475 @Bet-at-home) 4 units FT 2:0 / 1:4 (+4.99 units)

Basingstoke – Hayes & Yeading OVER 3.5 (2.62 @Blue Square) 4 units FT 1:1 (-4 units)


22.3.2008.

RYMAN DOUBLE: Billericay – Carshalton 1 @1.70 & Leyton – Ramsgate 2 @1.40 (2.38 @Sportingbet) 4 units FT 4:2 / 0:3 (+5.52 units)

Workington – Vauxhall Motors 1 (1.75 @Sportingbet) 5 units FT 1:0 (+3.75 units)



21.3.2008.

Marine – Witton 2 (1.90 @Sportingbet) 5 units FT 0:2 (+4.5 units)


18.3.2008.

Eastbourne – Hayes & Yeading OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 4 units FT 3:1 (+7 units)


15.3.2008.

Basingstoke – Braintree 2 (2.25 @Bet365) 5 units FT 2:2 (-5 units)

Eastleigh – Hayes & Yeading OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 5 units FT 1:4 (+8.75 units)

Bromsgrove – King's Lynn 2 (1.80 @Sportingbet) 5 units FT 1:1 (-5 units)


11.3.2008.

Billericay – Folkestone 1 (1.91 @Coral) 5 units FT 4:1 (+4.55 units)


8.3.2008.

St Albans – Basingstoke 1 (3.50 @Skybet) 4 units & X (3.60 @Skybet) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 4:1 (+8 units)

Havant & Waterloovile – Bishop's Stortford 1 (1.91 @Coral) 5 units FT 1:2 (-5 units)

Hendon – Wimbledon 2 (2.10 @StanJames) 4 units FT 0:2 (+4.4 units)

RYMAN/SOUTHERN DOUBLE: Tonbridge – Leyton 1 @1.25 & Cirencester – Halesowen 2 @1.60 (2.00@Sportingbet) 4 units FT 3:0 / 2:3 (+4 units)



4.3.2008.

Thurrock – Havant & Waterloovile 2 (2.63 @Bet365) 4 units & X (3.60 @StanJames) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 0:2 (+4.52 units)

Barrow – Boston 1 (2.30 @Betway) 3 units FT 1:0 (+3.9 units)



1.3.2008.

Leyton – Heybridge 2 (1.73 @StanJames) 7 units FT 0:3 (+5.11 units)

Havant & Waterloovile – Eastbourne 1 (2.70 @Betway) 4 units & X (3.60 @StanJames) 2 units (ad-hoc draw-no-bet) FT 2:1 (+4.8 units)

Leigh RMI – Barrow 2 (2.20 @Skybet) 4 units FT 1:2 (+4.8 units)


Fisher – Dorchester OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 4 units FT 1:1 (-4 units)

Gateshead – Eastwood 1 (1.80 @Bwin) 4 units FT 1:1 (-4 units)



23.2.2008.

Basingstoke – Bromley OVER 3.5 (2.62 @Blue Square) 6 units FT 1:1 (-6 units)

Hampton – Fisher OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 4 units FT 0:2 (-4 units)

Heybridge – Wimbledon 2 (1.80 @Sportingbet) 5 units FT 2:1 (-5 units)

TROPHY/RYMAN DOUBLE: Tamworth – Aldershot 2 @1.67 & Ramsgate – Wealdstone 1 @1.62 (2.7054 @Bet365) 3 units FT 1:2 / 2:2 (-3 units)



19.2.2008.

Vauxhall – Hyde 2 (2.10 @Blue Square) 3 units FT 3:4 (+3.3 units)

St Albans – Bishop's Stortford 2 (1.97 @10Bet) 3 units FT 1:2 (+2.91 units)



16.2.2008.

Sutton – Eastleigh OVER 3.5 (2.38 @Blue Square) 5 units FT 0:0 (-5 units)

Basingstoke – Havant OVER 3.5 (2.63 @Blue Square) 5 units FT 2:3 (+8.15 units)

Billericay – Harrow 1 (2.20 @Skybet) 5 units FT 1:1 (-5 units)

Kendal – Buxton 2 (2.00 @Bet365) 4 units FT 1:1 (-4 units)



12.2.2008.

Braintree – Hampton & Richmond 2 (2.50 @Skybet) 3 units FT 3:0 (-3 units)

Horsham – Wimbledon 2 (2.30 @Coral) 3 units FT 0:2 (+3.9 units)

Dorchester – Bishop's Stortford 2 (2.00 @StanJames) 3 units FT 0:4 (+3 units)



9.2.2008.

Fisher – Eastleigh OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 6 units FT 1:4 (+11.28 units)

NORTH/SOUTH DOUBLE: Hyde – Leigh RMI 1 @1.50 & Dorchester – Eastbourne 2 @1.75 (2.625 @Betway) 4 units FT 1:1 / 0:4 (-4 units)

Harrow – Wimbledon 2 (2.38 @StanJames) 4 units FT 0:2 (+5.52 units)

Hemel Hempstead – Team Bath 2 (1.83 @StanJames) 4 units FT 1:3 (+3.32 units)

Sutton – Thurrock 1 (3.00 @Blue Square) 3 units FT 1:0 (+6 units)



5.2.2008.

SETANTA/RYMAN DOUBLE: St Albans – Aldershot 2 @1.55 & Leyton – Staines 2 @1.40 (2.17 @Bwin) 5 units FT 0:4 / 2:2 (-5 units)


2.2.2008.

Basingstoke – Fisher 2 /DRAW NO BET (2.00 @Betway) 7 units FT 1:5 (+7 units)

Wimbledon – Torquay 2 (1.72 @StanJames) 6 units FT 0:2 (+4.32 units)


Gainsborough – Hinckley 1 (1.75 @Bwin) 4 units FT 2:2 (-4 units)

Barrow – Redditch 1 (2.10 @Betway) 4 units FT 2:0 (+4.4 units)

(-1.5) Lewes – Bognor 1 (1.92 @10Bet) 4 units FT 0:1 (-4 units)

Eastleigh – Dorchester OVER 3.5 (2.75 @Blue Square) 3 units FT 3:1 (+5.25 units)


26.1.2008.

Liverpool – Havant & Waterloovile OVER 3.5 (1.60 @Gamebookers) 8 units FT 5:2 (+4.8 units)

Eastbourne – Basingstoke 1 (1.73 @StanJames) 6 units FT 6:0 (+4.38 units)

CONF SOUTH/RYMAN DOUBLE: Welling – Lewes 2 @1.65 & Leyton – Maidstone 2 @1.60 (2.64 @Bwin) 4 units FT 0:4 / 0:1 (+6.56 units)


Kendal – Ossett 1 (2.38 @StanJames) 2 units FT 0:2 (-2 units)

Hemel Hempstead – Bromsgrove X2 (2.00 @Bet-at-home) 2 units FT 0:2 (+2 units)


22.1.2008.

AD-HOC DRAW-NO-BET: Billericay – Wimbledon 1 (3.25 @Skybet) 3 units & X (3.50 @StanJames) 2 units FT 2:2 (+2 units)

Wealdstone – East Thurrock 1 (2.00 @Gamebookers) 5 units POSTPONED


19.1.2008.

Eastleigh – St Albans OVER 3.5 (2.63 @Blue Square) 6 units FT 1:1 (-6 units)

Bishop's Stortford – Welling OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 5 units POSTPONED

Newport – Havant 1 (1.85 @Betway) 5 units POSTPONED

Hyde – Alfreton OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 3 units FT 0:2 (-3 units)

Hucknall – Southport 2 (2.00 @Skybet) 3 units FT 1:2 (+3 units)


16.1.2008.

Havant & Waterloovile – Swansea OVER 2.75 (2.05 @Pinnacle) 5 units FT 4:2 (+5.25 units)

Havant & Waterloovile – Swansea OVER 4 (4.80 @Bet365) 1 unit FT 4:2 (+3.8 units)



15.1.2008.

Hampton & Richmond – Bath City OVER 3.5 (3.10 @Blue Square) 3 units POSTPONED

East Thurrock – Staines 2 (2.20 @Sportingbet) 3 units POSTPONED


12.1.2008.

Billericay – Folkestone 1 (1.85 @Sportingbet) 8 units POSTPONED

RYMAN/CONF-SOUTH DOUBLE: Leyton – Harrow 2 @1.57 & Hampton & Richmond – Thurrock 1 @1.53 (2.4021 @Bet365) 4 units FT 0:3 / 2:3 (-4 units)

Ramsgate – Hendon 1 (2.40 @StanJames) 3 units FT 2:1 (+4.2 units)

Barrow – Gainsborough 1 (2.00 @Bwin) 3 units FT 4:1 (+3 units)

Stalybridge – Harrogate 1 /DRAW NO BET (2.10 @Betway) 3 units FT 3:2 (+3.3 units)



8.1.2008.

Bishop's Stortford – Havant & Waterloovile 1 (2.05 @Sportingbet) 4 units FT 4:1 (+4.2 units)


5.1.2008.

Redditch – Vauxhall 1 (1.91 @StanJames) 7 units FT 2:0 (+6.37 units)

Chasetown – Cardiff OVER 2.75 (2.07 @10Bet) 5 units FT 1:3 (+5.35 units)

Chasetown – Cardiff OVER 4 (5.10 @Bet365) 1 unit FT 1:3 (+0 units)

Eastleigh – Bath City 1 /DRAW NO BET (1.88 @10Bet) 5 units FT 4:4 (+0 units)


Dorchester – Cambridge City 2 /DRAW NO BET (1.81 @10Bet) 5 units FT 3:2 (-5 units)

CONF SOUTH/RYMAN DOUBLE: Hampton & Richmond – Welling 1 @1.62 & Chelmsford – Hastings 1 @1.25 (2.025 @Skybet) 5 units FT 4:0 / 1:1 (-5 units)

Hemel Hempstead – King's Lynn 2 (2.20 @Sportingbet) 4 units FT 4:2 (-4 units)

RYMAN DOUBLE: Folkestone – Leyton 1 @1.40 & Hendon – Carshalton 1 @1.50 (2.10 @Sportingbet) 3 units FT 2:0 / 0:5 (-3 units)

CONF NORTH DOUBLE: Hyde – Blyth 1 @1.45 & Boston – Leigh RMI 1 @1.60 (2.32 @Bwin) 3 units FT 2:4 / 5:1 (-3 units)



26.12.2007.

St Albans – Cambridge City 1 /DRAW NO BET (1.70 @Betway) 6 units FT 0:2 (-6 units)

RYMAN DOUBLE: Leyton – Hornchurch 2 @1.40 & Wimbledon – Carshalton 1 @1.60 (2.24 @Bwin) 4 units FT 2:5 / 2:0 (+4.98 units)

Eastleigh – Basingstoke 1 (2.05 @Bwin) 4 units FT 1:1 (-4 units)

AD-HOC DRAW NO BET: Weston Super Mare – Newport 2 (2.40 @Betway) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 2:2 (-0.4 units)

AD-HOC DRAW-NO-BET: Tonbridge – Horsham 1 (2.38 @StanJames) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 1:5 (-4 units)


Heybridge – Chelmsford 2 (2.05 @Sportingbet) 3 units FT 1:2 (+3.15 units)

Swindon – Cirencester 1 (2.00 @StanJames) 3 units FT 1:1 (-3 units)


22.12.2007.

Merthyr – Team Bath 2 (2.00 @Skybet) 5 units FT 1:1 (-5 units)

SOUTHERN/RYMAN DOUBLE: King's Lynn – Mangotsfield 1 @1.62 & Chelmsford – Margate 1 @1.67 (2.7054 @Bet365) 5 units FT 1:1 / 5:1 (-5 units)


Wealdstone – Folkestone 1 (2.05 @Bwin) 5 units FT 3:2 (+5.25 units)

Ramsgate – Wimbledon 2 (2.50 @Bet365) 5 units FT 1:1 (-5 units)

Marine – Buxton 1 (1.83 @Bet365) 5 units FT 0:1 (-5 units)

Gainsborough – Solihull 1 (1.91 @StanJames) 5 units FT 0:2 (-5 units)


Workington – Hyde 2 (2.25 @Blue Square) 5 units POSTPONED


18.12.2007.

Hemel Hempstead – Merthyr Tydfil 1 (1.62 @StanJames ) 5 units FT 0:0 (-5 units)

Guiseley – Kidderminster 2 (1.83 @Ladbrokes) 4 units FT 1:2 (+3.32 units)


15.12.2007.

Billericay – Hornchurch 1 (2.30 @Bwin) 5 units FT 0:2 (-5 units)

AD-HOC DRAW-NO-BET: Swindon – Chippenham 1 (2.90 @Bwin) 4.5 units & X (3.55 @Digibet) 1.5 unit FT 0:2 (-6 units)


Worcester – Boston 1 (2.20 @StanJames) 4 units FT 2:1 (+4.8 units)

Boreham Wood – Chelmsford 2 (2.20 @Sportingbet) 4 units FT 4:2 (-4 units)

Folkestone – Horsham 2 (2.20 @Sportingbet) 4 units FT 4:1 (-4 units)


Harrow – Staines 2 (2.20 @Gamebookers) 4 units FT 1:3 (+4.8 units)

Gainsborough – Barrow 2 /DRAW NO BET (2.06 @10Bet) 4 units FT 1:1 (0 units)

Fisher – Havant 2 (2.50 @Expekt) 3 units FT 4:2 (-3 units)


11.12.2007.

Bromley – Lewes OVER 3.5 (3.25 @Blue Square) 3 units FT 1:2 (-3 units)


10.12.2007.

(-2) Swansea – Horsham 1 (2.00 @Gamebookers) 3 units FT 6:2 (+3 units)


4.12.2007.

Yate - Team Bath 2 (2.10 @StanJames) 4 units FT 0:2 (+4.4 units)


1.12.2007.

Staines – Peterborough 2 (1.60 @Gamebookers) 7 units FT 0:5 (+4.2 units)

Bognor Regis – Welling 1 (2.25 @StanJames) 6 units FT 0:0 (-6 units)

St Albans – Bromley OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 5 units FT 1:0 (-5 units)


Lewes – Bath City 1 (1.95 @Betway) 4 units FT 1:0 (+3.8 units)

Worcester – Barrow 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 3 units FT 1:1 (0 units)

Guiseley – Fleetwood 2 (2.50 @Sportingbet) 2 units FT 0:2 (+3 units)

Solihull – Stalybridge 2 (2.50 @Skybet) 2 units FT 0:4 (+3 units)



27.11.2007.

Bath City – Hayes & Yeading 1 (1.73 @Blue Square) 4 units FT 2:2 (-4 units)


24.11.2007.

Eastleigh – Weston-super-Mare 1 (1.85 @Sportingbet) 6 units FT 4:2 (+5.1 units)

FA TROPHY/UNIBOND DOUBLE: Wimbledon – Northwood 1 @1.44 & Fleetwood - Ashton 1 @1.50 (2.15 @Gamebookers) 5 units FT 2:1 / 3:0 (+5.75 units)


Staines – Chelmsford 2 (1.83 @Skybet) 4 units FT 2:2 (-4 units)

Matlock – Marine 2 (2.63 @StanJames) 3 units FT 2:3 (+4.89 units)

Billericay – Margate 1 (2.30 @Sportingbet) 3 units FT 0:1 (-3 units)

Vauxhall – Hyde 2 (2.10 @Gamebookers) 3 units FT 1:0 (-3 units)



17.11.2007.

Dorchester – Hampton & Richmond 2 (2.25 @Coral) 7 units FT 0:1 (+8.75 units)

Hastings – Wimbledon 2 (2.10 @Bwin) 6 units FT 1:3 (+6.6 units)

Weston-super-Mare – Lewes 2 (2.25 @StanJames) 5 units FT 1:2 (+6.25 units)

Bromley – Newport OVER 3.5 (3.25 @Blue Square) 5 units FT 2:2 (+11.25 units)


Barrow – Telford 2 (2.10 @Coral) 5 units FT 4:0 (-5 units)

Ilkeston – Gateshead 2 (2.00 @StanJames) 5 units FT 2:0 (-5 units)

Basingstoke – St Albans 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 1 unit FT 3:1 (-1 units)

Braintree – Bognor Regis 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 1 unit FT 3:2 (-1 unit)


Hayes & Yeading – Sutton 2 /DRAW NO BET (3.20 @Betway) 1 unit FT 3:3 (0 unit)


14.11.2007.

Boston – Hucknall OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 3 units FT 2:3 (+5.64 units)


13.11.2007.

SOUTHERN PREMIER DOUBLE: King's Lynn – Corby 1 @1.40 & Chippenham – Cirencester 1 @1.65 (2.31 @Sportingbet) 3 units FT 0:1 / 2:0 (-3 units)


10.11.2007.

(-0.75) Team Bath – Chasetown 1 (2.00 @Bet365) 6 units FT 0:2 (-6 units)

Eastleigh – Bromley OVER 3.5 (3.25 @Betway) 6 units FT 1:4 (+13.5 units)

RYMAN DOUBLE: Wimbledon – Hornchurch 1 @1.65 & Chelmsford – Ashford 1 @1.40 (2.31 @Sportingbet) 4 units FT 1:0 / 4:0 (+5.24 units)

AD-HOC DRAW-NO-BET: Bognor Regis – Hayes & Yeading 1 (2.50 @Blue Square) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 3:0 (+3.5 units)


AD-HOC DRAW NO BET: Chippenham – Hemel Hempstead 1 (2.38 @StanJames) 3 units & X (3.60 @StanJames) 1 unit FT 1:2 (-4 units)

Hucknall – Solihull Moors 1 (2.25 @StanJames) 2 units FT 2:2 (-2 units)


CONF NORTH DOUBLE: Alfreton – Leigh RMI 1 @1.65 & Boston – Vauxhall 1 @1.70 (2.805 @Betway) 2 units FT 1:0 / 5:1 (+3.61 units)


6.11.2007.

AD-HOC DRAW-NO-BET: Billericay – King's Lynn 1 (2.63 @Skybet) 6 units & X (3.60 @StanJames) 2 units FT 1:3 (-8 units)

FA TROPHY DOUBLE: Marine – Bamber Bridge 1 @1.65 & Maidstone – Abingdon 1 @1.65 (2.7225 @Bwin) 5 units FT 2:2 / 5:3 (-5 units)



4.11.2007.

Nuneaton – Hyde AD-HOC DRAW-NO-BET: 2 (2.40 @Expekt) 4 units & X (3.60 @StanJames) 2 units FT 1:0 (-6 units)


3.11.2007.

Havant & Waterloovile – Hampton & Richmond 1 (2.20 @StanJames) 6 units FT 0:3 (-6 units)

Hayes & Yeading – Eastleigh AD-HOC DRAW-NO-BET: 2 (2.50 @Blue Square) 6 units & X (3.60 @StanJames) 2 units FT 2:4 (+7 units)

CONF SOUTH DOUBLE: Newport – Dorchester 1 @1.60 & Lewes – Sutton 1 @1.40 (2.24 @Sportingbet) 3 units FT 3:2 / 4:0 (+3.72 units)

CONF NORTH/FA TROPHY DOUBLE: Kettering – Blyth 1 @1.57 & Stocksbridge – Witton 2 @1.57 (2.4649 @Skybet) 2 units FT 1:0 / 2:5 (+2.9298 units)



27.10.2007.

Fisher – Newport 2 /DRAW NO BET (2.10 @Betway) 5 units FT 1:3 (+5.5 units)

FA CUP DOUBLE: Histon – Bamber Bridge 1 @1.30 & Weymouth – Hitchin Town 1 @1.40 (1.82 @Sportingbet) 5 units FT 4:1 / 1:1 (-5 units)

UNIBOND PREMIER DOUBLE: Guiseley – North Ferriby @1.36 & Whitby – Witton X2 @1.25 (1.70 @Paddy Power) 5 units FT 2:1 / 1:6 (+3.5 units)

Ramsgate – Chelmsford 2 (2.25 @Bwin) 4 units & Ramsgate – Chelmsford X (3.50 @StanJames) 1 unit FT 2:0 (-5 units)

Hornchurch – Team Bath 2 (2.63 @Skybet) 3 units & Hornchurch – Team Bath X (3.60 @William Hill) 1 unit FT 0:1 (+3.89 units)

Lincoln – Marine 2 (2.50 @Skybet) 3 units & Lincoln – Marine X (3.60 @Skybet) 1 unit FT 0:2 (+3.5 units)


FA CUP DOUBLE: Southport – Hitchin 1 @1.83 & Havant – Leighton 1 @1.53 (2.7999 @Skybet) 2 units FT 1:3 / 3:0 (-2 units)

Eastleigh – Forest Green 1 (4.33 @Coral) 2 units & Eastleigh – Forest Green X (3.50 @Gamebookers) 1 unit FT 3:3 (+0.5 units)


24.10.2007.

Maidstone – Bury Town 1 (1.73 @Bet365) 5 units FT 3:1 (+3.65 units)


23.10.2007.

Thurrock – Sutton 1 (1.80 @StanJames) 5 units FT 2:1 (+4 units)

(-1) Thurrock – Sutton 1 (3.10 @Blue Square) 1 unit FT 2:1 (-1 unit)

FA TROPHY DOUBLE: Kings Lynn – Sudbury 1 @1.33 & Abingdon – Staines 2 @1.47 (1.9551 @10Bet) 4 units FT 2:1 / 5:2 (-4 units)


Bromley – St Albans OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 2 units FT 3:4 (+3.76 units)

Hampton & Richmond – Bishop's Stortford OVER 3.5 (3.25 @Blue Square) 2 units FT 1:1 (-2 units)


22.10.2007.

Havant & Waterloovile – Basingstoke 1 (1.91 @Blue Square) 7 units FT 1:1 (-7 units)

Weston-super-Mare – Eastleigh 2 /DRAW NO BET (2.30 @Betway) 4 units FT 0:3 (+5.2 units)


21.10.2007.

FA TROPHY DOUBLE: Billericay – Ilford 1 @1.33 & Team Bath – Taunton 1 @1.43 (1.90 @10Bet) 3 units FT 2:1 / FT 1:0 (+2.7057 units)


20.10.2007.

Bath City – Basingstoke 1 (1.75 @Betway) 8 units FT 0:1 (-8 units)

CONF SOUTH DOUBLE: Bath City – Basingstoke 1 @1.73 & Eastbourne – Sutton 1 @1.44 (2.49 @Blue Square) 4 units FT 0:1 / FT 3:0 (-4 units)

CONF NORTH DOUBLE: Hyde – Barrow 1 @1.57 & Burscough – Hinckley 1 @1.57 (2.46 @StanJames) 4 units FT 2:1 / FT 1:1 (-4 units)


Dorchester – Bromley 2 (2.40 @Betway) 1 unit FT 2:3 (+1.40 units)


16.10.2007.

Eastwood – Matlock 1 (2.10 @Skybet) 2 units FT 2:3 (-2 units)

Prescot Cables – Marine 2 (2.15 @Gamebookers) 2 units FT 1:1 (-2 units)



15.10.2007.

Chelmsford – Hendon 1 (1.75 @Sportingbet) 4 units FT 5:1 (+3 units)


13.10.2007.

Havant & Waterloovile – Fleet 1 (1.62 @Skybet) 8 units FT 2:1 (+4.96 units)

Leek – Witton 2 (1.60 @ Bwin) 6 units FT 2:2 (-6 units)

Marine – North Ferriby 1 (1.67 @StanJames) 6 units FT 3:0 (+4.02 units)

Maidstone – Leyton 1 (1.90 @Gamebookers) 5 units FT 2:1 (+4.5 units)

Brentwood – Staines 2 (2.00 @Skybet) 3 units FT 0:3 (+3 units)



10.10.2007.

Corby – Team Bath 2 (2.10 @StanJames) 3 units FT 1:2 (+3.3 units)


9.10.2007.

Leyton – Chelmsford 2 (1.80 @Bwin) 7 units FT 1:2 (+5.6 units)


8.10.2007.

Ashton – Whitby OVER 2.75 (1.82 @Pinnacle) 6 units FT 0:0 (-6 units)


6.10.2007.

Wimbledon – Maidstone 1 (1.55 @Sportingbet) 7 units FT 2:0 (+3.85 units)

Bognor Regis – Fisher OVER 2.75 (1.91 @Pinnacle) 5 units FT 0:1 (-5 units)

Bognor Regis – Fisher 2 (2.30 @Expekt) 1 unit FT 0:1 (+1.30 units)

(-1.5) Gateshead – Ilkeston 1 (1.92 @Pinnacle) 5 units FT 1:2 (-5 units)

Gainsborough – Alfreton OVER 2.5 (1.85 @Pinnacle) 4 units FT 2:2 (+3.4 units)

Maidenhead – Newport 2-3 GOALS (1.95 @Betway) 3 units FT 2:3 (-3 units)

Maidenhead – Newport 1:1 FT (7.00 @Blue Square) 1 unit FT 2:3 (-1 unit)

Kettering – Hyde 1 (1.87 @Pinnacle) 3 units FT 0:2 (-3 units)


King's Lynn – Chippenham 1 (1.78 @Pinnacle) 3 units FT 2:0 (+2.34 units)


22.9.2007.

Wimbledon – Heybridge 1 (1.65 @Bwin) 6/10 FT 1:0 (+3.9 units)

Margate – Hendon 1 (2.50 @Stanleybet) 5/10 FT 0:2 (-5 units)

Cheshunt - Team Bath 2 (3.40 @StanJames) 3/10 FT 1:2 (+7.2 units)


19.9.2007.

St Albans – Thurrock 1 (1.83 @StanJames) 6/10 FT 0:5 (-6 units)

(-1) St Albans – Thurrock 1 (3.00 @Digibet) 1/10 FT 0:5 (-1 unit)



18.9.2007.

Eastbourne – Welling 1 (1.73 @Coral) 6/10 FT 1:0 (+4.38 units)


17.9.2007.

Hinckley – Kettering 2 (1.80 @Blue Square) 7/10 FT 0:0 (-7 units)


15.9.2007.

Hyde – Burscough OVER 2.5 (1.50 @Stanleybet) 7/10 FT 1:0 (-7 units)

Hyde – Burscough OVER 3.5 (2.88 @Blue Square) 2/10 FT 1:0 (-2 units)

Welling – Hayes & Yeading 1 (1.91 @Skybet) 4/10 FT 1:2 (-4 units)

Maidenhead – Havant & Waterloovile 2 (2.20 @Blue Square, Skybet) 3/10 FT 3:3 (-3 units)



11.9.2007.

North Ferriby – Gateshead 2 (1.91 @Stanleybet) 7/10 FT 1:4 (+6.37 units)

Witton – Matlock 1 (1.80 @Stanleybet) 4/10 FT 2:0 (+3.2 units)



8.9.2007.

Chelmsford – Wealdstone 1 (1.57 @Stanleybet) 7/10 FT 3:1 (+4 units)

Havant & Waterloovile – Bromley 1 (2.20 @Blue Square) 5/10 FT 1:0 (+6 units)


(-1) Havant & Waterloovile – Bromley 1 (4.22 @Stanleybet) 1/10 FT 1:0 (-1 unit)

Hendon – Maidstone 1 (1.62 @Skybet) 5/10 FT 2:1 (+3.1 units)

Kettering – Boston OVER 2.5 (1.83 @Pinnacle) 5/10 FT 3:0 (+4.1 units)


Kettering – Boston OVER 3.5 (2.63 @Blue Square) 1/10 FT 3:0 (-1 unit)


7.9.2007.

Bath City – Newport UNDER 2.5 (2.05 @Pinnacle) 7/10 FT 1:1 (+7.3 units)

Bath City – Newport 1:0 FT (8.00 @Blue Square) 1/10 FT 1:1 (-1 unit)

Bath City – Newport 0:0 FT (11.00 @Blue Square) 1/10 FT 1:1 (-1 unit)



5.9.2007.

Gateshead – Frickley 1 (1.67 @StanJames, Paddy Power) 8/10 FT 5:2 +5.3 units


4.9.2007.

Fleetwood – Marine 1 (1.80 @Stanleybet) 5/10 FT 2:3 -5 units

Buxton – Witton 2 (2.00 @StanJames) 4/10 FT 0:2 +4 units

Leyton – Horsham 2 (2.30 @Gamebookers) 4/10 FT 4:3 -4 units

Heybridge – Billericay 2 (2.38 @StanJames) 2/10 FT 2:2 -2 units



1.9.2007.

Billericay – Leyton 1 (1.62 @StanJames) 8/10 FT 4:0 +4.9 units

Havant & Waterloovile – Thurrock 1 (1.67 @Stanleybet) 7/10 FT 3:0 +4.7 units

(-1) Havant & Waterloovile – Thurrock 1 (2.70 @Stanleybet) 2/10 FT 3:0 +3.4 units

Bromley – Hayes & Yeading 1 (1.62 @Blue Square) 6/10 FT 2:1 +3.7 units


Eastleigh – Sutton 1 (1.70 @Bwin) 5/10 FT 1:2 -5 units

Leigh RMI – Kettering OVER 2.5 (1.71 @Stanleybet) 5/10 FT 1:4 +3.5 units

Leigh RMI – Kettering 2 (2.10 @StanJames) 2/10 FT 1:4 +2.2 units



22.8.2007.

Gateshead - Whitby 1 (1.80 @Primebet) 8/10 FT 2:1 +6.4 units


21.8.2007.

Horsham - Folkestone Invicta 1 (1.91 @Skybet) 5/10 FT 1:0 +4.5 units

Hornchurch - Billericay OVER 2.5 and 3 (1.93 @Pinnacle) 4/10 FT 0:2 -4 units


20.8.2007.

Chelmsford - Boreham Wood 1 (1.73 @Paddy Power) 6/10 FT 4:1 +4.3 units


18.8.2007.

Wimbledon - Ramsgate 1 (1.67 @StanJames, Paddy Power) 7/10 FT 2:0 +4.7 units

Hyde - Tamworth OVER 2.5 (1.71 @Stanleybet) 6/10 FT 1:2 +4.2 units


Hyde - Tamworth 4-6 GOALS (3.20 @Stanleybet) 1/10 FT 1:2 -1 unit

Hyde - Tamworth 7 GOALS (22 @Stanleybet) 1/10 FT 1:2 -1 unit


Fisher - Weston-super-Mare OVER 2.5 (1.63 @Stanleybet) 6/10 FT 3:1 +3.7 units

Fisher - Weston-super-Mare 4-6 GOALS (2.95 @Stanleybet) 1/10 FT 3:1 +1.9 units


Fisher - Weston-super-Mare 7 GOALS (21.8 @Stanleybet) 1/10 FT 3:1 -1 unit


15.8.2007.

Newport - Maidenhead 1 (1.83 @Coral, StanJames, Blue Square) 5/10 FT 1:1 -5 units


14.8.2007.

Bognor Regis - Hampton & Richmond 1 (2.15 @Sportingbet) 3/10 FT 2:4 -3 units

Thurrock - Lewis 2 (2.45 @Sportingbet) 2/10 FT 2:3 +2.9 units

Redditch - Tamworth 2 (2.10 @Sportingbet) 3/10 FT 3:1 -3 units


13.8.2007.

Kettering - Hucknall 1 (1.91 @Blue Square) 6/10 FT 3:2 +5.4 units

(-1) Kettering - Hucknall 1 (2.89 @Stanleybet) 1/10 FT 3:2 -1 unit

Hyde - Vauxhall 1 (1.80 @Betway) 4/10 FT 6:3 +3.2 units


11.8.2007.

Lewes - Hayes & Yeading United 1 (1.73 @Sportingbet) 7/10 FT 2:1 +5.1 units

Maidenhead - Fisher 1 (2.10 @StanJames) 3/10 FT 2:3 -3 units

Tamworth - Burscough 1 (1.73 @Sportingbet) 5/10 FT 4:2 +3.6 units



2006/2007 SEASON

28.4.2007.

Hampton & Richmond - Slough OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 8/10 FT 4:2 4.5 units

Hampton & Richmond - Slough 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 3/10 FT 4:2 5.5 units


Hampton & Richmond - Slough 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 4:2 -1 unit

Billericay - Leyton 1 (1.45 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 3.1 units

(-1) Billericay - Leyton 1 (2.15 @Stanleybet) 2/10 FT 2:0 2.3 units



26.4.2007.

Maidenhead - Banbury 1 (1.73 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 5.1 units

(-1) Maidenhead - Banbury 1 (2.89 @Stanleybet) 2/10 FT 2:0 3.7 units



24.4.2007.

Fleetwood - Mossley 1 (1.30 @StanJames) 9/10 FT 0:1 -9 units

Histon - Thurrock X2 (1.95 @Stanleybet) 3/10 FT 3:1 -3 units

Slough - Staines OVER 2.5 (1.63 @Stanleybet) 6/10 FT 0:2 -6 units

Slough - Staines OVER 3.5 (2.69 @Stanleybet) 2/10 FT 0:2 -2 units



21.4.2007.

Slough - Chelmsford OVER 2.5 (1.57 @Stanleybet) 7/10 FT 0:4 4 units

Slough - Chelmsford 4-6 GOALS (2.90 @Stanleybet) 2/10 FT 0:4 3.8 units


Slough - Chelmsford 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 0:4 -1 unit

Burscough - Grantham OVER 2.5 (1.56 @Stanleybet) 7/10 FT 3:0 3.9 units

Burscough - Grantham 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 2/10 FT 3:0 -2 units

Burscough - Grantham 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 3:0 -1 unit


Leyton - Hampton & Richmond 2 (1.67 @Bet365) 7/10 FT 0:3 4.7 units

Radcliffe - Guiseley 2 (1.60 @Bwin) 7/10 FT 1:2 4.2 units


Radcliffe - (-1) Guiseley 2 (2.48 @Stanleybet) 2/10 FT 1:2 -2 units


16.4.2007.

Havant & Waterlooville - Yeading 1 (1.50 @Bet365) 7/10 FT 4:0 3.5 units

Hednesford - Guiseley X2 (1.63 @Stanleybet) 7/10 FT 2:2 4.4 units

Hednesford - Guiseley 2 (3.25 @Stanleybet) 2/10 FT 2:2 -2 units


14.4.2007.

Droylsden - Moor Green 1 (1.55 @Bwin) 7/10 FT 1:0 3.8 units

(-1) Droylsden - Moor Green 1 (2.14 @Stanleybet) 2/10 FT 1:0 -2 units

Witton - Mossley OVER 2.5 (1.51 @Stanleybet) 8/10 FT 2:1 4.1 units

Witton - Mossley 4-6 GOALS (2.73 @Stanleybet) 3/10 FT 2:1 -3 units

Witton - Mossley 7 GOALS (17.7 @Stanleybet) 1/10 FT 2:1 -1 units



11.4.2007.

Burscough - Fleetwood 1 (1.75 @Bwin) 6/10 FT 4:1 4.5 units


9.4.2007.

Witton - Grantham 4-6 GOALS (2.66 @Stanleybet) 3/10 FT 4:4 -3 units

Witton - Grantham 7 GOALS (17.7 @Stanleybet) 1/10 FT 4:4 16.7 units


7.4.2007.

Slough - (-1) Margate 2 (1.58 @Stanleybet) 7/10 FT 2:2 -7 units

Slough - Margate OVER 3.5 (2.49 @Stanleybet) 2/10 FT 2:2 3 units

Newport - Bedford 1 (1.53 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 3.7 units

(-1) Newport - Bedford 1 (2.35 @Stanleybet) 2/10 FT 2:0 2.7 units


3.4.2007.

Hayes - Bedford 1 (2.00 @StanJames) 7/10 FT 3:1 7 units


2.4.2007.

Fisher - Braintree 2 (2.35 @Stanleybet) 3/10 FT 3:0 -3 units


31.3.2007.

(-1) Wimbledon - Slough (1.58 @Stanleybet) 8/10 FT 9:0 4.6 units

Wimbledon - Slough 4-6 GOALS (2.85 @Stanleybet) 2/10 FT 9:0 -2 units

Wimbledon - Slough 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 9:0 18.8 units

Cirencester - Bath City 2 (1.50 @Stanleybet) 7/10 FT 0:1 3.5 units

Stalybridge - Lancaster X-1 HT/FT (6.00 @Stanleybet) 1/10 HT 1:0 / FT 3:1 -1 unit


27.3.2007.

Walton & Hersham - Slough 1 (1.40 @Bwin) 9/10 FT 3:0 3.6 units

(-1) Walton & Hersham - Slough 1 (1.95 @Stanleybet) 5/10 FT 3:0 4.75 units

Fleetwood - Grantham 1 (1.57 @Skybet) 6/10 FT 4:1 3.42 units

(-1) Fleetwood - Grantham 1 (2.14 @Stanleybet) 3/10 FT 4:1 3.4 units

Fleetwood - Grantham 4-6 GOALS (3.01 @Stanleybet) 1/10 FT 4:1 2 units


Fleetwood - Grantham 7 GOALS (21.8 @Stanleybet) 1/10 FT 4:1 -1 unit

Leyton - Wimbledon 2 (2.10 @Bwin) 3/10 FT 2:5 3.3 units

Salisbury - Hayes 1 (1.40 @StanJames) 6/10 FT 0:0 -6 units

(-1) Salisbury - Hayes 1 (1.95 @Stanleybet) 3/10 FT 0:0 -3 units



24.3.2007.

Slough - Ramsgate 2 (1.40@Stanleybet) 9/10 FT 0:3 3.6 units

Slough - (-1) Ramsgate 2 (2.01@Stanleybet) 2/10 FT 0:3 2 units


23.3.2007.

Scarborough - Worksop 1:0 (7.50 @Stanleybet) 1/10 FT 2:1 -1 unit


20.3.2007.

Maidenhead - Cirencester 1 (1.80 @Stanleybet) 8.5/10 FT 1:0 6.8 units

(-1) Maidenhead - Cirencester 1 (3.05 @Stanleybet) 2/10 FT 1:0 -2 units

Bedford - Eastbourne 2 (2.00 @Stanleybet) 5/10 FT 1:1 -5 units

Bedford - (-1) Eastbourne 2 (3.70 @Stanleybet) 1/10 FT 1:1 -1 units

Walton & Hersham - Billericay 2 (1.67 @Stanleybet) 5/10 FT 2:2 -5 units



19.3.2007.

Slough - Boreham Wood 2 (1.60 @Stanleybet) 5/10 FT 0:4 3 units


17.3.2007.

Lancaster - Worksop 2 (1.40 @Stanleybet) 9/10 FT 0:3 3.6 units

(-1) Billericay - Slough 1 (1.70 @Stanleybet) 8/10 FT 5:0 5.6 units

Billericay - Slough OVER 3.5 (2.49 @Stanleybet) 2/10 FT 5:0 3 units

Billericay - Slough 7 GOALS (19.8 @Stanleybet) 1/10 FT 5:0 -1 unit

Vauxhall - Scarborough X2 (1.49 @Stanleybet) 7/10 FT 1:1 3.4 units

Vauxhall - Scarborough 2 (2.65 @Stanleybet) 2/10 FT 1:1 -2 units


10.3.2007.

Lancaster - Redditch 2 (1.36 @Stanleybet) 9.5/10 FT 1:2 3.4 units

Lancaster - (-1) Redditch 2 (1.95 @Stanleybet) 6/10 FT 1:2 -6 units

Slough - Tonbridge Angels 2 (1.70 @Stanleybet) 8/10 FT 2:3 5.6 units

Slough - (-1) Tonbridge Angels 2 (2.80 @Stanleybet) 2/10 FT 2:3 -2 units

Worthing - Heybridge Swifts 1X (1.63 @Stanleybet) 7/10 FT 0:3 -7 units

Worthing - Heybridge Swifts 1 (3.05 @Stanleybet) 3/10 FT 0:3 -3 units

Chippenham - Banbury 1 (1.70 @Stanleybet) 7/10 FT 1:1 -7 units

(-1) Chippenham - Banbury 1 (2.80 @Stanleybet) 2/10 FT 1:1 -2 units



6.3.2007.

Farnborough - Basingstoke 1 (1.85 @Stanleybet) 7/10 FT 1:1 -7 units


5.3.2007.

Hendon - Slough 1 (1.90 @Stanleybet) 7/10 FT 2:0 6.3 units


3.3.2007.

Hinckley - Lancaster OVER 2.5 (1.50) 9/10 odgodjeno

Hinckley - Lancaster OVER 3.5 (2.35) 4/10 odgodjeno

Folkestone Invicta - Slough 1 (1.73) 8/10 FT 0:0 -8 units

(-1) Folkestone Invicta - Slough 1 (2.89) 3/10 FT 0:0 -3 units

Leek - Grantham 1 (1.70) 6/10 FT 4:2 4.2 units

Bedford Town - Thurrock 2 (2.20) 5/10 FT 3:1 -5 units

Bedford Town - (-1) Thurrock 2 (4.51) 1/10 FT 3:1 -1 unit

(-1) Havant & Waterloovile - Hayes 1 (1.95) 5/10 FT 6:0 4.75 units


27.2.2007.

Farnborough - Fisher 1X (1.51 @Bwin) 7/10 odgodjeno

Farnborough - Fisher 1 (2.65 @Bwin) 3/10 odgodjeno

Mangotsfield - Bath City 2 (1.80 @Stanleybet) 7/10 odgodjeno

Mangotsfield - (-1) Bath City 2 (3.05 @Stanleybet) 3/10 odgodjeno


26.2.2007.

(-1) Worcester - Lancaster 1 (1.43 @Stanleybet) 7.5/10 FT 4:1 3.2 units


24.2.2007.

East Thurrock - Slough 1 (1.80 @Stanleybet) 7/10 FT 4:1 5.6 units

(-1) East Thurrock - Slough 1 (3.05 @Stanleybet) 3/10 FT 4:1 6.1 units


Lancaster - Worksop 2 (1.50 @Stanleybet) 9/10 odgodjeno

Lancaster - (-1) Worksop 2 (2.28 @Stanleybet) 5/10 odgodjeno


19.2.2007.

Havant & Waterlooville - Bedford 1 (1.90 @Stanleybet) 7.5/10 FT 4:0 6.75 units

(-1) Havant & Waterlooville - Bedford 1 (3.38 @Stanleybet) 2.5/10 FT 4:0 5.95 units



17.2.2007.

Droylsden - Lancaster OVER 2.5 (1.50 @Stanleybet) 9.5/10 FT 6:1 4.75 units

Droylsden - Lancaster 4-6 GOALS (2.72 @Stanleybet) 2/10 FT 6:1 -2 units

Droylsden - Lancaster 7 GOALS (17.6 @Stanleybet) 1/10 FT 6:1 16.6 units

Hinckley United - Scarborough X2 (2.23 @Stanleybet) 2/10 FT 1:1 2.46 units


16.2.2007.

Hyde United - Leigh RMI 1 (1.65 @Stanleybet) 6/10 FT 2:0 3.9 units

(-1) Hyde United - Leigh RMI 1 (2.65 @Stanleybet) 3/10 FT 2:0 4.95 units



13.2.2007.

Merthyr Tydfil - Gloucester HT 2 (3.30 @Stanleybet) 2/10 odgodjeno


12.2.2007.

Team Bath - Clevedon 1 (1.60) 6/10 FT 3:1 3.6 units

(-1) Team Bath - Clevedon 1 (2.47) 3/10 FT 3:1 4.4 units


Hendon - Hampton & Richmond 2 (1.70) 7.5/10 odgodjeno

Hendon - (-1) Hampton & Richmond 2 (2.66) 4/10 odgodjeno


10.2.2007.

Lancaster - Moor Green 2 (1.40) 8.5/10 FT 0:3 3.4 units

Lancaster - (-1) Moor Green 2 (2.00) 7/10 FT 0:3 7 units


Heybridge Swifts - Billericay X2 (1.48) 8/10 odgodjeno

Heybridge Swifts - Billericay 2 (2.50) 5/10 odgodjeno


6.2.2007.

Hemel Hempstead - Banbury United 1X (1.35) @ Stanleybet 8/10 FT 2:0 2.8 units

Hemel Hempstead - Banbury United 1 (2.20) @ Stanleybet 5/10 FT 2:0 6 units

Eastleigh - Lewes 1X (1.41) @ Stanleybet 8/10 FT 0:0 3.28 units

Eastleigh - Lewes 1 (2.35) @ Stanleybet 5/10 FT 0:0 -5 units

(-1) Eastleigh - Lewes 1 (5.03) @ Stanleybet 3/10 FT 0:0 -3 units



5.2.2007.

Havant & Waterlooville - Fisher Athletic 1 (1.70) @Stanleybet 6/10 FT 1:3 -6 units


3.2.2007.

Weymouth - Burton Albion X2 (1.30) @Derby 9.5/10 FT 1:1 2.85 units

Weymouth - Burton Albion 2 (2.25) @Derby 8/10 FT 1:1 -8 units

Weymouth - (-1) Burton Albion 2 (4.07) @Stanleybet 6.5/10 FT 1:1 -6.5 units


Billericay - Walton & Hersham 1 (1.40) @Stanleybet 9/10 FT 3:1 3.6 units

(-1) Billericay - Walton & Hersham 1 (2.00) @Stanleybet 7.5/10 FT 3:1 7.5 units

Walton & Hersham ne daje gol (2.50) @Stanleybet 7/10 FT 3:1 -7 units


27.1.2007.

Weymouth - Northwich X2 (1.64) 8.5/10 FT 1:1 5.4 units

Weymouth - Nortwich 2 (3.00) 7/10 FT 1:1 -7 units

Lancaster - Scarborough 2 (1.57) 9.5/10 FT 1:5 5.4 units

Lancaster - Scarborough (-1) 2 (2.48) 8/10 FT 1:5 11.8 units

Salisbury - Bedford Town 1 (1.40) 8.5/10 FT 3:1 3.4 units


(-1) Salisbury - Bedford Town 1 (2.01) 7/10 FT 3:1 7.1 units


23.1.2007.

Walton & Hersham - Heybridge Swifts 2 @ 1.85 Stanleybet, 8.5/10 FT 1:0 -8.5 units


16.1.2007.

Walton & Hersham - Billericay Town 2 (2.20) @Stanleybet, 8.5/10 prekinuto

Walton & Hersham - (-1) Billericay Town 2 (4.47) @Stanleybet, 5/10 prekinuto


9.1.2007.

Kettering - Worksop 1 (1.55) @Stanleybet, 8/10 FT 2:2 -8 units


6.1.2007.

Havant & Waterlooville - Bedford Town 1 (1.45) 8/10 odgodjeno

Lancaster - Nuneaton 2 (1.50) 9/10 FT 0:4 4.5 units

Folkestone Invicta - Billericay Town X2 (1.35) 9/10 FT 3:3 3.2 units

Weymouth - Burton Albion 2 (2.85) 7/10 odgodjeno


2.1.2007.

Leigh Rmi - Workington 1 (2.30) @Stanleybet, 7/10 FT 2:0 9.1 units


30.12.2006.

Lancaster City - Leigh Rmi 2 (1.65) 9/10 odgodjeno

Horsham - Slough 1 (1.30) 9/10 odgodjeno


26.12.2006. (7.6)

Worthing - Horsham 2 (2.05) 7/10 FT 3:2 -7 units

Carshalton - Bromley X2 (1.30) 9/10 FT 1:1 2.7 units

Hendon - Harrow Borough 1 (2.40) 6/10 FT 1:1 -6 units

Chelmsford City - Heybridge Swifts 1 (2.00) 6/10 FT 1:1 -6 units


Barrow - Lancaster City 1 (1.60) 9/10 FT 3:0 5.4 units

Farsley Celtic - Harrogate X2 (1.62) 7/10 FT 1:0 -7 units

Workington - Leigh RMI 1 (1.65) 7/10 FT 1:1 -7 units



23.12.2006.

Ashford - Margate 2 (1.70) 7/10 FT 1:1 -7 units

Carshalton - Harrow 1 (2.15) 6/10 FT 3:1 6.9 units

Chelmsford - Slough 1 (1.33) 9.5/10 FT 5:0 3.1 units

East Thurrock - Walton & Hersham 1 (2.00) 6/10 FT 1:0 6 units

Hendon - Worthing 1 (2.25) 6/10 FT 2:1 7.5 units


Corby - Gloucester X2 (1.36) 8/10 FT 2:3 2.9 units

Hemel - Bath City 2 (2.00) 7/10 FT 1:0 -7 units


18.12.2006.

Slough - East Thurrock 2 @ 2.25 Stanleybet, 8/10 FT odgodjeno


16.12.2006.

Slough - Hampton & Richmond 2 @ 2.00 Stanleybet, 9.5/10 FT 0:3 9.5 units

Hednesford - Lincoln United 1 @ 1.55 Stanleybet, 8/10 FT 2:1 4.4 units



12.12.2006.

Frickley - Gateshead 1 @ 1.90 Stanleybet, 7/10 FT 1:1 -7 units

Billericay - Tonbridge 1 @ 1.90 Stanleybet, 8/10 FT 3:0 7.2 units